ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 18

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
INF: New Navigation Panel v3.2
Wooya
@Pieka: zerknij na pierwszy post w watku Smile
... Pomagam tylko przy najnowszych wersjach PHP-Fusion ...
koder_1.png

W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 14:44:19
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Pieka
Wooya napisa?/a:
@Pieka: zerknij na pierwszy post w watku Smile

Raz mozesz wstawic Smile
Myszka Ci nie zemdleje PfftPfft
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Wooya
hehe Smile Przy okazji uaktualnilem na supporcie do najnowszej wersji Smile Co widac w panelu nawigacyjnym Wink
Edytowane przez Wooya dnia 14.07.2006 13:25:28
koder_1.png

kamil
Pieka napisa?/a:

Wystarczy zajrzec do pliku panela.
Korzysta z pliku globale.php wybranego jezyka, czyli:
[quote]// Navigation

$locale['001'] = "Nawigacja";

Ale to mi zmieni?o napis w obu panelach, a mi chodzi o to, ?eby oba panele mia?y inny napisShock

m_i_n
A czy dziala wkoncu poprawnie indeksowanie pozycji linkow? bo z tego co wiem to byl z tym problem (tworzenie sie kilku linkow o pozycji np: 0 przy edycji).

Swoja droga czy ten panel musi ingerowac w standardowa nawigacje? bo zauwazylem ze to co sie zmieni tam zmienia sie i w normlanym panelu.
Edytowane przez m_i_n dnia 14.07.2006 13:50:06
Awaria strony? - dowiedz si? o niej, nim ktokolwiek zauwa?y: uMonitor.eu

http://www.bbproject.net
Wooya
@Pieka: wyslalem plik do http://mods.php-f... Cool
koder_1.png

Pieka
kamil napisa?/a:
Pieka napisa?/a:

Wystarczy zajrzec do pliku panela.
Korzysta z pliku globale.php wybranego jezyka, czyli:
[quote]// Navigation

$locale['001'] = "Nawigacja";

Ale to mi zmieni?o napis w obu panelach, a mi chodzi o to, ?eby oba panele mia?y inny napisShock

To zmien w pliku panela numer locali na inny i dodaj go wraz z textem do pliku locali tego panela Smile

Wooya napisa?/a:
@Pieka: wyslalem plik do http://mods.php-f... Cool

Podziekowal Grin
Edytowane przez Pieka dnia 14.07.2006 14:43:14
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
oskii
Hej,

Mam taki problem... Pobra?em, zainstalowa?em i git. Chcia?em edytowa? link FORUM, ustawi?em http://www... i chcia?em zmieni? kolor linka na zielony. Nic. Pogrubienie. Nic. Potem po próbach zamiast bez zmian link zacz?? znika? http://silenceed....g/news.php <tutaj mo?na zobaczy?. Chcia?em wykona? tylko 2 czynno?ci a nie wykonalna jest ?adna. W zak?adce wtyczki w menu "Obecne Linki Menu Strony" FORUM mam na zielono, a na stronie g?ównej - brak linku 0.o. O co chodzi?

edit:
zmieni?em dwie linijki jak kto? tu podawa? zmieni?em i co? koloru nie zmienia, ale tylko pogrubia etc. i do tego trzeba wpisa? w <> a nie [] jak podaje wtyczka... Druga linijka jak? poprawi?em to
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

a jaka tam powinna by? oryginalna?

edit2:

JU? WIEM!
Jest b??d w samym nawigatorze, chc?c zmieni? kolor tektu lub efekt (np pogrubienie) zamiast [] trzeba wpisa? <> a dla efektu koloru
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy
(na przyk?ad). Mo?e kto? poprawi w nast?pnej wersji? :>
Edytowane przez oskii dnia 18.07.2006 17:39:37

Wooya
Nie ma zadnego bledu, tylko nie podmieniles navigation_panel na new_navigation_panel i tyle...
koder_1.png

razor
Prosz? je?li mo?na zobacz co u mnie nie dzia?a. Mog? znienia? kolory w nawigacji ale nie dodaj? obrazków i nie tworz? kategorii. Zrobi?em tak jak w instrukcji , tak podmieni?em panele. Ju? niestety licz? na wasz? pomoc bo jak tak dalej b?d? grzeba? to ca?kiem namieszam.

www.sqa.forall.pl
piterus
Nie wiem czy innym to sie zdarza?o, ale na stronce, któr? administruje czasami si? rypie kolejno??, np. mam 4 linki z kolejno?ci? 0 Shock. Przeinstalowanie poprawia sytuacje, ale to nie jest rozwiazanie na d?usz? met? ze wzgl?du na rosn?ca ilo?? linków.

deeyon
Mam du?y problem mianowicie, zrobi?em sobie grupy doda?em do nich obrazki wszystko ?adnie, tylko t?o grupy ma popielaty kolor i nie mam poj?cia jak to zmienie?, wygl?da to tak:
img98.imageshack.us/img98/948/menutu2.jpg
a chce ?eby to t?o mia?o kolor czarny kolor, prosze jak to zrobi??

jjb34
Mam tak samo. Zainstalowa?em prawid?owo New Navigation Panel v3.1 podmieni?em ze star? nawigacj?. Niestety nie dzia?aj? mi gify dodawane do nawigacji. Dodatkowo je?li pogrubi? text znika on z górnej belki. Je?li zmieni? kolor to dzia?a prawid?owo. W czym mo?e by? problem.
POMOCY!!!

Laguna
deeyon napisa?/a:
Mam du?y problem mianowicie, zrobi?em sobie grupy doda?em do nich obrazki wszystko ?adnie, tylko t?o grupy ma popielaty kolor i nie mam poj?cia jak to zmienie?, wygl?da to tak:
img98.imageshack.us/img98/948/menutu2.jpg
a chce ?eby to t?o mia?o kolor czarny kolor, prosze jak to zrobi??

Trzeba podmieni? kolory. Zmienisz to w swoim theme w pliku style.css. Zale?y jakiego masz thema. Przewa?nie jest to w miejscu:
.tbl1 {
font-size:10px;
color:#000; background-color:#wybrany kolor;
padding:4px;
}
.tbl2 {
font-size:10px;
color:#000; background-color:#wybrany kolor;
padding:4px;

Pogrubi?em Ci to co trzeba zmieni?.

jjb34 napisa?/a:
Mam tak samo. Zainstalowa?em prawid?owo New Navigation Panel v3.1 podmieni?em ze star? nawigacj?. Niestety nie dzia?aj? mi gify dodawane do nawigacji. Dodatkowo je?li pogrubi? text znika on z górnej belki. Je?li zmieni? kolor to dzia?a prawid?owo. W czym mo?e by? problem.
POMOCY!!!

Przeczytaj spokojnie wszystkie posty dotycz?ce instalacji tego panelu na forum. Przeanalizuj je i na pewno znajdziesz odpowied? na swoje pytania. Mia?em to samo i znalaz?em odpowied?.
Edytowane przez Laguna dnia 26.07.2006 17:34:51

Xamill
Hmm...Nie dzia?a mi bbcode.

EDIT: Dzia?a, ale tylko w nazwach linków.Mo?na równie? zrobi? na kolorowa nazw? grupy?W PA w ustawieniach wtyczki widz? nazwy grup w kolorach, a na stronie g?ównej widz? kod bbcode :/
Edytowane przez Xamill dnia 03.08.2006 18:08:46

NER0
a ja mam taki problem ?e jak chce pogrubi? czyli daje ... to w panelu nawigacji jest ok a w nawigacji poziomen nic sie nie wyswietla, a jak w?o?e wyraz pomiedzy <b>...</b> to z kolei u góry jest ok ale w PN wy?wietla sie <b>FORUM</b>. wtyczka jest zainstalowana i navigation_panel jest zamieniony na new_navigation_panel

NER0
pomo?e mi kto??? naprawde nie wiem co zrobi?

Flood = BAN!! Uwazaj!/Pieka
Edytowane przez Pieka dnia 03.09.2006 18:48:11

m_i_n
Uzywaj BBCode a nie HTMLa.
Awaria strony? - dowiedz si? o niej, nim ktokolwiek zauwa?y: uMonitor.eu

http://www.bbproject.net
NER0
ups ten moj post z problemem nie mial tak wygl?da? nie zauwazylem b??du-tam gdzie s? 3 pogrubione kropki tam wstawi?em pogrubienie w bbcode a skutki kiz znane, czyli powtórze - jak napisze w bbcode to w panelu nawigacji jest ok a w nawigacji poziomen nic sie nie wyswietla, a jak w?o?e wyraz pomiedzy <b>...</b> to z kolei u góry jest ok ale w PN wy?wietla sie <b>FORUM</b>

bash
Mam problem z NNP 3.1 - brak polskich znaków w panelu, reszta jest ok
W panelu z NNP zamiast polskich znaczków mam ? - wersja v6.01.4

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl