ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 14

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Panel przypisany do konkretnej podstrony, newsa, galerii etc.
eldiablo
Nie o taki include Piece chodzi?o Pfft

Include ale nie w pliku forum, a w panelu, tam gdzie dodaje si? panele, tworzysz nowy panel. Dodajesz warunek widoczno?ci tylko na forum, kod z "include panel u?ytkownika/logowania" i ogie?.

Nie pytaj "a jaki ten warunek", sprawd? kod który zamie?ci?em (przed if iMEMBER). Nie pytaj jak wstawi? include, by?o na forum wielokrotnie.

http://dropdire.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 09:35:51
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Nieznany
A jak zrobi? aby panel wy?wietla? si? tylko na news.php i news.php?rowstar=x ?
Tak nie dzia?a.
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Edytowane przez Nieznany dnia 15.10.2010 16:57:17

szygmon
Na news.php i ka?dym readmore:

szygmon.xwp.pl
bartek124
To nie doda panelu bocznego, ale nad lub pod newsa, zale?nie gdzie ten kod wpiszesz.
userbar_bartek124_net.png mw.gif Nie pomagam na komunikatorach oraz PW!

www.bartek124.net
szygmon
No chodzi o to, ?e kod b?dzie widoczny na news.php z ka?dym readmore.
A kod nale?y da? jako panel w PA>Zarz?dzanie stron?>Panele
Edytowane przez szygmon dnia 15.10.2010 13:20:09

szygmon.xwp.pl
Nieznany
Chodzi?o mi o rowstar a nie redmore przej?zyczy?em si? ale ju? dzia?a nie zaznaczy?em "dodaj na wszystkich podstronach"

Pieka
Nieznany napisa?/a:
Chodzi?o mi o rowstar a nie redmore przej?zyczy?em si? ale ju? dzia?a nie zaznaczy?em "dodaj na wszystkich podstronach"

Oczywiscie, przeciez koledze chodzilo o znikajacy srodkowy panel po zmianie news.php na index.php. A wystarczylo przejrzec wlasciwy temat zamiast zakladac nowe i dopisywac sie do tych, o calkiem innej tematyce i sensie.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Nieznany
Oczywiscie, przeciez koledze chodzilo o znikajacy srodkowy panel po zmianie news.php na index.php

Nie ,chodzi?o mi oto aby w news.php i news.php?rowstart=id by? ten sam panel i najpierw nie wiedzia?em jak to nazwa? wi?c za?o?y?em temat.
Potem w ko?cu znalaz?em wi?c spróbowa?em z tego kodu z pierwszego posta zapomnia?em wtedy zaznaczy? ?eby panel wy?wietla? si? na wszystkich podstronach. W Nast?pnych kodach ju? zaznacza?em opcje pokazuj we wszystkich stronach jednak te kody by?y z?e i ci?gle mi nie dzia?a?o.
Po to jest forum aby takie nieporozumienia wytkn?? a nie po cichu usuwa? tematy...

Pieka
Nieznany napisa?/a:
...Po to jest forum aby takie nieporozumienia wytkn?? a nie po cichu usuwa? tematy...

Nie badz taki do przodu. Nastepnym razem usune i dam bana i bedzie swiety spokoj.
Powtorze jeszcze raz, masz sie dopisywac do wlasciwych tematow, a nie klonowac je lub pisac w nijak sie majacych do poruszanej tematyki.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
pepito911
Witam, mam problem z flashmp3playerem pobranym z Angielskiej strony Fusiona, mianowicie:
Chcia?bym ten panel wstawi? tylko w jednej z podstron, jednak gdy próbuj? wpisa? kody (wymienione w 1 stronie tego tematu przez Pieke i Bartka) no to ca?a strona si? rozwala.
Czy ma kto? mo?e pomys? jak zdefiniowa? ten kod aby to po prostu zadzia?a?o.
Adres do mp3 playera: http://mods.php-f...mod_id=318
Edytowane przez pepito911 dnia 18.10.2010 19:10:42
W 1968 wystarczy?o kilka Mhz ?eby pos?a? rakiete na ksi??yc, teraz potrzeba pentium 4 3.0 Ghz ?eby odpali? Viste...

http://straz.minskmaz.com.pl/
eldiablo
Przyk?adowo dla pod strony o ID=1, zawarto?? pliku flashmp3player_panel.php powinna wygl?da? tak:

Tam gdzie 1:

Wstawiasz id pod strony na której ma si? panel wy?wietli?.
Edytowane przez eldiablo dnia 18.10.2010 19:26:48

http://dropdire.pl
pepito911
Plus dla Ciebie, ?le prze klei?em kod. Dzi?kuje.
Edytowane przez pepito911 dnia 18.10.2010 20:46:32
W 1968 wystarczy?o kilka Mhz ?eby pos?a? rakiete na ksi??yc, teraz potrzeba pentium 4 3.0 Ghz ?eby odpali? Viste...

http://straz.minskmaz.com.pl/
cristo
zezol napisa?/a:
Przeczyta?em dobrze, ale zapomnia?em zmieni? operatora na != ;).
sq8mxs napisa?/a:
ale jak do tego podpi?? kilka podstron ?

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy PHP

Witam, a da?o by rad? zamiast wypisywa? wszystkie podstrony o id=1, id=2 i tak dalej zast?pi? to w sposób, który by do tego nie zmusza? np. jako? tak: id=1-40.
I ewentualnie czy jeszcze taki adres da?o by si? jako? ogarn??

gdzie jest kilkunastu userów i kilkana?cie kolejek co za tym idzie du?o adresów do wpisania.

Pozdrawiam.
Edytowane przez cristo dnia 11.02.2011 13:18:04

kefirek

Edytowane przez kefirek dnia 11.02.2011 16:01:00

qba88
Nieznany napisa?/a:
A jak zrobi? aby panel wy?wietla? si? tylko na news.php i news.php?rowstar=x ?
Tak nie dzia?a.

Do??czam si? do pytania: jak zrobi? z tym rowstart?

Edit:
Znalaz?em rozwi?zanie, wystarczy wpisa? co? takiego:

I dzia?a :)
Edytowane przez qba88 dnia 14.02.2011 16:33:55
strzelec.png
Je?li Ci pomog?em, kliknij "Pomóg?" pomogl.png

http://kubabu.pl/
Tymcio
Czyta?em powy?sze posty i mam problem. Po dodaniu panelu shoutboxa na forum i skorzystania z funkcji

podczas próby skasowania posta w SB pojawia si? taki link
forum/index.php?s_action=delete&shout_id=22

i posta nie da si? usun??, ani sb nie wy?wietla si?. Jak temu zaradzi??
Forum dyskusyjne miasta Wroc?aw
ForumWroclaw.eu

www.forumwroclaw.eu
piotrek199214
Bo jest zapewne u?yte FUSION_SELF i dlatego pewnie tak jest a nie inaczej. Musisz zmieni? na sztywny adres.

Pozdrawiam
Edytowane przez piotrek199214 dnia 07.04.2011 20:57:35
Pomog?em Ci? Wystarczy podzi?kowa? i oznaczy? post jako pomocny pomogl[1]_1.png
Tanie tworzenie wtyczek, masz problem napisz.

www.piocom.eu
Jaguar
Zaktualizowa?em wczoraj z pomoc? moj? stron? do najnowszej wersji PHP-Fusion tj. 7.02.03. Bardzo zale?a?o mi na mo?liwo?ci umieszczenia konkretnego panelu na wybranych podstronach. Pojawia si? jednak pewien problem.

Stworzy?em panel boczny i wpisa?em, ?eby pojawi? si? na stronie news.php
I rzeczywi?cie na stronie z newsami panel ten jest widoczny. Jednak gdy wcisn? rozwini?cie którego? newsa, panel mi znika. Podobnie si? dzieje w przypadku, kiedy przejd? na drug? stron? z newsami (na stronie mam 7, przechodz? np. do newsa 30). Wówczas równie? panel mi znika. Oczywi?cie jest to zwi?zane z tym, ?e zmienia si? adres z np. news.php na np. news.php?readmore=306. Absurdem jest oczywi?cie, ?eby po ka?dym dodaniu newsa dopisywa? w panelach, ?e maj? si? wy?wietla? na tej dodatkowej stronie Smile

Czy móg?bym poprosi? kogo? o pomoc przy przerobieniu pliku news.php? To chyba do?? istotny problem dlatego postanowi?em umie?ci? temat w tym dziale. Mam nadziej?, ?e prawid?owo.

PW od moderatora:
  1. Przeniesienie posta - Pieka 27.03.2012 11:27

Spoczywaj w pokoju... Creeper
Id?c tropem pierwszego posta Twój kod powinien wygl?da? w ten sposób

I b?dzie dobrze :)

Jaguar
Panowie, z Wasz? du?a pomoc? uda?o mi si? ju? prawie dostosowa? stron? do w?asnych potrzeb. Napotykam si? jednak na jeden ma?y, aczkolwiek istotny problem.

Adres strony: www.jaguarkokoszk...

Aby rozdzieli? newsy stworzy?em 3 osobne pliki news.php, które pokazuj? mi newsy tylko konkretnej kategorii. Np. mamy plik news_salezjanka.php. Gdy wybior? z rozwijanego menu te rozgrywki a nast?pnie przycisk newsy wszystko si? ?adnie pokazuje. Wida? newsy tej kategorii a z prawej dwa panele nast?pny mecz i poprzedni mecz dotycz?cy dok?adnie tych rozgrywek.

Problem pojawia si? jednak w momencie, gdy nacisn? rozwini?cie newsa.
Wówczas pomimo, ?e strona z newsami nazywa?a si? news_salezjanka.php to rozwini?cie odpala si? jako news.php?readmore. Efekt jest taki, ?e zamieniaj? mi si? panele boczne.

Sama zmiana bezpo?rednio w pliku news_salezjanka.php wszystkich news.php na news_salezjanka.php nie pomaga.

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl