ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 18

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
jQuery Shoutbox Panel v0.5 BETA
FoxNET
Hej,

Mam tak? propozycj?, je?eli kto? jej ju? nie da?. Chodzi o to by w nast?pnej wersji ograniczy? czas automatycznego od?wie?ania np. do godziny albo 2. Po tym czasie trzeba by by?o wywo?a? od?wie?anie przez klikniecie w klawisz od?wie?, wyeliminowa?o to by ci?g?e od?wie?anie w przypadku gdy kto? nie zamknie strony, a nie korzysta z niej.
enfseu_adminbar.jpg gta24ubek.png

gta24.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 09:36:32
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
weogrim
Witam.
Mam nast?puj?cy problem z tym shoutboxem:
U niektórych osób na komputerach po automatycznym od?wie?eniu znika textarea i buttony.

U mnie sb dzia?a na Chrome, IE 6, 7, 8, Firefoxie 2,3 i safari, ale u sporej grupy osób ten b??d wyst?puje na ka?dej przegl?darce.

PS. Stopki nie mia?em podlinkowanej tylko przez chwile i to by?o dawno, wi?c mo?e by?a by szansa na usuni?cie "Z?amanej licencji" ??

Problem rozwi?zany.
Edytowane przez weogrim dnia 11.11.2009 22:15:59

http://weogrim.pl
Jubi
Macie jaki? patent na to by doda? do tego shoutboxa jaki? d?wi?k przy pojawieniu si? wiadomo?ci? Najlepiej z opcj? w??cz i wy??cz ale to nie jest teraz konieczne.

radioinferno
Do jakiego katalogu trzeba to wrzuci? ??

www.Rinferno.ugu.pl
ostry38
@bartek124 bardzo bym Cie prosi? o poprawienie bo jak wrzuci?em na strone Power Fusion Forum to ajax przesta? w SB dzia?a? ;/.
Pomagam na GG jedynie w drobnych sprawach!

www.lamacs.pl
bartek124
Mam co? poprawia?, a nie wiem co... Jakie? b??dy wyrzuca, co dok?adnie nie dzia?a?

@radioinferno - infusions.

@Rafik89 - wiem, nie mam rozwi?zania dla tego shoutboxa na teraz.
userbar_bartek124_net.png mw.gif Nie pomagam na komunikatorach oraz PW!

www.bartek124.net
ostry38
Ajax w ogóle tj. dodanie bez prze?adowania, od?wie?anie.
Edytowane przez Pieka dnia 21.11.2009 23:30:33
Pomagam na GG jedynie w drobnych sprawach!

www.lamacs.pl
Jubi
To jak b?dzie z tym d?wi?kiem? Da si? go doda? do shoutboxa? Jak nie, to przynajmniej napiszcie "NIEEEE" .. Smile
Szukam.. odpowiedzi na pytania..

Bochen
Da si? da... Wszystko si? da je?li tylko si? potrafi Wink U siebie mia?em przez chwile, ale wywali?em, bo na d?u?sz? met? mnie denerwowa? Pfft
Edytowane przez Bochen dnia 28.11.2009 18:43:28
Prawdziwy m??czyzna nie je miodu, prawdziwy m??czyzna ?uje pszczo?y!

www.webstudio.sdgp.pl
MariuszL
Witam
Czy funkcj? "dodanie wy?wietlania ilo?ci znaków do napisania" mo?na zastosowa? w standardowym shoutbox'ie ? Je?eli ta opcja jest mo?liwa poprosz? o pomoc w modyfikacji.

www.skrzydlate-chelmno.pl
worekgdy
Witam.
Zasadniczo to pytanie b?dzie chyba do @bartek124.
Czy da si? zrobi?, aby wstawiane linki www, http lub inne zdefiniowane sta?e wy*****owa?o (wygwiazdkowa?o)?
I jak da? wpis w shout'a tak jak u Was (nie wstawia? linków itd...)
Pozdrawiam Tomek
Edytowane przez worekgdy dnia 16.01.2010 18:56:21

http://bojano.szkola.pl
ladyMseer
Wiem, ?e inteligencj? nie zab?ysn?, ale gdzie owego shoutboxa mam wstawi?? Korzystam z za.pl.

Bochen
Wrzucasz do folderu infusion, a potem w panelu admina wchodzisz w zak?adk? zarz?dzaj panelami i tam dodajesz owy panel i w??czasz go.
Prawdziwy m??czyzna nie je miodu, prawdziwy m??czyzna ?uje pszczo?y!

www.webstudio.sdgp.pl
QsX
Czemu podczas edycji takie co? wyskakuje :

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Nie dzia?a mi jeszcze jedna rzecz,gdy dodaj? wpis to d?ugo czekam na za?adowanie jego :(
Edytowane przez QsX dnia 25.04.2010 19:38:18

http://moto-news.tk
bartek124
Takie co? wyskakuje gdzie?

www.bartek124.net
Petro91
Witam
U mnie problem jest po wylogowaniu si? jako administrator czyli jako go?? nie mog? dodawa? postów bo po przepisaniu poprawnie captcha wywala b??d ?e ?le jest wpisany. Prosz? o pomoc

krystian1988
Wydaje mi si? ?e ten shoutbox nie jest dostosowany do recaptcha st?d te b??dy. Dzia?a on znakomicie na normalnym kodzie mo?esz zawsze modyfikowa? panel o zmienieniu zwyk?ego kodu na recaptcha a problem zniknie, cho? mo?e si? w danym shoutboxie nie zmie?ci? ca?y kod.
BRAK STOPKI = BRAK POMOCY NA SUPPORCIE.PRZECZYTAJ:
Regulamin Supportu Nie pomagam na PW!!!

konfiteor
Witam!
Ja mam taki problem z shoutboxem ze gryzie mi si? z rotatorem newsów.
Kolega mi mówi? ?e chodzi o plik featuredcontentglider.js.
Ja si? na tym dok?adnie nie znam. Gdy wy??cz? ten panel shoutbox dzia?a.
Za??czam pliki rotatora, prosz? o pomoc - oczywi?cie jak b?dzie trzeba to zap?ac?.
konfiteor dodał/a następującą plik:
news_rotator_panel.rar [4.67kB / 596 Pobrane]

Rób swoje ryzyko jest Twoje...

http://konefal.net
karoldinho
FoxNET napisa?/a:
Hej,

Mam tak? propozycj?, je?eli kto? jej ju? nie da?. Chodzi o to by w nast?pnej wersji ograniczy? czas automatycznego od?wie?ania np. do godziny albo 2. Po tym czasie trzeba by by?o wywo?a? od?wie?anie przez klikniecie w klawisz od?wie?, wyeliminowa?o to by ci?g?e od?wie?anie w przypadku gdy kto? nie zamknie strony, a nie korzysta z niej.

W?a?nie, ogólnie ciekawy jest ten SB ale wykonuje on tak? ilo?? zapyta? przy auto-od?wie?aniu, ?e hosting z limitem nie wyrabia.

Moim zdaniem to jest du?y minus tego SB, powinno by? od?wie?anie dopiero kiedy doda kto? wiadomo??, a nie co XX sekund - taka moja sugestia ?eby to poprawi? w najbli?szym czasie je?li projekt jest nadal rozwijany...
Edytowane przez karoldinho dnia 17.05.2010 12:40:13

bartek124
Moim zdaniem to jest du?y minus tego SB, powinno by? od?wie?anie dopiero kiedy doda kto? wiadomo??

Obecnie protokó? HTTP nie pozwala na takie co?, aczkolwiek s? sposoby inne sposoby na to.

Prosz? o zg?aszanie dalsze zg?aszanie propozycji i b??dów, dzi?kuj? za dotychczasowe Smile
Edytowane przez bartek124 dnia 17.05.2010 13:32:32

www.bartek124.net
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl