Zobacz temat
TinyChat v1.27 (ls_tinychat_panel)
|
|
dzingis2 |
Dodany dnia 04.11.2010 20:34:17
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 7 Ostrzeżeń: 1 Data rejestracji: 06.05.2009 22:00 |
Czy kto? z kolegów pomo?e w rozwi?zaniu problemu dotycz?cego zwi?kszenia ilo?ci znaków w wiadomo?ci? Troch? nie wygl?da to ciekawie jak ma si? czas na ca?o?? szeroko?? strony a w jednej linijce bynajmniej u mnie mie?ci si? zaledwie 25 znaków. Prosz? o pomoc. |
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 06.09.2025 09:31:40
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost | |
MajsterBieda |
Dodany dnia 08.06.2011 14:49:59
|
![]() Pocz?tkuj?cy ![]() Postów: 222 Data rejestracji: 08.11.2004 17:25 |
Zainstalowa?em ten czat lecz: 1. t?o czata jest nie do zmiany, nic nie daj? zmiany w pliku settings ![]() 2. brak polskich znaków ![]() ![]() = lipa! No chyba, ?e kto? z Pa?stwa ma jakie? pomys?y? ![]() |
|
|
Florese |
Dodany dnia 13.06.2011 11:17:34
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 2 Data rejestracji: 13.06.2011 11:10 |
Ja to samo mam problem z t?em ... ![]() |
|
|
Uter |
Dodany dnia 09.09.2012 00:38:37
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 24 ![]() Data rejestracji: 05.08.2012 20:10 |
Witam. Zainstalowa?em ten TinyChat i mi nie dzia?a pokazuje si? za to takie info w panelu pomy?la?em, ?e spróbuj? wgra? tego infusjona co poda? kolega Kowarufubu (post #28) i dalej pokazuje si? to samo tym razem ju? tylko w Wtyczkach a tak to ju? sam Chat niby dzia?a, emoty, ostatnie wiadomo?ci z SB itp. si? pokazuje ale nie da si? wys?a? na nim wiadomo?ci tak by ona si? pokaza?a natomiast to co napisze na SB poka?e si? w oknie TiniChat. Wnioskuj? z tego, problem nie znikn?? i b??d który wcze?niej si? pokazywa? mi i w oknie Chatu i we Wtyczkach dalej istnieje... Czy mo?e mi kto? z tym pomóc? EDIT: Dodatkowa pro?ba, czy przy okazji mo?e kto? mi podpowiedzie? co i jak edytowa? by pogrubi? nazwy u?ytkowników w oknie Chatu tak by sta?y si? bardziej widoczne od samej tre?ci? PW od moderatora:
Edytowane przez Uter dnia 09.09.2012 14:34:40 |
|
|
bogdan |
Dodany dnia 09.09.2012 21:42:48
|
![]() Ekspert ![]() Postów: 2451 Pomógł: 164 ![]() Data rejestracji: 21.07.2009 12:55 |
Cze??.:) Przed chwil? zainstalowa?em ten chat z pierwszego postu. U Ciebie wygl?da na to, ?e nie utworzy?o tabel w bazie. Spróbuj odinstalowa?, nadpisa? pliki i na nowo zainstalowa?. Jak widzisz powi?kszy?em nazw? U?ytkownika. Nie wiem, czy zgodnie ze sztuk?, ale powi?kszy?o. ;) Jak chcesz zaryzykowa?, to edytuj plik ls_tinychat_chat_frame.php i lini? ~66: Zmie? na: Gdzie w: Ustawiasz wielko?? czcionki. <strong> Nie pogrubia.PS. Na CBA te? instalowa?em i dzia?a. Edytowane przez bogdan dnia 16.10.2014 15:49:17 Nie szukaj Szcz??cia, lecz dawaj Je innym, a wtedy samo do Ciebie przyjdzie.
Nie ma mnie na GG. ![]() |
|
|
Uter |
Dodany dnia 09.09.2012 23:53:35
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 24 ![]() Data rejestracji: 05.08.2012 20:10 |
Okej dzi?kuje ?licznie:). Dzia?a?o wszystko do czasu wgrania opcji po??czenie SB z TiniChat któr? poda? Kowarufubu (post #28). Ten pomys? bardzo mi si? podoba i chcia?bym go zastosowa? jednak gdy to wgra?em to nie jestem w stanie wysy?a? wiadomo?ci z Chatu... Napisa? si? da, klikam wy?lij i nie wysy?a go, znika to co napisa?em tak jak bym wys?a? ale nie pojawia si? ani w oknie Chatu ani na SB... Nie ma te? widocznych b??dów czy informacji o nich. Mo?e drobny b??d w kodzie albo to, ?e nie zgrywa si? z SB jakiego u?ywam? Bo nie jest on standardowy tylko ten ulepszony jaki znalaz?em gdzie? na tym forum. Edit: Okej ju? widz? co jest i jak.... po zainstalowaniu TiniChat gmera?em w plikach i nabroi?em troche potem to naprawi?em i uzna?em to za mój b??d a teraz jestem pewien ?e TiniChat gryzie si? z z moim SB w nowej wersji tej podanej gdzie? tam w temacie Spis tematów przyklejonych dzia?u wtyczek i paneli. Po instalacji wtyczki z TiniChat wszystko by?o okej i sam Chat dzia?a?... od razu zaingerowa?em na forum w plikach i mia?em drobne problemy po edycji pliku minecore.php wi?c to ?e SB mi rypn??o nie zdziwi?o mnie w takim wypadku zainstalowa?em je jeszcze raz i od razu wgra?em pliki podane w po?cie #28 dlatego SB dzia?a i na TiniChat teoretycznie te? wszystko jest niby okej a jest to samo co by?o na pocz?tku... No wi?c. Po instalacji TiniChat z wtyczki, w moim SB wyskakuje taki b??d: A gdy reinstaluje Sb z wtyczki w TiniChat wyskakuje ponownie b??d: Wybaczcie je?li niejasno jest wyja?nione jednak moje umiej?tno?ci jasnego i logicznego t?umaczenia s? ma?o rozwini?te tak jak zdolno?ci informatyczne. Je?li b?dzie trzeba postaram si? obja?ni? jeszcze raz. Tak czy siak prosz? o pomoc. Edytowane przez Uter dnia 10.09.2012 00:36:54 |
|
|
tdman99 |
Dodany dnia 14.09.2012 23:14:53
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 9 Ostrzeżeń: 1 ![]() Data rejestracji: 10.11.2011 21:33 |
Jest mo?liwo?? dodania formatowania i dodawania obrazków do tego czata? Aha i czy mo?na doda? jeszcze do ka?dej wiadomo?ci godzin? minut? sekund?? Edytowane przez tdman99 dnia 14.09.2012 23:28:16 |
|
Przejdź do forum: |