ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 15

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Wooya Web Stats Panel v1.2
Wooya
curl_init() - jesli twoj serwer nie obsluguje allow_url_fopen i CURL - to i taki blad bedzie. Pewne rzeczy bez pewnych rzeczy nie uzyskasz Wink

Co do GoogleMap i IE (szit!) to swego czasu Google Map nie obslugiwalo IE - obecnie ZTCW obsluguje, ale nie poprawialem swych statystyk pod tym katem... Moze w v1.3 to poprawie Wink
... Pomagam tylko przy najnowszych wersjach PHP-Fusion ...
koder_1.png

W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 12:11:59
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Gru
Po wczorajszej instalacji co? portal mi ?wiruje 32GB transferu niby wygenerowa?em? lae jak to nie mo?liwe na moim laczu a wszystko jest przez ftp has?a do ftp mam tylko ja. Co jest? Strona jst hostowana przez whiterabbit.pl oparta na systemie VHCS.
Edytowane przez Pieka dnia 28.10.2007 11:21:49

www.killzone.com.pl
Zygmunt_1974
Witam, otó? mam dwa pytania:

1.) Czy te statystyki s? wiarygodne, i mog? zastapi? np. stat24.

2.) Jakie ma znaczenie umieszczenie panelu na ?rodku strony na samym dole lub po lewej stronie w górze (jak poleca wooya)

zezol
Ad. 1
Tak, s? wiarygodne. A czy mog? zast?pi? stat24, sam zdecydujesz Wink, ró?nica jesy chyba tylko w funkcjonalno?ci(ilo?ci danych statystyk).

Ad. 2
Ten panel musi by? w??czony(i ustawiony dost?p na: Publiczne), aby statystyki mog?y by? zliczane, to jest takiego rodzaju "zliczacz", ?ci?ga informacje od osób wchodz?cych na dan? stron?.

darkelf
Te statystyki zliczaj? co innego i w inny sposób ni? stat24, ja u?ywam obu rozwi?za? na tej samej stronie.
Od stat24 lepsze s? na pewno w tym, ?e zliczaj? wi?cej osób (mnie np. nie zliczy strona, któr? mam zablokowan? NoScriptem).

http://technologia-i-magia.net
sir_kyllan
Chcialbym aby zak?adka "statystyki strony" byla dost?pne z navigation panel dla wszystkich u?ytkowników z odwiedzajacych strone. Jest taka mo?liwo???
Edytowane przez Milka dnia 21.01.2008 18:27:35

dorzeszek
Nie dzia?aj? mi flagi tzn.kraje w statystykch.
Komunikat google map prawid?owo podaje lokalizacj? i nazw? kraju, a w szczegó?ach usera s? tylko zapytajniki nawet przy moim ip.
Co mo?e by? przyczyn??

dorzeszek.eu
Wooya
Poniewaz do google map jest wysylany pobrany IP usera. Jak wiadomo google to bogata firma wiec podzial IP na kraje ma na pewno o wiele bardziej rozbudowane niz klasa ip2country, z ktorej korzystam w tych statach (zreszta to juz stara klasa i chyba nieaktualizowano od dawna bazy IP). Dlatego "celnosc" ip2country pozostawia wiele do zyczenia jesli chodzi i detekcje krajow.
... Pomagam tylko przy najnowszych wersjach PHP-Fusion ...
koder_1.png

piwowar
Przegl?da?em ten temat i kto? ju? pisa? o tym co mnie interesuje, ale odpowiedzi nie uzyskano. Sprawa dotyczy tego:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Wy?wietla to si? tylko nielicznym. U mnie dzia?a wszystko ok, tak jak u wi?kszo?ci, ale niestety, niektórzy maj? jakie? dziwne IP i im to si? pokazuje. Czy jest ju? rozwi?zanie tej sprawy?

Strona: 4funsite.ovh.org

http://www.4funsite.ovh.org
Smoke
Te? mam problem z flagami.

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl