ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 20

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
pd Warning - System ostrze?e?
exittt
A ja mam taki drobny b??d, który nie bardzo wiem jak poprawi?, cho? si? stara?em :P
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Ogólnie to dziwne, bo pliki s? w 100% pobrane z tego forum, nic sam nie kombinowa?em...

Z góry bardzo dzi?kuj? za pomoc. Je?li post pójdzie to kasacji :P To przynajmniej mi na PW napiszcie w czym mam b??d heh :)
Edytowane przez khaman dnia 04.01.2010 08:02:34
uniwersalny.gif

www.theocracy.xgame.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 09:36:40
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Reyn
Jest mo?liwo?? ?eby status warnów pokazywa?o tylko u u?ytkowników? Bo ja jako s.Admin mam te? ten pasek, a to g?upio wygl?da, przecie? nie wlepie sobie warna xP

emrak
Witam ;) Ja powiem tak, wszystko ?adnie pi?knie ale gdy chc? doda? warna jakiemu? u?ytkownikowi to pod list? z powodami wyskakuje mnie taki oto b??d:

A oto ta linia z pliku warning.php:

Teraz nasuwa si? tradycyjne pytanie ;) co z tym zrobi?? :)

Reyn, co do wy?wietlania tego paska u u?ytkowników i moderatorów to masz ten kod:

podstawiasz go za ten:

Heh :) Rozwiazanie by?o proste ;) brak ' ' :P

Pozdrawiam :)
Edytowane przez emrak dnia 12.01.2010 21:55:28

ziebol
Wszystko ?adnie dzia?a (chyba), ale wyskakuj? mi te same b??dy co koledze kilka postów wcze?niej. PW wysy?a prawid?owo, dlatego nie wiem co oznacza ten b??d. Znalaz?em te linijki w warning.inc.php, ale niewiele mi to mówi. Oczywi?cie nic sam tam wcze?niej nie zmienia?em.

Z góry dzi?kuj? za pomoc.

Krzysiek1312
A ja wszystko zrobi?em wg. instrukcji, ale mam j.niemiecki. W jaki sposób zmieni? na j.polski ?

Pozdrawiam

piterus
A masz wgrane polskie locale?
tawernatq_admin_1.png Piterus World mój blog i miejsce moich eksperymentów. Ubi lex, ibi poena Kontakt przez komunikatory tylko dla znajomych...

Krzysiek1312
Tak, mam. Wtyczka z pierwszego posta. Siedz? na polskich UTF8.

Oczywi?cie bana?. Locale poprawione, przekonwertowane na UTF i problem min??. Pozdrawiam
Edytowane przez Krzysiek1312 dnia 02.03.2010 19:43:21

krokiet19
pogromca napisa?/a:
Panel administratora -> Wtyczki (Infusions) -> System ostrze?e?
Musisz ustawi? Powody ostrze?e? i w Ustawieniach kto ma je dawa?.
Potem na forum masz p2pro.pl/infusions/pd_warning/images/green.gif i na to klikasz i wstawiasz punkciki.

PS. Nie dzia?a automatyczny ban, jak kto? ma 100 pkt to i tak mo?e normalnie korzysta? ze strony Frown

Tylko ja mam problem... nie wy?wietla mi si? we wtyczkach "System Ostrze?e?" nie wiem dlaczego. Wszystko dzia?a poprawnie tylko tu niestety nie ma.

Morix
A ja mam tak? pro?b?, czy móg?by kto? dorobi? tak? mo?liwo?? dawania ostrze?e? wprost z profilu usera i nie dotycz?cych forum?

Pozdrawiam ;D
"W ?yciu pi?kne s? tylko chwile." Wink
Pomog?em? Wci?nij pomogl.jpg ;P

lowermann
A jak wy?wietli? w panelu informacje o ostrze?eniach? Chodzi mi o to, ?eby mo?na by?o wy?wietli? np 6 czy 7 u?ytkowników zaczynaj?c od najwy?szej liczyby ostrze?en? Ewentualnie doda? ostrze?enia do ostatnio ostatnio widzianych z awatarem z tego linku?
http://www.php-fu...d_id=29229 ?eby przy ka?dym ostatnio zalogowanym u?ytkowniku by?a informacja o ostze?eniach? Da si? to zrobi? ?

Miziu
Witam,
we wszystkich profilach pojawia si? nast?puj?cy b??d:

Sprawdzi?em, co tam jest, ale jestem dosy? s?aby w php i nie s?dz?, aby trzeba tam by?o co? poprawia?. Powiem tylko, ?e zainstalowa?em wszystko wed?ug instrukcji.

Pozdrawiam

@edit:
Za? w panelu administracyjnym wy?wietla si? taki komunikat:

Edytowane przez Miziu dnia 13.07.2010 18:46:14

krystian1988
Czysta instalacja przechodzi rewelacyjnie co? na w?asn? r?k? modyfikowa?e?/a? i masz przy instalacji b??d, albo jej nie przeprowadzi?e? jak w pliku readme, b?d? co? namieszane.
BRAK STOPKI = BRAK POMOCY NA SUPPORCIE.PRZECZYTAJ:
Regulamin Supportu Nie pomagam na PW!!!

Tomooo
Czy kto? móg?by przerobi? ta wtyczk? tak aby zamiast "pkt ostrze?e?" wy?wietla?o si? to tak jak na tym forum np.:
Ostrze?e?: i tu liczba?
Edytowane przez Pieka dnia 08.08.2010 15:02:47

GosciuOdKanapek
Tomooo napisa?/a:
Czy kto? móg?by przerobi? ta wtyczk? tak aby zamiast "pkt ostrze?e?" wy?wietla?o si? to tak jak na tym forum np.:
Ostrze?e?: i tu liczba?

A tak trudno sobie przerobi?? To ?adna filozofia, wystarczy, ?e wejdziesz do folderu "infusions/pd_warning/locale/Polish/index.php", i tam wystarczy tylko zamieni? to co ty chcesz, czyli "pkt ostrze?e?" na "Ostrze?e?: i tu liczba". Grin
sygna.jpg
REGULAMIN - SKARBNIC? WIEDZY
Pomog?em? Kliknij przy moim po?cie pomoc.jpg!

Shady-Yo
Zdaje si?, ?e wtyczka nie dzia?a w PHP Fusion v7.01, a przynajmniej w polskiej wersji v7.01. Otó? na forum pod avatarem i danymi u?ytkownika nie ma tych kratek, na które trzeba by?o klikn?? ?eby wr?czy? ostrze?enie. Wy?wietla informacje u userów kto ile ma ostrze?e?, wszystko jest na swoim miejscu, tylko po prostu nie mo?na przyznawa? ostrze?e?.
Czy b?dzie jaka? aktualizacja tej wtyczki?

krystian1988
Nie wiem co kombinowa?e? w?a?nie wrzuci?em pliki na serwer a mam PHP-Fusion v7.01 i dzia?a jak nale?y, oczywi?cie wszystko.
BRAK STOPKI = BRAK POMOCY NA SUPPORCIE.PRZECZYTAJ:
Regulamin Supportu Nie pomagam na PW!!!

cristo
Witam mam pytanie co do tej wtyczki chc? aby pod kolorowymi kwadracikami sygnalizuj?cymi ilo?? punktów(ostrze?e?) by? jeszcze napis np: 3 Ostrze?enia. znalaz?em kod za to odpowiedzialny i wszystko ?miga tylko jedno ale, jak go zmodyfikowa? aby by?o odpowiednio dla:
0 ostrze?e? - nie wy?wietla wcale napisu,(ewentualnie wy?wietla ale z odpowiednia ko?cówk?) dla
1 Ostrze?enie
2 Ostrze?enia i tak do 4
5 Ostrze?e? i tak do 10 bo tyle mam (po modyfikacji).
Wiecie o co mi chodzi o ko?cówki by by?y w odpowiedniej formie.
kod za to odpowiedzialny:

a to ca?y kod umieszczony w viewthread.php

je?eli by si? da?o to tak przerobi? to wiem ?e musz? dorobi? locale, pomo?e kto? bo nie znam si? na php ?

krokiet19

Tutaj wywala mi b??d, jest ktos w stanie pomoc?

outchorn1
Poka? kod b??du a nie kod z panelu. Skoro u innych dzia?a to raczej kod musi by? prawid?owy. Sam korzystam z tego modaGrin
Edytowane przez khaman dnia 04.11.2010 07:02:02

www.naruto-kensei.pl
krokiet19

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl