ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 14

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Panel Logowania jQuery (user_sliding_panel)
Drecha
Wed?ug mnie panel przystosowany jest tylko do wy?wietlania na górze, gdy? pliki obrazków zosta?y w ten sposób skonstruowane. Ale to tylko moje domys?y.

W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 09:33:52
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Chemikpil
Wed?ug mnie panel przystosowany jest tylko do wy?wietlania na górze, gdy? pliki obrazków zosta?y w ten sposób skonstruowane. Ale to tylko moje domys?y.

Je?eli chodzi o grafik? to na pewno, cho? ?aden problem zmieni?. Dodatkowo ten fragment:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

narzuca tobie miejsce panelu, niewa?ne czy sobie zaznaczysz na dole, lewo czy nawet na ?rodku.
Edytowane przez Chemikpil dnia 16.01.2011 18:16:24
Nie pisa? na GG i PW w sprawach technicznych!
ChemikPil - blog (w nowej ods?onie) | ChemikPIL - My twitter

www.chemikpil.pl
krokiet19
Ja mam to jako wtyczk? i mam taki problem. Posiadam PHP-Fusion v7.01.03. Panel rozwija si? na stronie g?ównej. W panelu administratora panel si? nie wy?wietla, w dodatkowych stronach oraz na forum.

W czym mo?e by? problem? Próbowa?em zaincludowa? w theme.php ale nie dawa?o rady.
Edytowane przez Drecha dnia 02.02.2011 19:31:40

Drecha
W Panelu Administratora masz panel u?ytkownika po lewej stronie, wi?c wysuwany chyba nie jest Ci potrzebny. Trzeba by by?o pobawi? si? ze wstawieniem panelu w PA. Co do dwóch kolejnych, mnie wy?wietla si? normalnie, wi?c albo niepotrzebnie zainstalowa?e? wtyczk?, albo co? ?le wgra?e?, lub nie zaznaczy?e? przy dodawaniu panelu, by wy?wietla? si? na ka?dej podstronie.

krokiet19
Zgadza sie. Nie zaznaczy?em. Teraz kolejne pytanko. Zaincludowa?em accordion menu. Jest taki problem. Mam kilka linków i one nie mieszcz? si? w user_sliding_panel, tzn. wychodz? tabele. Jak zastosowa? tak, aby rozwijana kategoria nie "wypiera?a" innej kategorii z panelu?
Edytowane przez Drecha dnia 02.02.2011 19:43:34

Statys
Mam ma?y problem. Po wgraniu panel dzia?a, wy?wietla si?, ale ca?a jego tre?? nie jest wy?rodkowana tylko wszystko jest po lewej stronie przez co po prawej mam puste pole. Kto? wie o co mo?e chodzi?/jak naprawi???

img836.imageshack.us/img836/8237/panelw.png
Edytowane przez Statys dnia 25.02.2011 12:50:58

paramore.pl
Gismo_PL
Gdyby? tak usun?? warto?? w tagu pogrubienia:

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy HTML

Pewnie by?oby idealnie a przez t? warto?? masz wszystko przesuni?te w lewo. Poza tym gdyby? od razu poda? adres strony: http://paramore.p... by?oby szybciej.

http://fsong.pl
adi
Witam, wszystko by?oby cacy, jakby to si? nie ?ar?o z ka?dym innym kodem js takim jak menu rozwijane, pozdrowienia online, czy tez jaki? w?asny przesuwany panel czy co? innego. Jest na to jaka? rada?
Pozdro all.

edit//

Witam ponownie panel gryz? mi si? z pozdrowieniami online, wi?c z nich zrezygnuje i u?yj? innych, ale mam inny k?opot ten napis logowanie rejestracja jest tak jakby obni?ony i wida? po?ow? ikonki, któr? powinno by? wida? po najechaniu myszk? oczywi?cie po najechaniu jest ju? ok jak powinno by? i po rozwini?ciu panelu i próbie go zwijania te? dzia?a, to pewnie co? w pliku css, ale ju? nie mam si? do tego prosz? o rade.
Pozdro all.
Edytowane przez adi dnia 18.03.2011 08:07:34

radiosilesia.de
EminemInfo
A ja mam ma?y problem odk?d aktualizowa?em Fusiona do wersji 7.02. Po zalogowaniu nie wy?wietla liczby postów w Shoutoxie, tylko jest taki b??d:

Edytowane przez EminemInfo dnia 12.04.2011 17:04:09

nQ
A ja mam taki problem,?e góra paneli kopiuje si? i nie mog? si? zalogowa? z poziomu modyfikacji.

O to adres strony: KLIK

Je?li zajdzie potrzeba mog? doda? kody wszystkich plików.

Problem naprawiony Smile

Ale mam jeszcze jedno pytanie jak doda? avatar do zalogowanego usera.Mam panel w wersji infusion'a pobralem go z 2 strony tego tematu
Edytowane przez nQ dnia 08.05.2011 21:14:03

Chosen
Czy by?a by mo?liwo?? "odpalenia" dwóch takich paneli naraz ?

Z góry dzi?kuje za pomoc.
Edytowane przez khaman dnia 03.06.2011 10:08:50

nQ
Ale na jednej stronie u góry?

ifro
Witam chcia?bym zrobi? Logowanie i Rejestracje u góry strony tak jak jest na www.dixon37.pl posiadam PHP Fusion 7 i skórke BlackBlue link do mojej strony www.pgu.cba.pl

PW od moderatora:
  1. Brak stopki! - bogdan 09.06.2012 09:49
  2. Przeniesienie posta - bogdan 09.06.2012 13:53

krystian1988
Ci co maj? PHP-Fusion v7.02.xx i maj? b??dy z shoutbox'em to:
Otwieramy user_sliding_panel.php, szukamy:

Zamieniamy na:

Edit:
Dodaj? poprawion? paczk?.
krystian1988 dodał/a następującą plik: