ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 14

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
SEO & GoogleBot Friendly + Rewrite Module + Tweaks 1.2
playkiller
Czy kto? z was potrafi naprawi? dzia?anie tej wtyczki na apache 2.2? Wszystko dzia?a oprócz mod_rewrite ;/

W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 09:35:44
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
konfiteor
Forum nie chce dzia?a?;/
Próbuje wej?? na:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

i nie ma takie strony.
Edytowane przez Pieka dnia 13.05.2010 08:43:09
Rób swoje ryzyko jest Twoje...

http://konefal.net
DragonTheDon
Ja mam problemik z innej beczki. Doda?em regu??, dla linku autora news'a. W normalnej postaci jest to: profile.php?lookup=1, wi?c zajrza?em do ?ród?a pliku news.php, pozmienia?em na pokaz-profil,[id odpowiadaj?ce u?ytkownikowi, który dodaje news'a].html, ale po takiej modyfikacji i tak link wyst?puje w domy?lnej postaci. Jak temu zaradzi??
Edytowane przez DragonTheDon dnia 06.08.2010 11:51:18

Reyn
To si? zmienia w pliku theme.php.

DragonTheDon
Móg?by? przytoczy? fragment, który mo?na zmodyfikowa?, bo szuka?em, ale niestety nie zdo?a?em odnale??. Z góry dzi?ki.

Reyn
Bo pewnie masz wyci?gane z pliku theme_functions_include.php. Tam poszukaj.

DragonTheDon
Dzi?ki za pomoc, znalaz?em w?a?nie w tym pliku.

Siwy_boros
Zainstalowa?em sobie t? wtyk? i jest SUPER z "-". Z tym, ?e to nie wina wtyczki tylko mojej niewiedzy z php. Otó? kiedy próbuj? przepisa? adresy do galerii zdj?c, która obs?uguje wtyczka PictureFlow to samo przepisanie na galeri? dzia?a. natomiast jak chc? ej?c w album to ju? wywala B??d 404 - braku strony. Moej wpisy w plikach .htaccess i seo_friendly wygl?daj? tak:

Mo?e kto? mi to pomóc przerobi?, aby dzia?a?o poprawnie. Ten sam problem mam z Ksieg? go?ci, która równie? jest wtyczk? ;)
Edytowane przez Siwy_boros dnia 13.11.2010 17:31:28

www.splyw.pl
Azuel
Witam. Mam pewien problem poniewa? zainstalowa?em wtyczk? jak nale?y ale w lewym górnym rogu strony pojawia mi si? b??d

Niby nie powoduje b??du krytycznego lecz niewiem co to oznacza i z czym to si? wi??e. Czy wtyczka b?dzie dzia?a? poprawnie a mimo to chcia?bym zlikwidowa? ten b??d.

Pozdrawiam.
Edytowane przez Azuel dnia 04.12.2010 01:40:27

www.wakfu.com.pl
konto usuniete
~Azuel
By?a o tym mowa w tym temacie http://www.php-fu...d_id=25933.Przeczytaj Smile

Azuel
No dzi?ki, co prawda to mi nie pomog?o ale siedzia? bym jak g?upi i szuka? nie wiem gdzie...
Odinstalowa?em i zainstalowa?em na nowo i dzia?a Wink ^^

Dzi?ki wielkie ;]

//Ciesz? si?, ?e podpowiedzia?em i si? uda?o. Powodzenia.//foxi89.
Edytowane przez konto usuniete dnia 04.12.2010 15:20:47

www.wakfu.com.pl
adi2
Znalaz?em literówk? Wink
Jedna z zak?adek w PA ma nazw? "Konfiguracja BoogleBota" nie powinno by? Google?

Drecha
foxi89 napisa?/a:
~Azuel
By?a o tym mowa w tym temacie http://www.php-fu...d_id=25933.Przeczytaj Smile

Odno?nik przenosi do tego samego tematu, gdzie problem nie zosta? rozwi?zany - mam ten sam b??d i nie wiem co zrobi?. Mo?na prosi? o jakie? instrukcje?

konto usuniete
Nie napisa?em,?e link ma prowadzi? do innego tematu... Nie ma rozwi?zania, ale jest naprowadzenie, co mo?e by? przyczyn?. Zawsze warto przeanalizowa? dok?adnie ca?y temat.

Drecha
foxi89 napisa?/a:
Nie napisa?em,?e link ma prowadzi? do innego tematu... Nie ma rozwi?zania, ale jest naprowadzenie, co mo?e by? przyczyn?. Zawsze warto przeanalizowa? dok?adnie ca?y temat.

By?by? tak mi?y i wskaza? w którym miejscu jest ów "naprowadzenie". Przeszuka?em temat dwukrotnie i niczego nie znalaz?em. Je?li co? przeoczy?em - przepraszam.

Scania1994
Witam
Pobra?em wtyczk?. Wrzuci?em. Zainstalowa?o si? ok. Teraz tylko przetestuj?. Zauwa?y?em 1 literówk?:
"Sprawd? swoj? stron? na: SEOtools at Linkvendor i sam wyci?gnij wzioski!" Warto j? poprawi? w kolejnym wydaniu.
Da rad? zmieni? aby profil usera nie wy?wietla? si? jako?

A np.:

Edytowane przez Pieka dnia 02.01.2011 20:14:59

www.ti.elektroda.eu
erdei
Witam, mam problem: co musze zmienic aby ta wtyczka dzialala jezeli strona jest pod inna biblioteka?
tj: http://kekszoloma...

Dzieki za pomoc. Smile
Edytowane przez Drecha dnia 29.01.2011 20:40:23

http://erdei.aplus.pl
grzechx
Hej,

Mam podobny problem który mia?o ju? wcze?niej kilka innych osób, po klikni?ciu link gdzie powinno by? forum, pojawia si?:

Próbowa?em zmodyfikowa? plik .htacces w folderze w którym s? pliki forum ale nic to nie da?o.
Jak nale?y plik .htacces zmodyfikowa? by przyjazne linki dzia?a?y dla forum?

Wiadomo?? doklejona:
Witam,

Nie potrafi? wstawi? linijki kodu z Seo Friendly do pliku theme.php w skórce Elim, poniewa? albo jest przed tagiem <head> albo za nim. Kod skórki wygl?da tak:

Jak to dostosowa??
Edytowane przez grzechx dnia 03.03.2011 15:25:46
Portal Prl'u --->www.czas-prl.pl

perver88
Witam,
chcia?bym od?wie?y? ten w?tek, otó? zrobi?em jak jest napisane w instrukcji (przerzuci?em pliki, zainstalowa?em wtyczk?, uruchomi?em w PA wtyczk?, uzupe?ni?em dane we wtyczce) wchodz? na stron? Linkvendor.com i nic mi nie znajduje, o co tu chodzi? Czy co? nie tak jeszcze zrobi?em?

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl