ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 14

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Panel przypisany do konkretnej podstrony, newsa, galerii etc.
ArkaGdynia
Co? nie tak bo nic si? nie wy?wietla. ten kod
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Zosta? dodany do infusions tam stworzy?em folder doda?em tam do niego nast?pnie dwa pliki index.php i faq_opis_panel.php Wszystko dzia?a panel pobiera dane z pola siteopis z bazy danych ale nie wy?wietla si? on na stronie faq.php wi?c mo?e musz? jako? zmodyfikowa? ten kod aby mo?na go by?o wklei? normalnie do PA->dodaj panel

W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 09:35:34
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
eldiablo
Zaznaczy? "Wy?wietlaj panel na wszystkich stronach".
Edytowane przez eldiablo dnia 03.03.2010 20:13:03

http://dropdire.pl
ArkaGdynia
Oki ju? dzia?a mia?em nie zaznaczone pokazuj na wszystkich stronach i w tym by? problem. Dzi?ki za pomoc Smile

Psik
Tak jak ju? tu kto? pyta?...
newsy i g?ówn? mam na pliku index.php:

Wy?wietla panel i na g?ównej i na stronach newsów... Jak zrobi? aby by?o tylko na g?ównej?
Edytowane przez Pieka dnia 25.04.2010 14:58:22

Jarecki841104
Witam. Pytanie to ju? zosta?o zadane, lecz chyba nie by?o na nie odpowiedzi. Jak doda? newsy tak by si? pojawia?y na g?ównej stronie i np dwóch innych podstronach??? Mo?na prosi? o kod przyk?adowy.

www.ospszklarskaporeba.cba.pl
eldiablo
@jarecki
http://www.php-fusion.pl/forum/viewthread.php?thread_id=21010&rowstart=20#post_122191

Jarecki841104
Witam. Postanowi?em od?wie?y? pytanie, poniewa? dosta?em odno?nik do poprzedniej strony w temacie, a i tak nie znalaz?em. X czasu walcz? z tym by po dodaniu newsa pojawia? si? on na g?ównej stronie oraz wybranej przeze mnie podstronie??? Chodzi o news a nie panel, poniewa? panel umiem ustawi? s zale?no?ci od podstrony i newsa, A jak ustawi? news tak by by? jednocze?nie widoczny w dwóch podstronach lub g?ównej i jednej wybranej przeze mnie podstronie??? Prosz? o pomoc

www.ospszklarskaporeba.cba.pl
eldiablo
Chodzi Ci o przyk?adowo, na podstronie "system alarmowania" (Twoja strona stra?y po?arnej) w tre?ci oprócz tego co tam napisa?e?, b?dzie widnia? wybrany news ?

Je?eli tak to ci??ko, musia?by? sobie przygotowa? regu?k? php/mysql tak? sam? jak w "wy?wietlenie panelu na wybranej stronie", z t? ró?nic? ?e wy?wietlasz tylko jeden b?d? dwa newsy (np WHERE news_id='25' - jako? tak Pfft), i na stronach gdzie chcesz newsa doda?, wklejasz tak? regu?k? + wpisujesz id odpowiedniego newsa.

Nie pami?tam czy pole wpisywania tre?ci dopuszcza php, jakby co mo?na skorzysta? z BBcode php.

qba88
A jak przypisa? panele do wszystkich "czytaj wi?cej" w newsach?

Co po tym readmore= trzeba wpisa??
Edytowane przez qba88 dnia 16.06.2010 13:04:43
strzelec.png
Je?li Ci pomog?em, kliknij "Pomóg?" pomogl.png

http://kubabu.pl/
doggy
Witam, jestem tu nowy i w porównaniu do wielu z was newbie ale tak si? zastanawiam czy da?o by si? zrobi? panel który wy?wietla si? tylko dla wybranego u?ytkownika ??

eldiablo
Pewnie ?e tak:

Tam gdzie 18 - wpisujesz id u?ytkownika dla którego panel/zawarto?? ma si? wy?wietli?.

doggy
Podzi?kowa? ;)

a tu mamy panelik który wy?wietla si? na wybranych galeriach
Edytowane przez doggy dnia 22.06.2010 17:51:56

kubil11
Witam! Mam pewien problem...U?ywam kodu

Chc? zrobi? par? takich panelów, typu.
Klikasz na O nas to wy?wietlaj? si? w panelu Zarz?d, Historia itp. ale jak ju? wejdziesz na podstron? typu Galeria to tego nie wida? tylko wida? np. Galeria oficjalna, Galeria nieoficjalna, Galeria 1 itp.

Jak zrobi?em pierwszy taki panel to wszystko ok, ale przy kolejnym ju? wyskakuje b??d

Pieka
Zgodnie z numeracja zawarta w kodzie bledu, wynika jasno, ze popelniasz go w tresci samego panela, a nie podczas przypisywania go do wybranej podstrony. Do nauki poprawnej budowy paneli sluzy temat przyklejony w dziale przedszkolnym oraz poradniki i artykuly znajdujace sie na naszej stronie.
Nie rob balaganu w tematach, tylko zacznij sie uczyc poprawnie konstruowac przynajmniej panele.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
doggy
kubil11 napisa?/a:
Witam! Mam pewien problem...U?ywam kodu

Chc? zrobi? par? takich panelów, typu.
Klikasz na O nas to wy?wietlaj? si? w panelu Zarz?d, Historia itp. ale jak ju? wejdziesz na podstron? typu Galeria to tego nie wida? tylko wida? np. Galeria oficjalna, Galeria nieoficjalna, Galeria 1 itp.

Jak zrobi?em pierwszy taki panel to wszystko ok, ale przy kolejnym ju? wyskakuje b??d

Sam nie jestem jeszcze dobry w te klocki ale przypatrz si? dok?adnie budowie panelu i temu co wpisa?e? b??d widoczny jest na 1 rzut oka.

kubil11
Hm. Nie rozumiem, napisa?em ?e ten panel dzia?a. Bo on normalnie dzia?a, lecz gdy chc? zrobi? drugi taki panel, to b??dy wyskakuj?; nie wiem czemu.
Edytowane przez Pieka dnia 07.07.2010 13:49:44

wordzio
Bardzo fajny patent ale jak go zastosowa? do panelu logowania? Chc? aby panel logowania by? tylko na podstronie forum, ju? próbowa?em wkleja? ten kod (bardzo du?o razy na liczne sposoby), ale robi? si? jakie? problemy tzn. ca?y ?rodek strony i prawa strona przesuwa mi si? na praw? stron? poza ekran i w ogóle nie wida? tego panelu... Mam nadziej? ?e co? zaradzicie Smile.
Edytowane przez krystian1988 dnia 22.07.2010 07:56:58

eldiablo
wordzio napisa?/a:
Bardzo fajny patent ale jak go zastosowa? do panelu logowania? Chc? aby panel logowania by? tylko na podstronie forum, ju? próbowa?em wkleja? ten kod (bardzo du?o razy na liczne sposoby), ale robi? si? jakie? problemy tzn. ca?y ?rodek strony i prawa strona przesuwa mi si? na praw? stron? poza ekran i w ogóle nie wida? tego panelu... Mam nadziej? ?e co? zaradzicie :).

Zawarto?? (zmieniona) user_info_panel w katalogu ifnusions:

Wy?wietla panel u?ytkownika lub panel logowania tylko na forum.
Edytowane przez Pieka dnia 22.07.2010 18:06:58

Pieka
A nie prosciej wstawic include tego panela w warunek widocznosci na danej podstronie? Czysto, bez grzebania.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
wordzio
Dzieki, pomog?o.
A tak z ciekawo?ci chc? si? zapyta?, jak wstawiam do forum/index.php include panela, to panel wy?wietla mi si? tu? nad forum, a jak by zrobi?, aby wy?wietla? si? po lewej stronie pod nawigacj??

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl