ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 15

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
PictureFlow Gallery dla PHP-Fusion v7
bartipl
Witam
Móg?by kto? opisa? jak poprawi? wtyczk? aby wy?wietla?a poprawnie katalogi i zdj?cia z userphotogallery.php

W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 09:35:38
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
xris
Dost?pna jest ju? wersja pictureflow 4.1. Mo?e móg?by j? kto? przerobi? na infusion?

nmpministranci
Mo?e wystarczy podmiana plików ze wcze?niejszego PFG i wykorzystanie starego kodu pod php -fusion Cool .
Born to be Wild.Cool

niepale4.jpg

xris
Najnowsza wersja jest chyba na tyle zmodyfikowana wzgl?dem poprzedniej, ?e podmiana jest raczej niemo?liwa, ale zawsze mo?na spróbowa? Smile

Sprawdzi?em i nie dzia?a. Ponawiam pro?b? o aktualizacje wtyczki.
Edytowane przez xris dnia 01.09.2009 21:13:18

Gide0n
Witam koledzy. Mam ogromn? pro?b? o pomoc, gdy? utkn??em na dobre..
Stara?em si? przerobi? wtyczk? pictureflow gallery aby chodzi?a z dodatkow? drug? galeri? ale niestety poleg?em przy ko?cu. Wtyczka pi?knie chodzi na FF ale na IE przy próbie wej?cia na galerie automatycznie si? wylogowuje.
http://www.sokwro...album_id=1

Paczka w za??czniku - mo?e kto? b?dzie w stanie mi pomóc?

Dodam tylko, ?e zawarto?? paczki po rozpakowaniu, kopiuje si? do infusion i nie instaluje w PA, gdy ma si? ju? zainstalowane pictureflow do podstawowej galerii. Ustawienia s? spójne dla obu.
-----------------------------------

Dziwne: po automatycznej aktualizacji windowsa nagle zacz??o dzia?a? wszystko pod IE - wnioskuje zatem, ?e paczka jest dobra Smile /

- poprawka: ju? wy?wietla locale w g?ównej galerii albumów.
Gide0n dodał/a następującą plik:
pictureflow_gallery2.rar [505.6kB / 820 Pobrane]

Edytowane przez Gide0n dnia 23.10.2009 01:03:19

www.asgwroclaw.pl
perver88
Witam, zainstalowa?em t? galeri?, chodzi bardzo ?adnie i jestem zadowolony, tylko jedno mnie bardzo ciekawi, dlaczego po wrzuceniu zdj?? w katalogach (np. NOWE FOTY) gdzie s? one ponumerowane od 1 do 20.jpg to nie wy?wietla mi ich tak jak s? ponumerowane tylko po|prostu rozrzuca ich kolejno??? Frown Jest jaki? sposób na to?

Wink Pozdrawiam
Edytowane przez Pieka dnia 19.10.2009 15:37:51

MariuszL
Czy to normalne, ?e po klikni?ciu na dana fot? (by si? otworzy?a w nowym oknie, aby zobaczy? j? w prawdziwym wymiarze) wgrywa si? ona a? tak d?ugo ??
Czy jest to kwestia którego? z ustawie?? Zwyk?a galeria wy?wietla foty expresowo.

www.skrzydlate-chelmno.pl
doggy
Witam, mam problem z wy?wietlaniem zupe?nie nie wiem gdzie jest ten b??d ale w albumie wy?wietla mi si? fragment textu mo?e kodu "???" czy kto? mo?e spotka? si? z tym ??

khaman
A wyszukiwarka si? popsu?a?
Posty pomocne oznaczaj jako pomóg?help.png Nie pomagam na PW/GG | Brak stopki = brak pomocy

doggy
Witam, mam taki nowy problem czy kto? próbowa? dostosowa? modu? flow gallery tak by wspó?pracowa? z 2 galeriami? Da si? co? takiego zrobi?? Zainstalowa?em sobie modu? dodatkowej galerii i chcia?-bym by jak w 1 tak i w 2 wy?wietlanie by?o przez modu? flow gallery.

PW od moderatora:
  1. Ogólna Uwaga - Pieka 26.06 - 13:45

Edytowane przez Pieka dnia 26.06.2010 13:47:04

eldiablo
doggy napisa?/a:
Witam, mam taki nowy problem czy kto? próbowa? dostosowa? modu? flow gallery tak by wspó?pracowa? z 2 galeriami? Zainstalowa?em sobie modu? dodatkowej galerii i chcia?-bym by jak w 1 tak i w 2 wy?wietlanie by?o przez modu? flow gallery.

PictureFlow Gallery to nic innego jak zamiennik wy?wietlania galerii, pobieraj?cy zdj?cia i albumy (dane) z g?ównej galerii. Wi?c:

1) Zdublowa? PictureFlow Gallery, z tym wyj?tkiem ?e duplikat zamiast odnosi? si? do photo_albums (albumy) i photos (zdj?cia), zmienisz na nazwy tabel Twojej drugiej galerii. Oczywi?cie pami?taj?c o tym ?e je?eli twój tajemniczy "modu? dodatkowej galerii" jest tej samej konstrukcji co g?ówna galeria.

Je?eli nie to gorzej, wymagana zmiana zapyta? (pobieranie danych).

Czyli:
Da si? co? takiego zrobi??

Tak, jest to wykonalne Pfft
Edytowane przez eldiablo dnia 26.06.2010 14:49:44

http://dropdire.pl
doggy
Chcia? bym poruszy? ma?y problem :
W?a?nie próbuje podpi?? pfg do usergallery i wszystko ?adnie chodzi szczytuje z bazy danych ale zdj?cia si? nie wy?wietlaj? czy co? pomin??em ? W sumie patrze w kod od kilku godzin i ju? dostaje oczopl?sów.

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Edytowane przez doggy dnia 26.07.2010 16:45:46

sloniczeczek
A ja jednak nie radze sobie z instalacj?.
Nie ma ?adnego pliku README a jestem ?wie?y w PHP-Fusion i nie wiem gdzie dok?adnie wrzuci? te pliki/foldery

Móg?by mnie kto? nakierowa? ?

/inaczej README jest, ale tak_jakby nie do PHP-Fusion..
Edytowane przez konto usuniete dnia 09.11.2010 17:46:38

Petro91
Witam! Ja mam pytanie jak to uruchomi?? Bo jak narazie mog? zarz?dza? tym panelem i podgl?da? ustawienia i niby to dzia?a, tylko nie wiem jak to wykorzysta? w "praktyce".

Wiadomo?? doklejona:
ok po problemie, nie wiem czemu ale nie doda?o do nawigacji linku do galerii, ale ponowne zainstalowanie pomog?o w 100%
Edytowane przez Petro91 dnia 12.11.2010 12:59:11

zniczmar
Witam, zaznaczam ?e czyta?em wszystko, stosowa?em si? do zalece? tutaj podanych i nie wy?wietla mi obrazków. Nie wiem co ?le robi?? Tak samo to co? jest "safe_mode Off" jest prze??czone na "safe_mode ON". Ma?o tego co? si? pogmatwa?o bo znik?y mi jako? miniaturki, zreszt? mo?e podam linka: http://zniczmar.c...
B?d? wdzi?czny za ka?d? podpowied?.

Edit: Co nieco uda?o mi si? ju? zrobi?, jednak mam dalej ma?y problem, nie wiem jak zrobi? ?eby si? wy?wietla?y wszystkie zdj?cia i by?y nieco mniejsze. Chyba ?e r?cznie mam modyfikowa? obrazki?

Bardzo bym prosi? o pomoc.

Wiadomo?? doklejona:
Ponownie Witam, wiem ?e nara?am si? na ostrze?enie, ban, itp... Ale si? podda?am ju? ca?kiem. Nigdy nie prosi?am o Pomoc ale z Tym nie daj? rady, walcz? od rana i pora?ka na ca?ej linii. Je?eli kto? by móg? rzuci? okiem b?d? naprawd? zobowi?zana.

Spacje dajemy po znakach przestankowych, a nie przed nimi. To prosta zasada, warto zapamietac/Pieka
Edytowane przez Pieka dnia 06.02.2011 15:26:23

marian-888
Witam serdecznie, czy kto? mo?e wie, jak zainkludowa? t? galeri? na stron? startow?? Chcia?bym, aby na stronie index.php, oprócz ju? wrzuconych elementów, znalaz?a si? galeri? z takim wy?wietlaniem obrazków.
Prosz? o pomoc. Pozdrawiam.
Edytowane przez Pieka dnia 01.03.2011 20:26:26

ram07
Witam i od?wie?am w?tek.
W wersji 7.00.07 mia?em dobrze dzia?aj?c? galeri? PictureFlow. Po wielu perypetiach uda?o mi si? zaktualizowa? do najnowszej 7.02.07 (przed aktualizacj? PictureFlow odinstalowa?em, jak i inne dodatki). Instaluj? wtyczk?, pojawia si? link w nawigacji. Klikni?cie na niego prowadzi do listy albumów z miniaturkami. Wybranie któregokolwiek albumu skutkuje pojawieniem si? informacji o nim lecz nie ma animacji ze zdj?ciami. Na górze ukazuje si? komunikat o b??dzie:

Próbowa?em równie? doda? nowy album z podobnym skutkiem. Co z tym zrobi??

www.sp3.wroc.pl
bogdan
Cze??.:)
Odinstaluj wtyczk? i zacznij do zmiany w pliku infusion.php tej wtyczki tego (82 linia):

na to:

Zainstaluj ponownie.
Nie szukaj Szcz??cia, lecz dawaj Je innym, a wtedy samo do Ciebie przyjdzie.
Nie ma mnie na GG. Pfft

dysko-patia.eu
ram07
Wielkie dzi?ki - pomog?oGrin Sk?d ten b??d?

www.sp3.wroc.pl
bogdan
Tu masz m.in. odpowied? -> http://www.php-fu...d_id=32570
Nie szukaj Szcz??cia, lecz dawaj Je innym, a wtedy samo do Ciebie przyjdzie.
Nie ma mnie na GG. Pfft

dysko-patia.eu
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl