ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 17

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Galeria u?ytkownika (usergallery aka usergalerie)
pawelkd1000
Musisz edytowa? infusions/user_info_panel/user_info_panel.php i utworzy? kilka koment [globale] w localach.
-----------------------------------------------------------------------
Mam takie pytanie. Da?by kto? rad? przerobi? userphotogallery.php aby mod wygl?da? nast?puj?co:
- Jest jedna galeria podstawowa (na niej s? kategorie) a w profilu usera pokazuje jego prac? które wrzuci? do ów kategorii.

Dzi?ki z góry za pomoc.

W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 12:44:02
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
sq8mxs
Od?wie?? temat.

Galeria dzia?a ale dlaczego w panelu administracyjnym mam uk?ad albów od A do Z, a jak wchodz? ju? bezpo?rednio do galerii to jest odwrotnie od Z do A. Mo?liwe ?e to prosta sprawa ale nie mog? tego nigdzie znale??.

Tutaj link ju? do galerii usera http://www.sq8mxs...allery.php - nazewnictwo albumów jest od Z do A.
Edytowane przez Pieka dnia 15.01.2010 00:02:16

www.egzaminkf.pl
Pieka
Edytuj plik userphotogallery.php, znajdz (linia ~216):
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

i zmien na:

Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
sq8mxs
Pi?kne dzi?ki.

www.egzaminkf.pl
emrak
Te? od?wie?? temat z zapytaniem czy mo?na zrobi? jakikolwiek rodzaj ograniczenia liczby zdj?? dodawanych przez u?ytkowników albo by miniaturki by?y wrzucane na serwer strony a zdj?cia g?ówne na jaki? darmowy z obrazkami ze wzgl?du na skromnej pojemno?ci serwer? Wink
Edytowane przez Pieka dnia 21.01.2010 23:38:13

Borys_B
Równie? podpinam si? pod pro?b? emrak.
Bo co za du?o, to nie zdrowo Smile
Ogranicznik jakikolwiek (?atwo powiedzie?), na ilo?? zdj?? na okre?lony czas, czy wielko?? zdj??.
Wiem, ?e Ch?opaki z Polskiego forum s? do tego zdolni Smile
Edytowane przez Borys_B dnia 25.01.2010 22:50:09

emrak
Na prawd? nie chce si? nikomu czego? wymy?li? z ograniczeniem zdj??? My?la?em ?e dobr? rzecz? by?o by ograniczenie wrzucenia w ci?gu miesi?ca 1MB zdj?? dla ka?dego u?ytkownika. Wiem ?e nie musi si? nikomu chcie? ale chocia? jak?? wskazówk? poda? i samemu postaram si? doj?? do tego jak to zrobi? i opisze to na forum Smile Mam jeszcze pro?b? czy kto? móg?by poda? kod by z plik.php przenosi?o kogo? do edycji jego galerii userphotos.php?uid=####&album_id=$ w tym wypadku chodzi o album_id= . Dzi?ki i pozdrawiam Wink

jajaja
I ja od?wie?? temat. Chodzi mi jak mog? ograniczy? ilo?? albumów do jednego. Mo?e by? np. 20 zdj?? ale aby jeden u?ytkownik móg? za?o?y? tylko jeden album.

migo
Witam nie chc? tworzy? nowego tematu wi?c napisze tutaj. W jaki sposób zmodyfikowa? galerie aby mia?a ograniczenia wstawianych zdj?? miesi?cznie oraz ilo?ci albumów.

Chc? mie? ograniczenie ?e user mo?e zrobi? tylko 3 albumy i ani jednego wi?cej oraz ?e mo?e wstawi? 20 zdj?? miesi?cznie i ani jednego wi?cej.

Czy kto? pomo?e mi takie co? zrobi?, odpowiedzi na forum nie znalaz?em a sam tego nie potrafi? wyskroba?.

Kopciak77
Witam.
Czy dzia?a ta galeria pod v7.01.02? Bo je?li tak to co robi? ?le skoro wyskakuj? mi takie b??dy?

Edytowane przez Pieka dnia 09.12.2010 12:28:06

Borys_B
Kopciak77
Ta galeria nie dzia?a pod t? wersje. W?a?nie zainstalowa?em ?wie?? wersje i od razu wrzuci?em t? galerie. Nie mog?em si? pierwszy raz zalogowa?, bo mnóstwo b??dów wyskoczy?o:

Prosz? o aktualizacje i dodanie ogranicznika ilo?ci galeri\fotek\Mb na t? galerie.:)
Edytowane przez Pieka dnia 09.12.2010 12:20:14
U?ywam wersji 7.01.00

djdandi
I jak z t? aktualizacj? b?dzie co? z tego?
Posiadam wersj? v7.01.02 i nie dzia?a to dobrze. Niby nie wyskakuje jakie? b??dy ale nie dzia?a nic co jest zwi?zane z galeri?. Dzia?em na localho?cie wi?c nie mam mo?liwo?ci pokazania
pozdrawiam
Pozdrawiam all

http://pogoda.brzanekonline.pl
woodraf
Zainstalowa?em t? galeri? w PHP-Fusion v7.01.02, wszystko jak na razie chodzi. Zmodyfikowa?em jedynie oryginalny plik: maincore.php PHP-Fusion v7.01.02 - pozosta?e czynno?ci wykonywa?em wg instrukcji do tego moda.

W maincore.php po linii:

Doda?em:

Szukam sposobu by ograniczy? ilo?? tworzonych albumów przez ka?dego u?ytkownika, tak by ka?dy u?ytkownik móg? stworzy? tylko jeden album.

Dodatkowo dobrze by by?o ustali? jakie? limity zdj?? w galeriach u?ytkowników.

www.bat-cave.pl
Borys_B
Znalaz?em co? takiego, by mo?na za?o?y? limit czasowy na galerie.
http://scripts.tr...cript.html

Pliki

Mo?e to pomo?e w Naszej sprawie:)
Tylko czy znajdzie si? kto? kto prze?o?y to na Nasze strony ?:)
U?ywam wersji 7.01.00

djdandi
woodraf napisa?/a:
Zainstalowa?em t? galeri? w PHP-Fusion v7.01.02, wszystko jak na razie chodzi. Zmodyfikowa?em jedynie oryginalny plik: maincore.php PHP-Fusion v7.01.02 - pozosta?e czynno?ci wykonywa?em wg instrukcji do tego moda.

W maincore.php po linii:

Doda?em:

Szukam sposobu by ograniczy? ilo?? tworzonych albumów przez ka?dego u?ytkownika, tak by ka?dy u?ytkownik móg? stworzy? tylko jeden album.

Dodatkowo dobrze by by?o ustali? jakie? limity zdj?? w galeriach u?ytkowników.

woodraf a jak? paczk? instalowa?e? od Pieki czy jak?? inn? zawart? w tym temacie?

pozdrawiam
Edytowane przez djdandi dnia 06.01.2011 07:44:51
Pozdrawiam all

http://pogoda.brzanekonline.pl
woodraf
Wersja Erlando z tego posta: http://www.php-fu...ost_116814

www.bat-cave.pl
michaus
Znalaz?em na forum wtyczk? userphotogallery, wrzuci?em pliki i potem uruchamia?em pliki modyfikuj?ce baz?, by?o napisane ?e pola utworzone, ale wyskakiwa? b??d.

Postanowi?em utworzy? tabel? DB_USERPHOTO_ALBUMS.

A gdy j? utworzy?em oraz wszystkie jej pola wyskakuj? b??dy..

A gdy wrzuc? plik maincore.php ten z wtyczki to ca?a strona jest w b??dach...

Jak to kto naprawi??
dodam ze mam wersj? PHP-Fusiona 7.01.02...
Edytowane przez Drecha dnia 06.01.2011 21:48:01

www.szalone-radio.cba.pl
Nie zdradze nicka
Witam. Móg?by kto? przerobi? panel latest_images_panel, który zosta? do??czony w tym temacie, tak, aby wy?wietla? ostatnie zdj?cia zarówno z podstawowej galerii jak i z galerii u?ytkowników? Chyba by?aby konieczno?? zmiany sortowanie z photo_id na photo_datestamp i tu le?y problem, poniewa? nie wiem jak zrobi? ?eby to dat? dodania traktowa?o jako dat? dodania a nie jako numer.
Edytowane przez Nie zdradze nicka dnia 08.03.2011 20:20:26

dhapollo83
Witam.
Doda?em t? paczk? do wersji v7.01.01. Mog? tworzy? albumy i dodawa? fotki. Zauwa?y?em dwa problemy:
1. Nie mo?na usun?? galerii która zawiera fotki
2. Gdy chc? obejrze? profil u?ytkownika wyskakuje mi:

W jakim pliku nale?y dokona? zmian aby wszystko by?o wy?wietlane poprawnie?
Edytowane przez Pieka dnia 13.07.2011 00:32:51

Borek
1. Musisz najpierw usun?? zdj?cia z galerii.
Nie pomagam przez GG, PW itp. Tylko tutaj.
php-fusion-pl.jpg

www.ddadc.com.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl