ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 15

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
[OH] Accordion Navigation Panel
bartek124
A zmieni?e? w Zarz?dzaniu panelami css_navigation_panel na accordion?
userbar_bartek124_net.png mw.gif Nie pomagam na komunikatorach oraz PW!

www.bartek124.net
W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 09:35:59
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Szakal1217
No w?asnie jak dam accardion_navigation_panel to robi mi sie css_navigation_panel,to jak ja mam to zmieni? usun?c css_navigation_panel?
Edytowane przez Pieka dnia 28.07.2009 12:44:23

Pieka
ANP korzysta z efektu CNP, wiec to normalne, ze wyglada podobnie. Gdybys przeczytal caly temat, to wiedzialbys, ze aby uzyskac efekt rozwijania/zwijania nalezy utworzyc kategorie w nawigacji. Wszystko pisze.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Szakal1217
No tak wiem ?e trzeba zrobi? kategorie ale niewiem jak czytalem ten temat z dwa azy i nadal nie umiem zrobi? kategoriSad.Wiem ?e trzeba doda? trzy my?niki --- ale gdzie?
Edytowane przez Szakal1217 dnia 28.07.2009 14:14:59

Pieka
Poza tym, ze jest to opisane setki razy na forum, wyjasnione w poradniku, to jeszcze pisalem w jednym z postow tego tematu, prosze: http://www.php-fu...ost_108797. Mamy Ci to namalowac, czy jak?
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Szakal1217
Ok ju? mam dzi?kiSmile
Edytowane przez Pieka dnia 28.07.2009 14:29:57

Terryd
A da si? zrobi? tak, ?eby pod linkiem by? obrazek?

lir
tlinke napisa?/a:
Witam.

Czy mozna panel Accordion_Navigation_Panel zmodyfikowac w taki sposob, aby w menu Nawigacja tylko kilka linkow bylo w KATEGORI a pod kategoria byly juz pojedyncze linki bez rozwijania kategori. Np Wstawiam 2 odnosniki potem KATEGORIE w ktorej sa trzy odno?niki i znowu chcialbym aby byly tylko same odnosniki poza ta kategoria. Teraz wszystkie linki ktore sa pod kategoria sa wewnatrz wlasnie tej kategori. Czy jest mozliwosc jakos to pominac?

Schemat

*Strona g?ówna (pojedynczy link poza kategoria)
*Artyku?y (pojedynczy link poza kategoria)
*Download (Kategoria)
*Gry (pojedynczy link w kategori)
*Programy (pojedynczy link w kategori)
*FAQ (pojedynczy link poza kategoria)
*Forum (pojedynczy link poza kategoria)

Czy jest jakas funkcja która wy??cza "Kategorie"

Chcia?am podnie?? ten pomini?ty w odpowiedziach post, poniewa? mam podobny problem. W menu mam elementy nie b?d?ce kategoriami. My?la?am ju? o "niewidocznej" nazwie kategorii, która by by?a ustawiona jako zawsze rozwini?ta, ale w praktyce mi to nie wysz?o...

Prosz? o pomoc.

wojteqqq919
Mam ciemna skorke i nie wiem gdzie zmienic kolor, jak na zdjeciu
img31.imageshack.us/img31/4985/nawigacja.jpg

Powie mi ktos gdzie to zmienic?? .

Jesli sa jakies bledy to Przepraszam.

Pieka
Nie ma bledow, tylko lenistwo: http://www.php-fu...ost_115860. Wszystko opisane.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
wojteqqq919
Dziekuje wszystko Dziala jak chcialem...

szyty
Ja mam taki problem:

Czyli tekst w nawigacji jest szary, jak zrobi? by by? bia?y tak jak np. "Go?cie online:"

img198.imageshack.us/img198/5439/80764422.png

PW od moderatora:
  1. Brak Stopki! - Pieka 12.09 - 13:49

www.radiopullzfm.pl
Pieka
szyty napisa?/a:
Ja mam taki problem:

Czyli tekst w nawigacji jest szary, jak zrobi? by by? bia?y tak jak np. "Go?cie online:"...

Przeczytac caly temat, przy okazji dowiadujac sie innych ciekawych rzeczy. Poza tym, dwa posty wyzej udzielalem odpowiedzi na identyczne pytanie. Szukaj pierwsze na przyszlosc, bo to u nas podstawa, zamiast pisac.

PS Popraw stopke na zgodna z licencja: http://www.php-fu...fusion.php
Edytowane przez Pieka dnia 12.09.2009 13:51:40
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
szyty
Wiem ?e musze wyedytowa? style.css ale nie wiem która cz??? za to odpowiada.

Poprawi?em stopk?, nie zauwa?y?em, ?e nie ma linka do GNU.

Plik style.css dodaj? w za??czniku poniewa? wyskakuje mi, ?e kod jest za d?ugi dla geshi.
szyty dodał/a następującą plik:
styles_5.rar [1.77kB / 541 Pobrane]

Edytowane przez szyty dnia 12.09.2009 15:18:20

www.radiopullzfm.pl
Luke31
lir napisa?/a:
tlinke napisa?/a:
Witam.

Czy mozna panel Accordion_Navigation_Panel zmodyfikowac w taki sposob, aby w menu Nawigacja tylko kilka linkow bylo w KATEGORI a pod kategoria byly juz pojedyncze linki bez rozwijania kategori. Np Wstawiam 2 odnosniki potem KATEGORIE w ktorej sa trzy odno?niki i znowu chcialbym aby byly tylko same odnosniki poza ta kategoria. Teraz wszystkie linki ktore sa pod kategoria sa wewnatrz wlasnie tej kategori. Czy jest mozliwosc jakos to pominac?

Schemat

*Strona g?ówna (pojedynczy link poza kategoria)
*Artyku?y (pojedynczy link poza kategoria)
*Download (Kategoria)
*Gry (pojedynczy link w kategori)
*Programy (pojedynczy link w kategori)
*FAQ (pojedynczy link poza kategoria)
*Forum (pojedynczy link poza kategoria)

Czy jest jakas funkcja która wy??cza "Kategorie"

Chcia?am podnie?? ten pomini?ty w odpowiedziach post, poniewa? mam podobny problem. W menu mam elementy nie b?d?ce kategoriami. My?la?am ju? o "niewidocznej" nazwie kategorii, która by by?a ustawiona jako zawsze rozwini?ta, ale w praktyce mi to nie wysz?o...

Prosz? o pomoc.

No to ja chcia?em ponownie podnie?? ten pomini?ty temat. Mam ten sam problem. Zwijaj? si? wszystkie linki poni?ej kategorii, a? do ko?ca panelu. Kolega tlinke bardzo dok?adnie to rozrysowa? na swoim schemacie. Równie? prosz? o pomoc.
Edytowane przez Luke31 dnia 08.10.2009 20:07:05

stingtanner
Chcia?bym si? do??czy? do pytania postawionego nade mn?. Te? nie wiem jak zrobi?, aby po kategorii by?y normalne linki, i tak jak wy?ej, wszystko co przesun? pod kategorie, wskakuje do tej?e w?a?nie kategorii.

Oraz aby nie zak?ada? nowego posta, to czy mo?na zrobi? tak ?e w kategorii jest kolejna kategoria, która si? rozwija?

I równie? prosz? o odp.

Wiadomo?? doklejona:
Chcia?bym od?wie?y? post napisany wcze?niej.
Je?li kto? by? by tak dobry i rozwi?za? problem, nawet w najmniejszym stopniu to by?o by super.

P.S.
Je?li nie mo?na od?wie?a? tematów, lub zrobi?em to ?le, to prosz? Mnie poprawi?, lub usun?? ten post.
Edytowane przez stingtanner dnia 05.11.2009 22:18:38

tlinke
Witam.
U mnie po w??czeniu tego panela wszystkie pojedyncze linki w menu wygl?daj? graficznie po staremu, natomiast link g?ówny stworzony w którym znajduj? si? podkategorie (ten g?ówny, gdzie po jego klikni?ciu rozwija si? lista) odró?nia si? od pozosta?ych tzn: napis jest pogrubiony a t?o jest w kolorze który pojawia si? po najechaniu myszk? w pojedynczych pozosta?ych linkach. W którym miejscu musz? zmieni? parametry, aby wszystkie linki w menu by?y takie same? Mam skórk? Phos.

EDIT

Problem rozwi?zany. Ca?y czas zmienia?em w pliku styli paraetr #nawigation h2 w g?ównym pliku. Dopiero jak zmieni?em ten parametr w plikach styli dla ka?dego koloru to zadzia?a?o.
Edytowane przez tlinke dnia 30.12.2009 15:14:05

lukeboss
"3. Klikamy Edytuj przy "Nawigacja", a nast?pnie podmieniamy korzystaj?c z rozwijanej listy standardow? na accordion_navigation_panel i cieszymy si? now? nawigacj?."

Gdy tak zrobilem to na stronie pojawia mi si?:

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

O co chodzi? Strona to www.metodykawf.un...

PW od moderatora:
  1. Ogólna Uwaga - Pieka 02.02 - 13:11

Edytowane przez Pieka dnia 02.02.2010 13:06:50

jantom
Co? namiesza?e? w nazwach, bo b??d odnosi si? do zupe?nie innego panelu... Sprawd?, czy na pewno korzystasz z panelu, do którego odnosi si? temat.
Wgraj jeszcze raz pliki panelu oraz/includes/output_handling_include.php.

http://jantom.info
lukeboss
Witam, mam pytanie, nie wiem jak zrobi? kropk? przed nazw? kategorii, tak ?eby by?y wypunktowane jak inne linki.

gdzie trzeba wklei? ".THEME_BULLET." ?eby mi wy?wietla?o ·

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Prosz? o pomoc, z góry dzi?kuje.

Jeszcze zauwa?y?em, ?e czcionka jest inna ni? w linkach, jak to zmieni??
obrazki.elektroda.net/13_1265363752.png
Edytowane przez lukeboss dnia 05.02.2010 10:54:58
lukeboss
http://www.metody... - zapraszam wkrótce

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl