ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 3

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

JazOOn
06.10.2025 21:00:15
czy shout dziala?

hoopak
02.10.2025 10:33:17
Bleeeeee Cool

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion v5.00-v6.01 Support » Modyfikacje skryptów
 Drukuj temat
Logo Flashowe
piotrek199214
A ja mam pytanie czy da si? wstawi? przezroczysty banner. Tak jak w html-u ja wstawi?em kod:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Ale nie dzia?a czy kto? wie jaki doda? kod ?eby wy?wietla? si? przezroczysty banner?
Edytowane przez Milka dnia 14.01.2008 18:46:05

www.piocom.eu
W?cibski Go??
Dodany dnia 23.10.2025 07:21:33
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
bartek124
?eby HTML móg? u?y? transparent, to wpierw banner musi go "obs?ugiwa?" Wink.

Tzm banner musi mie? elementy prze?roczyste.
userbar_bartek124_net.png mw.gif Nie pomagam na komunikatorach oraz PW!

www.bartek124.net
djloomis
Witam! Odrazu przejde do rzeczy, sprawa jest taka ju? od kilku dni po kilka godzin m?cz? si? ze wstawieniem LOGA FLASH na moj? strone http://www.radiog... Zaznaczam i? przekopa?em ju? ca?e forum, robi?em wszystko wed?ug podanych na nim instrukcji i nic z tego nie wysz?o... zmieniaj?c w subheader.php tak jak by?o podane nic si? ze stron? nie dzia?o, próbowa?em na wszystkie mo?liwe sposoby przerobi? plik theme.php ale we wszystkich przypadkach (prócz jednego kiedy zamiast adresu do pliku z loga (jego nazwa to "cellpic_nav1" poda?em adres do pliku .swf o tej samej nazwie, wtedy pojawi?a si? tylko zwyk?a ramka i nic pozatym) strona wywala?a b??dy...

Strona: www.radiogalaktyk...
Theme: WVista_byLukiWojci
Adres do logo: www.radiogalaktyk...
Wymiary Logo: 902 x 76

Do?aczam pliki subheader.php (z folderu g?ównego) i theme.php (z folderu themes/WVista_byLukiWojci)

subheader.php

theme.php

Bardzo was prosz? o pomoc gdy? jestem ju? zdesperowany a bardzo zale?y mi na tym by na stronce by?o logo flash
Edytowane przez djloomis dnia 13.02.2008 21:33:36

Pieka
Jesli pasuje Ci taki wyglad: http://test.fusio..., to ponizej znajdziesz render_header:

Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
djloomis
Wielkie Dzi?ki Pieka! Wirtualny browarek dla Ciebie GrinGrinGrin

kreis
Witam

Mam jak wi?kszo?? :) problem z przerobieniem plików php pod logo *swf, próbowa?em bawi? si? tym w sumie kilka dni, wypróbowa?em chyba wszystkie sposoby tu opisane i nic. Ale problem polega prawdopodobnie na tym, ?e to logo sk?ada si? z 2 cz??ci: lewej i prawej. Lewa to jpg a prawa to *swf i pewnie w pliku subheader.php powinno by? odwo?anie do ka?dej z cz??ci ale po kilku próbach da?em spokój bo zacz??a si? wywala? ca?a strona :/ (kto? te? mia? logo podwójne, ale to u mnie nie zda?o egzaminu), je?eli kto? by?by w stanie pomóc to z góry serdecznie dzi?kuj?, poni?ej linki i pliki:

strona
http://www.kreis....l/news.php

plik theme.php (sleek fusion)

kod pliku *swf

adres do pliku *swf:
http://www.kreis...._prawy.swf
Edytowane przez Pieka dnia 19.07.2008 00:27:50

http://www.kreis.com.pl
Pieka
W zalaczniku znajdziesz dwie wersje, jedna w td, a druga w div. Domyslnie jest td. Obie dzialaja prawidlowo.
Pieka dodał/a następującą plik:
kreis_sleekfusion_jpg-swf.zip [225.45kB / 742 Pobrane]

Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
kreis
Heh pieka jeste? Wielki Smile dzia?a wszystko tak jak powinno dzi?ki serdeczne i pozdrawiam

http://www.kreis.com.pl
Jumis
Witam.
Jest to mój pierwszy post na tym forum i mam nadziej? ?e nie z?ami? ?adnego regulaminu.
Czytam was ju? od jakiego? czasu i przyznam ?e wiele problemów uda?o mi si? rozwi?za? dzi?ki tej stronie. Niestety, od trzech dni m?cz? si? z problemem loga fleszowego i mimo zastosowania wszystkich wy?ej opisanych sposobów, nic nie pomaga.
Gdyby kto? z forumowiczów by? w stanie mi pomóc, by?bym bardzo wdzi?czny.
Mój theme to "StripedFusion"
subheader.php
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy PHP

Z góry dzi?kuj? za wszelk? pomoc.
Edytowane przez Chemikpil dnia 14.04.2009 16:45:58

nookie
Witam mam pytanie odno?nie skryptu, poniewa? chce umie?cic w nowym panelu banner we flashu:

Przegl?da?em tu par? dziesi?tków w?tków ale zbytnio nie pomog?y mi , móg?by kto? w miar? prosto i logicznie mi wyt?umaczyc co mam zrobic ?

Pojawia mi sie taki b??d po wklejeniu owego skryptu:

Je?eli ju? jest gdzie? podobny w?tek poprosi?bym o link do niego .

Pozdrawiam...
Edytowane przez Pieka dnia 17.07.2010 21:03:16

krystian1988
Wstaw w panelu:

Sprawdza?em, dzia?a.
Edytowane przez krystian1988 dnia 17.07.2010 19:46:52
BRAK STOPKI = BRAK POMOCY NA SUPPORCIE.PRZECZYTAJ:
Regulamin Supportu Nie pomagam na PW!!!

fikovr
Witam jestem tu nowySmile Wyczyta?em ca?e forum i dalej ja sam nie mog? doj?? jak w skórce del-cartuning wlepi? banner flash bowiem tutaj mam header.php ale jego modyfikacja na nie wiele si? zdaje (wszelkie tu opisy nie dzia?aj? u mnie) b?d? wdzi?czny za pomocSmile Ju? 2 dni nad tym ?l?cz?Wink W sumie ca?y elekt to bia?e t?o a info z flasha ze film nie za?adowny
modyfikowa?em ju? subheader.php, w themes.php nie ma co robi? bo odwo?uje si? do header.php.
Gdzie pobiera banner z media/header.jpg?

//skoro uda?o Ci si? usun?? stopk? (ritmo.nazwa.pl)- co prawda w v6 nie wymagana to i z tym sobie poradzisz//khaman

ehhmmm.... ostrze?enie z takiego b?ahego powodu? ok ritmo.nazwa.pl dla przyk?adu a stopk? usun??em nie bez powodu.Lepiej si? by?o spyta? czemu usun??em t? stopk?Smile
Edytowane przez fikovr dnia 24.08.2010 16:15:27

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl