ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 15

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion v5.00-v6.01 Support » B??dy i korekty
 Drukuj temat
Konto jest podejrzane - zbanowany Super Admin
Spoczywaj w pokoju... wlodekp
Ups rzeczywi?cie poszukaj w takim u?adzie mojego rozwi?zania na forun gdy phpmyadmin niedost?pny o za??czniu user panel i zmie? tylko tre?? zapytania na podane wy?ej.
Metoda jest plikiem php z po??czeniem do bazy i wykonaniem w nim zapytania.
http://www.php-fu...post_44768
Edytowane przez wlodekp dnia 21.01.2008 14:36:08

wlodekp.europa.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 06:16:41
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
remedioss
Rozumiem, ?e zatem tre?? pliku powinna by? o taka?:
(oczywi?cie z moimi danymi)

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Edytowane przez remedioss dnia 21.01.2008 15:15:20

Polecenie dbquery jest dost?pne wy??cznie w fusion po za?adowaniu maincore.php wi?c ono nie, tylko czysta mysqlowe jak w temacie przyklejonym dodatkowo mój b??d w zapytaniu nie poda?em którego u?ytkownika odflodowa? wi?c koniec polecena musi go wskaza? gdzie mo?e to by? UPDATE........... SET user_status='0' WHERE user_id= '1' albo user_name='kowalski'

wlodekp.europa.pl
remedioss
Czyli tak?

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Yupi hura!

wlodkup zadzia?a?o :)
Przy okazji du?o si? nauczy?am, jestem Ci ogromnie wdzi?czna!!!

PS. Je?li mo?esz to prosz? odpisz na moje pw, chocia? 2 s?owa.
Edytowane przez Milka dnia 21.01.2008 18:30:03

czarny_
Mam nadzieje, ?e wi?cej nie b?d? musia? widzie? kodu nie wstawionego w [code ], w przeciwnym razie zostan? wyci?gni?te konsekwencje.
Nie chcesz, to nie odpowiadaj!

W?a?nie tak i rada na za? polecenia kod wstawiaj w tagi code ja u?ywam czasem quote, je?li jest krótki i wtedy trzeba buziaki wy?, bo taki z buziakiem jak wkleisz to kicha, natomiast wstawienie w code ma automat wy? buziaków kod z buziakiem nie nadaje si? do analizy w edytorze i u?ycia, na za?, bo za to mi?dzy innymi dosta?a? 2-dniowy prezent.
Edytowane przez wlodekp dnia 21.01.2008 15:18:26

wlodekp.europa.pl
remedioss
Przepraszam czarny_ dopiero si? ucz? Frown
Poprawi?am.

beniek21
wlodekp napisa?/a:
yoyo.pl-logowanie:
login
has?o
po zalogowaniu na dole TWOJE BAZY-wiecej
Mo?esz równie? skorzysta? z PHPMyAdmin aby zarzadza? swoj? baz? danych. pogrubine klik logowanie phpmyadmin-yoyo.pl fusion_users -klik kwadracik z lewej strony-o?ówek edycja-ostatni wiersz tabeli-user_status
zmiana 1 na 0 tak to opisuje Pieka.
WSZYCHO

Freezemaster napisa?/a:
Pieka napisa?/a:
Panowie piszecie glupoty!!
Przed chwilka jako Test doprowadzilem do zbanowania tego konta, a nastepnie w phpMyAdmin zmienilem mu w tabeli _users, a scislej w user_status z "1" na "0" i jestem zalogowany.
Tabela flood_control zostala automatycznie wyczyszczona z 5 wpisow do ZERA!

Poprostu na 1 rzut oka wygl?da na to, ?e nale?y wej?? do tabeli _users, zaznaczy? pole user_status i wyedytowa? -> tam w?a?nie jest warto??, która zawsze ustawia si? na 3 (Patrz screen -> img266.imageshack.us/img266/3375/usil8.png ) Dla Ciebie oczywiste, ?e tak nie jest, ale nie dla wszystkichSmile

Za? sposób, o którym mówisz realizuje si? nast?puj?co:
- w widoku bazy danych odnajdujemy pole: _users i przegl?damy img260.imageshack.us/img260/8964/us1hz9.png
- potem w widoku userów, odnajdujemy usera (jego status b?dzie równy 1) i edytujemy go img107.imageshack.us/img107/7532/us2my0.png
- no i zmieniamy warto?? z 1 na 0 (albo odwrtonie, je?li chcemy by kto? nie wszed? ju? na swe kontoWink ) img107.imageshack.us/img107/7228/us3vi9.png
- Cieszymy si?, mo?liwo?ci? logowania si? na stronie...

Witam mam pytanie, czy s? jakie? jeszcze inne sposoby ?ci?gni?cia bana Super adminowi ??< Korzysta?em z wszystkich w/w sposobów i dalej mam bana:[
Moja stronka to www.wirtualne-mia... pozdrawiam
Edytowane przez Milka dnia 24.02.2008 15:09:04

bartek124
Nie ma innego sposobu! Jak masz bana to jak dostaniesz si? do PA, ?eby z Dodatkowych Stron wykonac zapytanie? Nie da si?. Musisz to robi? w PHPMyAdmin i koniec.
userbar_bartek124_net.png mw.gif Nie pomagam na komunikatorach oraz PW!

www.bartek124.net
Przecie? wy?ej Kole?ance dok?adnie opisa?em jak to zrobi? z pliku bez phpmyadmin jej zadzia?a?o, zreszt? nie tylko Jej.

wlodekp.europa.pl
Piter573PB
Mam pytanie, ajkie pliki trzeba edytowa? aby nie banowa?o SA nie tylko za spamowanie na forum , ale te? w shoutbox i komentarzach?

fotozoom.webd.pl
Pieka
Piter573PB napisa?/a:
Mam pytanie, ajkie pliki trzeba edytowa? aby nie banowa?o SA nie tylko za spamowanie na forum , ale te? w shoutbox i komentarzach?

Forum: http://www.php-fu...post_36089
Shoutbox: shoutbox_panel.php
Komentarze: comments_include.php .
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl