ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 19

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Manset News Panel (manset_slider_panel)
makmil
OK, wróci?em do 4 ostatnich newsów.
A co z
PS. Jeszcze jedno: dlaczego przy otwieraniu strony, na chwil? wszystkie obrazki otwieraj? si? przez ca?? d?ugo?? strony (tak jakby z panelem by?o co? nie tak) a po chwili wracaj? na swoje miejsce? Troszk? ma?o profesjonalnie to wygl?da. Da si? co? zrobi? z tym zjawiskiem?

----
Kamil
GG: 4144992, mail: makmil88@gmail.com

www.pomockomputerowa.tk
W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 09:36:39
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Darkus
Witam.
Poniewa? swoj? zabaw? z php dopiero zaczynam postanowi?em si? was poradzi?.

Leciutko zmodyfikowa?em ju? panel ale podczas modyfikacji wpad?em na pomys? ,?e fajnie b?dzie wygl?da? wy?wietlanie daty dodania newsa i dlatego mam pytanie
images49.fotosik.pl/319/352aea501b020a96.png
Czy istnieje jaki? kod który umo?liwia?by ?eby w miejscu zaznaczonym na czerwono pokazywa?a si? data dodania newsa
( oczywi?cie ,?eby pokazywa?a si? w ka?dym rz?dzie a nie tylko wybranym )

krystian1988
Tak idzie zagl?dnij w theme.php i w kodzie znajdziesz odpowiednik za dat? i czas. Wystarczy pó?niej to doda? do panelu.
BRAK STOPKI = BRAK POMOCY NA SUPPORCIE.PRZECZYTAJ:
Regulamin Supportu Nie pomagam na PW!!!

Darkus
Edit.
po prawie 9h szukania znalaz?em rozwi?zanie. Kod który mi w tym pomóg?. Tak na zapas jakby kto? chcia? zrobi? to samo.
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Edytowane przez Darkus dnia 27.07.2010 19:59:16

soszmen
Nie dzia?a mi tak?e rozwini?cie newsa, bo gdy klikne na tekst na obrazku to nic sie nie dzieje. Chcia?bym aby wtedy przechodzi?o mi do konkretnego newsa.
Mam równie? b??d podczas dodawania newsów, otóz wogole one si? nie dodaj? nie wiedzie? czemu, a podczas próby edycji jakiegokolwiek newsa powstaje b??d
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy PHP

Edytowane przez soszmen dnia 01.08.2010 19:15:52

Spaik
Wtyczka ta nie dziala pod najnowsz? wersj? php-fusion. Oto jak wyglada strona z w??czonym panelem
images37.fotosik.pl/317/58178a6e73ecd0acm.jpg

Moglby ktos cos na to poradzic ?
Edytowane przez Spaik dnia 05.08.2010 13:01:39

jakyb
Spaik ja tak czasem tez mam na starym fusionie v7 Pfft ale tylko u mnie na PC tak si? dzieje na lapku ju? normalnie Grin wiec zobacz mo?e u ciebie b?dzie tak samo.

http://trinity-tech.pl
Spaik
jakyb napisa?/a:
Spaik ja tak czasem tez mam na starym fusionie v7 Pfft ale tylko u mnie na PC tak si? dzieje na lapku ju? normalnie Grin wiec zobacz mo?e u ciebie b?dzie tak samo.

Usuwa?em ciasteczka i historie w przegladarce oraz sprawdza?em takze na IE i dalej to samo wi?c raczej nie w tym le?y problem.
Edytowane przez Spaik dnia 05.08.2010 14:02:12

Pieka
Wlaczylem na stronie opartej na v7.01 oryginalny panel zalaczony do pierwszego posta: test7.php-fusion....

Edit: Wazne, a zapomnialem napisac, nie zmienialem i nie nadpisywalem zadnych plikow, tylko dodalem panel!
Edytowane przez Pieka dnia 05.08.2010 14:33:06
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Spaik
A ta strona byla nowo zainstalowana na silniku v7.01? Czy robiles aktualizacje ?

Ja na obu moich stronach po aktualizacji mam taki b??d. Mo?na to zobaczy? na mojej stronie testowej.

http://www.testow...l/news.php

Reyn
Skoro nie dzia?a to oczywiste jest, ?e co? mu przeszkadza. Wy??cz wszystkie panele i zostaw tylko ten i wtedy zobacz.

poki289
Ja doda?em panel na PHP-Fusion v7.01 (?wie?o zainstalowany), skórka Gillete i ?miga a? mi?o.

www.add-ons.pl
Spaik
Reyn napisa?/a:
Skoro nie dzia?a to oczywiste jest, ?e co? mu przeszkadza. Wy??cz wszystkie panele i zostaw tylko ten i wtedy zobacz.

Mia?e? racje. Gryzie si? z nawigacj? a mianowicie z accordion navigation panel. Wtyczka ta nie dzia?a poprawnie pod najnowszym fusionem. Przeczyta?em to na supporcie uk. Dzieki za odpowiedzi Smile

Ehm probuje dostosowa? plik news.php z tej wtyczki i dorzucic kod do najnowszej wersji lecz wyskakuj? mi ciagle b??dy. Wie kto? co i gdzie trzeba doda? aby móc wybiera? i podgl?da? wybrane zdj?cia podczas pisania newsa?

PW od moderatora:
  1. Od?wie?enie Tematu - Pieka 14.08 - 18:55

Edytowane przez Spaik dnia 07.08.2010 20:11:15

DJKondziu
Mam pytanie: Czy zwyk?e newsy (news.php), umieszczone pod Manset News Panel mog? si? wy?wietla? dopiero np. od 5 do 12, gdy? pierwsze cztery wyst?puj? w?a?nie w tym panelu? Chodzi mi o to, aby newsy 1-4 po prostu si? nie dublowa?y w dwóch panelach.

Pozdrawiam, Konrad

Add:
Ju? do tego doszed?em :)

w pliku news.php zast?pujemy lini? ~29 tym:

gdzie:
4 - pierwszy wy?wietlany news
12 - ostatni wy?wietlany news

Pozdrawiam
Edytowane przez DJKondziu dnia 27.08.2010 17:41:47

LG Fan
Mam problem, instalacja odby?a si? chyba pomy?lnie wszystko niby dzia?a ale tylko w podgl?dzie panela.
Gdy tylko w??czam panel na stronie robi si? kicha. Obrazki z ka?dego newsa rozje?d?aj? si? po kolei w dó?.
Próbowa?em wgra? panel po raz drugi nic nie da?o. My?la?em ?e "gryzie" si? on z innym - powy??cza?em wszystko tak?e nie pomog?o.
B??dy:
  1. Obrazki zje?d?aj? w dó?.
  2. Lista newsów po prawej stronie jest nieruchoma,brak przewijania.

img256.imageshack.us/img256/4783/przechwyt1.jpg

Sprawdza?em tak?e innego tego typu panele. Z ka?dym mam problem. Nie chc? wy?wietla? newsów, zazwyczaj puste ramki.
Edytowane przez Pieka dnia 26.12.2010 23:57:02

www.secretland.net.pl
Madara
Witam! Czy istnieje mo?liwo??, by nie wy?wietla?y si? obrazki do newsów w jego fragmencie?

master91d
Mam mianowicie taki problem:

i nic nie rozumiem z tej instrukcji. Moze ktos mi to wytlumaczyc?
1 --------------
Go to admin panel/custom pages and preview this code (DONT SAVE):

2 ----------------
administration/news.php replace with modifided news.php.

locale/english/admin/news.php replace with modifided news.php

PW od moderatora:
  1. Ogólna Uwaga - Pieka 20.09 - 01:58

Edytowane przez Pieka dnia 20.09.2010 02:00:54

Madara
Odno?nie pierwszego to nie wiem, ale mo?e wynika? z tego, ?e nie stworzy?e? bazy danych.

Aby j? stworzy? wejd? w panel administratora, po czym przejd? do "dodatkowe strony". Tytu? strony wpisz co chcesz, a w jej zawarto?ci wklep ten kod:

Podaj has?o administratora i wci?nij "podgl?d". Gotowe. Napisz jaki b?dzie tego efekt.

PW od moderatora:
  1. Ogólna Uwaga - Pieka 20.09 - 19:02

Edytowane przez Pieka dnia 20.09.2010 19:01:23

Black13
Witam! Zainstalowa?em sobie ten panel. Mia?em b??d ale naprawi?em zgodnie z wskazaniami, które by?y na pocz?tku tego tematu. Wgra?em byle jaki obrazek ma?ego rozmiaru. Chc? doda? newsa wybieram grafik? wpisuje byle jaki temat i tre??. Po dodaniu newsa panel wygl?da tak:
http://img401.ima...052292.jpg

Co mam zrobi? ?eby pokazywa?y mi si? newsy ?

Meelman
Mam to samo co kolega wy?ej. Doda?em obrazek, wy?wietla si? tylko miniaturka. Co z tym zrobi?? (ver. v7.01.02)

Adres www: www.loong3d.pl

@Problem naprawiony wrzuci?em pliki w formacie jpeg.

Niestety pojawi? si? nast?pny problem. Klikaj?c np. na poradniki, dowiedz si? wi?cej... Przenosi mnie do z?ego newsa. A np. w opó?nienie, nowo?ci ze strony ju? w ogólnie nie mog? klikn??.

Gdzie zmieni? kolor t?a, poniewa? taki bia?y troch? bije po oczach?
Edytowane przez Drecha dnia 18.01.2011 16:13:59

www.loong3d.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl