ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 17

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
W?amanie na stron? i rozsy?anie spamu
lui
Dzi?ki za linki Smile
Niektórzy jednak maj? nawalone w dekiel:
/.../ ??czy? si? z adresu IP firmy zarejestrowanej w Kuwejcie. /.../

Grin

www.lui.ugu.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 18:14:12
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
piotru
Witam, nie wiem czy dobry dzia? czy nie powinno by? w "Tylko o PHP-Fusion v7.00.xx" ewentualnie prosz? przenie?.
Od 2 miesiecy dostaj? ostrze?enia od mojego dostawcy serwera i domeny o atakach mailowych.
Informacja:
Informacja o wysy?anej poczcie

Witamy serdecznie,
odnotowali?my informacj? o przekroczeniu limitu wysy?ki wiadomo?ci z konta. Z Pa?stwa kota w dniu dzisiejszym, zosta?o wys?ane ponad 3000 wiadomo?ci. Prosimy o dok?adn? weryfikacj?, czy nie jest to spowodowane zagro?eniem, np. exploit. Udost?pnili?my log w katalogu logs/mail.txt. Prosimy o informacj? zwrotn?.

Logi które mi udost?pnili wygl?daj? nast?puj?co:

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Mo?e kto? mi powiedzie? w czym tkwi problem ?? hosting uwa?a ze to nie ich sprawa zablokowali mi konto i kazali co? z tym zrobi?. Sprawdzaj?c pliki na serwerze nie s? edytowane od dobrego roku, has?a zmienia?em. Strona zywiec998.pl jest zaktualizowana do najnowszej wersji,

PW od moderatora:
  1. Przeniesienie posta - bogdan 07.02.2015 11:02

piterus
?ci?gnij kopie strony na dysk lokalny i przeskanuj pod k?tem z?o?liwego oprogramowania.

Mia?e? zainstalowane jakie? dodatki pozwalaj?ce u?ytkownikom na dodawanie jaki? materia?ów?

PW od moderatora:
  1. Przeniesienie posta - bogdan 07.02.2015 11:02

tawernatq_admin_1.png Piterus World mój blog i miejsce moich eksperymentów. Ubi lex, ibi poena Kontakt przez komunikatory tylko dla znajomych...

piotru
piterus napisa?(a):

?ci?gnij kopie strony na dysk lokalny i przeskanuj pod k?tem z?o?liwego oprogramowania.

Mia?e? zainstalowane jakie? dodatki pozwalaj?ce u?ytkownikom na dodawanie jaki? materia?ów?

Na zywiec998.pl tak podstawowy dodawanie materia?ów przez uzytkownikow zalogowanych
na innych nic. Po prostu sa to strony informacyjne.
mkstal.com.pl jest strona bo jest nic nie kombinowane.

Piotrroger
Czy wsz?dzie, gdzie jest mo?liwo?? wysy?ania czegokolwiek masz zabezpieczone jakim? captcha lub czymkolwiek? Masz na stronie porejestrowane fejkowe konta botów?

userbar_sparta3.gif

http://spartabks.boo.pl
piotru
Na mkstal.com.pl jest tam tylko standardowy kontakt. zoo-portiernia.pl kontakt + jaki? g?upi sklep który by? dost?pny ale nie uzywany i chyba dodawanie zdj?? ogolno dost?pne. Botów ja nie instalowa?em.

Pieka
Standard w obecnych czasach to za ma?o. Zdecydowanie dodaj co? jeszcze lub zmie? domy?ln? Captche co najmniej na reCaptche.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl