ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 13

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Wtyczka Quizu
kefirek
ptq napisa?/a:
kefirek mam wielk? pro?b?, móg?by? wprowadzi? do wtyczki wy?ej wymienione bajery? Smile

Ta zwiana przyda si? wielu u?ytkownikom php-fusion.

Po d?ugim czasie wprowadzi?em wszystkie wy?ej wymienione propozycje czyli
Zmiany w stosunku do wersji 1.0
- Mo?liwo?? tworzenia nieograniczonej liczby quizów.
- Panel z aktualnie trwaj?cymi quizami.
- Dodane archiwum quizów.
- Mo?liwo?? dla poszczególnych quizów wprowadzanie limitu czasu na rozwi?zanie ( javascript stoper )
- Mo?liwo?? okre?lenia do kiedy ma trwa? quiz
- Dodanie zak?adki w panelu administracyjnym z wynikami poszczególnych quizów

Za??cznik z now? paczk? w pierwszym po?cie.
Jakby co? nie chodzi?o jak trzeba to pisa?
Edytowane przez kefirek dnia 27.05.2009 16:33:32

W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 09:35:58
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
ptq
A jak zrobi? by wyniki Quiz by?y widoczne dla ka?dego usera ???
-------------------------------
uwielbiam grzebanie w kodzie Grin

www.webbest.pl
djlusiak
Mi dzia?a panel ( o dziwo ) ale chcia?bym si? dowiedzie? zgodnie z pro?b? ptg, jak quiz udost?pni? ka?demu. Bo edycja test.php (usuni?cie kilku linijek nie pomog?o)
Edytowane przez djlusiak dnia 30.05.2009 20:16:02

JazOOn
Witaj, interesuj?ca wtyczka. Zw?aszcza, ?e mo?na ustawi? odliczanie do ko?ca quizu. Pytanie, czy by?aby mo?liwo?? wprowadzenia wy?wietlania oddzielnie ka?dego pytania z odliczaniem (powiedzmy 30sekund).

kidler
Da si? jako? ten quiz go?ciom udost?pni??

www.smsik.info
emil90ck
Witam
Mam kolejne propozycje ulepszenia Quiz mianowicie
  1. Zrobienie opcji ?e ka?dy kto kliknie w link do danego Quiz nie mo?ne z niego wyj?? puki go nie rozwi??e b?d? nie sko?czy si? czas, gdy zamknie kart? b?d? wyjdzie ma 0 PTK Smile
  2. Mo?liwo?? sortowani wyników w PA od najlepszego do najgorszego rozwi?zania Smile

To moje propozycje Smile

http://www.bluemoney.pl
tomnet
Witam,
Bardzo fajna wtyczka.
Mo?e kto? podpowie, co nale?y zrobi? aby wstawi? zdj?cie do pytania z quizu. Mo?e przy pytaniu pojawi? si? link do zdj?cia które si? wy?wietli po klikni?ciu.

http://www.usgptu.waw.pl
zomby
Mo?e mi kto? bardziej obeznany podpowiedzie? w którym pliku i co powinienem zmodyfikowa?, aby quiz móg? by? rozwi?zany wi?cej ni? jeden raz? Pytam, bo jestem przedszkolakiem, a poza tym po wklepaniu kilku pyta? chcia?em podgl?dn?? jak mi to wysz?o, a po wklepaniu ca?ego testu ju? nie mog? tego zobaczy?... Z góry dzi?kuj? za wskazówk?!

krzzgierz
Witam
kefirek super wtyczka Cool

http://ameryka.strefa.pl
P@rker
zomby napisa?/a:
Mo?e mi kto? bardziej obeznany podpowiedzie? w którym pliku i co powinienem zmodyfikowa?, aby quiz móg? by? rozwi?zany wi?cej ni? jeden raz?

Do??czam si? do pytania i jednocze?nie chcia?bym zapyta? czy jest mo?liwo?? zrobienia tak ?e jak ju? kto? rozwi??e quiz to ?eby wyskoczy?y b??dne odpowiedzi poprawione na dobre albo zaznaczone gdzie zrobi? b??d
Edytowane przez P@rker dnia 13.04.2010 23:10:27

Pietras1987
JazOOn napisa?/a:
Witaj, interesuj?ca wtyczka. Zw?aszcza, ?e mo?na ustawi? odliczanie do ko?ca quizu. Pytanie, czy by?aby mo?liwo?? wprowadzenia wy?wietlania oddzielnie ka?dego pytania z odliczaniem (powiedzmy 30sekund).

Przy??czam si? do pro?by.

www.zastraszacze.w8w.pl
sorand
Zainstalowa?em t? wtyczk? u siebie na stronie i po przetestowaniu mam pytanie. Po zako?czeniu Quizu, gdy sprawdzam wyniki mam dziwne daty rozpocz?cia i zako?czenia - obie jednakowe chocia? rozwi?zywa?y go dwie ró?ne osoby (ja i znajomy). Otó? data rozpocz?cia i zako?czenia to 01.01.1970. Sk?d si? to wzi??o?
Przy??czam si? równie? do powy?szych pró?b.
Fajnie by by?o gdyby jeszcze pytania mog?yby by? wy?wietlane pojedynczo lub jak obecnie - do wyboru w opcjach przez admina.
I jeszcze na koniec. Czy mo?na zrobi? quiz dla go?ci? Nawet gdy ten panel udost?pni?em dla go?ci to i tak trzeba si? rejestrowa? aby go wype?ni?. Gdzie mo?na zmodyfikowa? opcj? aby dowolny go?? móg? wype?ni? sobie Quiz, na pocz?tku musia?by wpisa? swój nick albo na ko?cu i dodatkowo aby zobaczy? wyniki, np. wpisa? kod obrazkowy.
Edytowane przez sorand dnia 17.11.2010 09:27:16

www.andrzej.edu.pl
D4W1D
Witam!

Mam takie pytanie czy da si? przerobi? ten Quiz tak ?eby po rozwi?zaniu quizu(pyta?) zamiast klika? w Gotowe zrobi? co? takiego ?eby klika?o si? w reklam? i to by akceptowa?o dany test z odpowiedziami ?? Da rad? co? takiego zrobi??? Prosz? o kod.
Edytowane przez khaman dnia 14.01.2011 08:56:42

Scania1994
Witam
Wtyczka fajna, tylko przyda?o by si? troch? "ulepsze?". Doda? bym mo?liwo?? pyta? wielokrotnego wyboru, np.: pyt1-odp:A||pyt2-odp:BiC||pyt3-odp:A,B,C,D itd. Przyda?oby si? doda? tak?e propozycje @emil90ck czyli
1. Zrobienie opcji ?e ka?dy kto kliknie w link do danego Quiz nie mo?ne z niego wyj?? puki go nie rozwi??e b?d? nie sko?czy si? czas, gdy zamknie kart? b?d? wyjdzie ma 0 PTK Smile
2. Mo?liwo?? sortowani wyników w PA od najlepszego do najgorszego rozwi?zania Smile

Czy podj??by si? kto? tego zadania?
Edytowane przez Scania1994 dnia 23.01.2011 09:57:05

www.ti.elektroda.eu
Drecha
Ciekawe jak chcesz zrobi?, ?eby u?ytkownik nie móg? opu?ci? quizu. Wystarczy wy??czy? przegl?dark? i w??czy? j? od nowa, ewentualnie mo?na zamkn?? kart?.

emil90ck
Drecha zanim si? wypowiesz przeczytaj uwa?nie.

1. Zrobienie opcji ?e ka?dy kto kliknie w link do danego Quiz nie mo?ne z niego wyj?? puki go nie rozwi??e b?d? nie sko?czy si? czas, gdy zamknie kart? b?d? wyjdzie ma 0 PTK

Ciekawe jak chcesz zrobi?, ?eby u?ytkownik nie móg? opu?ci? quizu. Wystarczy wy??czy? przegl?dark? i w??czy? j? od nowa, ewentualnie mo?na zamkn?? kart?.

Oczywi?cie mo?na zamkn?? kart?, ale chodzi o to by taki u?ytkownik nie móg? po raz kolejny rozwi?za? Quiz, a jego wynik by? równy 0 pkt.
Edytowane przez Drecha dnia 23.01.2011 13:58:26

Drecha
Chodzi?o o to, ?e moim zdaniem nie da si? tak zrobi?. ?le si? wyrazi?em.

Scania1994
Witam.
To jak, nikt nie podejmie si? rozbudowy panelu? G?ównie zale?y mi na opcji wielokrotnego wyboru.
Edytowane przez Drecha dnia 24.01.2011 20:01:02

www.ti.elektroda.eu
Piotrroger
Wybaczcie ?e od?wie?? temat, ale równie? zale?y mi na opcji wielokrotnego wyboru. Dodatkowo usatysfakcjonowa?oby mnie zako?czenie quizu o konkretnej godzinie (a nie tylko konkretnym dniu).
By?bym wdzi?czny, gdyby kto? si? tym zaj?? Smile
Pozdrawiam!

userbar_sparta3.gif

http://spartabks.boo.pl
emil90ck
Witam,
Zainstalowa?em wtyczk? i wszystko dzia?a pi?knie, ale wy?wietla mi 63 pytania w Quiz, mo?na wprowadzi? ograniczenie by pokazywa?o np losowych 15 ? Jak by móg? kto? podpowiedzie? co i jak edytowa?

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl