ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 18

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Wtyczka Quizu
sholva
Wtyczka ?wietna Grin Moja ma?a sugestia - aby obok wyniku usera by? podawany czas w jakim wype?ni? quiz

Wiadomo?? doklejona:
I jest b??d. W "Udzia? w quizie wzi??o" podaje wynik: ilo?? userow, która wzi??a udzia? w quizie razy ilo?? pyta?.
Edytowane przez Drecha dnia 27.07.2011 15:41:48

W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 09:36:30
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
ccpl
Witam, pytanie kierowane g?ównie do kefirka, czy by?aby mo?liwo?? ulepszenia wtyczki o te mo?liwo?ci:
- dodawanie obrazów do pytania (np. poprzez link)
- zablokowanie quiz'u i wys?anie wyniku wraz z informacj? o zmianie karty / zminimalizowaniu okna przegl?darki, je?li wype?niaj?cy prze??czy si? mi?dzy kartami b?d? zminimalizuje okno.
Prosz? o odpowied? i z góry dzi?kuje.

brzoza_
Witam,

Potrzebowa?bym bardzo modyfikacji, która po wype?nieni quizu, da?aby u?ytkownikom mo?liwo?? zobaczenia poprawnych odpowiedzi. Je?li to nie problem, prosi?bym równie? o to, aby u?ytkownik móg? wype?ni? quiz kilka razy. Cz?owiek uczy si? na b??dach, a mi to w?a?nie w pewnym sensie do nauki jest potrzebne.

Licz? na pomoc i z góry dzi?kuj?!

Po??czony z 08 luty 2012 00:53:
Serio nikt nie mo?e pomóc albo chocia? wskaza? miejsce, w którym mog? to edytowa??
Edytowane przez brzoza_ dnia 08.02.2012 00:53:55

Presiok
Witam serdecznie dzi? skorzysta?em z wtyczki ale niestety brak polskich znaków. . .

Korzystam z wersji: v7.02.04

images38.fotosik.pl/1404/609b88471afc3ccdm.png

lkrys
Witam,
mam polskie znaki w menu kiedy dodaje pytania itp. Niestety podczas rozwi?zywania quizu w tre?ci pyta? brak polskich znaków (v7.01.06). Polskie znaki wy?wietlane s? jako znaki zapytania.
Edytowane przez Pieka dnia 10.08.2012 16:07:38

bogdan
Cze??.
Sprawdza?em na v7.01.05 w kodowaniu iso .
Spróbuj jeszcze w bazie, w tabelach quziu zmieni? kodowanie.
Edytowane przez bogdan dnia 16.10.2014 15:33:31
Nie szukaj Szcz??cia, lecz dawaj Je innym, a wtedy samo do Ciebie przyjdzie.
Nie ma mnie na GG. Pfft

dysko-patia.eu
kopiki
Witam,
Z pewnymi problemami uda?o mi si? zainstalowa? t? wtyczk?. Pozostaje problem z datami... przy dodawaniu nowego quizu najpó?niejsza data to 31.12.2012 r.
Widocznie Twórca tej bardzo przydatnej wtyczki przewidywa? Koniec ?wiata i nie s?dzi?, ?e po 2012 roku komu? si? ta wtyczka przyda. A jednak...Wink
Tak wi?c mam pytanie co zrobi?, aby pojawi? si? rok 2013? ewentualnie jak usun?? ograniczenia czasu trwania quizu?

www.auto-wiedza.pl
Piotrroger
Tak trudno otworzy? plik, wcisn?? CTRL + F wpisa? 2012 i zmieni? t? warto?? na wi?ksz??
Ot chocia?by w pliku dodaj_quiz.php linijka 66...
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

userbar_sparta3.gif

http://spartabks.boo.pl
bogdan
To?e w edit.php.Wink
Nie szukaj Szcz??cia, lecz dawaj Je innym, a wtedy samo do Ciebie przyjdzie.
Nie ma mnie na GG. Pfft

dysko-patia.eu
kopiki
Dzi?ki za informacj?. Oczywi?cie nie trudno skorzysta? z opcji CRL+F, pod warunkiem, ?e wiadomo o jaki plik chodzi, chocia? w tym przypadku nie trudno by?o si? domy?le?...
Podsumowuj?c - moim pierwszym pytaniem na forum nie zab?ysn??em, ale najtrudniejsze s? pocz?tki Grin, mam nadziej?, ?e drugie pytanie b?dzie bardziej trafione Wink
A oto one: wtyczka dzia?a bardzo ?adnie, brakuje mi jedynie mo?liwo?ci dodawania grafiki. Czy jest jaki? w miar? prosty sposób, aby doda? do pytania jaki? rysunek?

Po??czony z 14 stycze? 2013 20:27:
Wtyczka ma ogromny potencja?, cho? pewne braki o których pisali równie? moi poprzednicy.
Próbowa?em znale?? jaki alternatywny skrypt, jednak?e nic ciekawego nie znalaz?em.
Z tego co dowiedzia?em si?, dodanie grafiki do pyta? testowych jest do?? skomplikowane gdy? wymaga ingerencji w baz? danych lub przerobienia wtyczki. Ja poradzi?em sobie w troch? nietypowy sposób - rysunki do pyta? prezentowane s? na dodatkowym panelu bocznym... jak to wygl?da mo?na zobaczy? na mojej stronie Grin
Edytowane przez kopiki dnia 14.01.2013 20:28:00

www.auto-wiedza.pl
artystapl
Mam taki problem. Ta wtyczka jest mi bardzo potrzebna, a nie mog? wej?? w quiz_panel.php, bo mi wyskakuje Access Denied. Czyta?em na ten temat kilka artyku?ów, ale nie mam zielonego poj?cia co z tym zrobi?. Prosz? o pomoc i z góry dzi?kuje. ;D
Edytowane przez bogdan dnia 26.12.2013 19:27:42

gandak
Wrzuci?em wszystkie pliki do infusions, a mimo to nie odczytuje mi locale. O co mo?e chodzi??

http://napoli24h.pl/news.php
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl