ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 10

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

JazOOn
06.10.2025 21:00:15
czy shout dziala?

hoopak
02.10.2025 10:33:17
Bleeeeee Cool

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
System ostrze?e?
Konto ukryte
B??d jest w kodzie wtyczki. Za??cz? pó?niej przystosowan? wersje do mojej strony gdzie wszystko dzia?a.

W?cibski Go??
Dodany dnia 23.10.2025 18:18:43
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
cristo
Fajnie by by?o jak by to by?o w postaci zwyk?ej wtyczki (infusion).
I tak jak ju? dopisa?em we wcze?niejszym po?cie, aby by?a mo?liwo?? dodania ostrze?enia bezpo?rednio z profilu delikwenta.

adams1692
Dobrze by by?o gdyby ta modyfikacja by?a r?cznie rozpisana co doda? gdzie i po czym. Bo ja na przyk?ad mam za du?o modyfikacji plików ?eby podmieni?. Przyda?o by si? na wersj? 7.01.XX. Pozdrawiam.

www.mglks.pl
grafite23
Ma kto? mo?e t? wtyczk? na wersje 7.02.03 PL?

Piotr_zg
Ja te? czekam na wersj? pasuj?c? do v7.02.01. Czy mo?e kto? gdzie? ma tak??

www.cs-flota.pl
Konto ukryte
Przepraszam, od?wie?? temat Smile Ostatnio bardzo d?ugo nie mia?em czasu ale teraz si? znalaz? wi?c zrobi? system ostrze?e? w formie wtyczki. Za wszelkie b??dy przepraszam...

adams1692
Czekamy niecierpliwie na wtyczk? OK

www.mglks.pl
jozio_94
Witam. Czy móg?by kto? poprawi? ten system ostrze?e? i zrobi? go w formie wtyczki? Jak wida? autor modyfikacji nie kontynuuje swojego projektu, a jest jeszcze kilka rzeczy do poprawy. Wszystkie b??dy bardzo ?adnie opisa? u?ytkownik @cristo:

cristo napisa?(a):

Witam moje spostrze?enia na temat tej wtyczki:

1. Jestem SuperAdminem o id=956 po dodaniu komu? ostrze?enia ja dostaje PW, ?e dosta?em ostrze?enie, a nie osoba ostrzegana w dodatku PW jest od u?ytkownika o id=1 (SuperAdmin), a nie od tego kto je da?.
2. Na drugim serwisie gdzie to ja jestem jedynym SuperAdminem o id=1 sytuacja jest taka sama. Obie wersje PF 7.02.03
3. PW przychodzi dopiero po drugim ostrze?eniu.
4. Kiedy chc? edytowa? ostrze?enie z poziomu profilu to widz? takie co?:
Zmiana tre?ci ostrze?enia dla:(i w?a?nie tu na czerwono jest u?ytkownik ale nie ten którego edytuje tylko jest to ostatni u?ytkownik który si? zarejestrowa?). Ma?o tego jak zmieni? tre?? to wywala b??d:

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

i dostaj? PW, ?e ostrze?enie zosta?o zmienione (w rzeczywisto?ci nie zosta?o)

5. Mam ustawione po 3 ostrze?enia dla Shouta i Forum, a blokada pisania dzia?a dopiero po 4 ostrze?eniach wi?c tu si? potwierdza to ?e 1 ostrze?enia nie liczy ale je wy?wietla.

Teraz powiedzcie mi co ?le robi?, albo gdzie jest b??d ?

EDIT:
6. Przyda?o by si? aby po wej?ciu w profil usera by?a mo?liwo?? dodania tam od razu ostrze?enia.

Czy kto? jest w stanie poprawi? wtyczk? uwzgl?dniaj?c powy?sze b??dy?

Dzonson
@Doomin dzi?ki za odkopanie tematu. Mam nadziej? ?e wtyczka b?dzie sprawna w 100%.

www.dzonso.web.ct8.pl
jozio_94
@Dzony 88 popatrz na dat? postu Doomina Pfft Nie wiem, czy b?dzie poprawia? swoj? modyfikacj?, dlatego odkopa?em temat i poprosi?em, aby kto? zrobi? system ostrze?e? w formie wtyczki i poprawi? wymienione wy?ej b??dy.

Konto ukryte
Ja tak?e dopisuj? si? z oczekiwaniem na moda Smile

Konto ukryte
Siemka, tak w?a?ciwie to mam ju? t? wtyczk? zrobion? zosta? tylko panel administratora Pfft Wena mnie napad?a wczoraj Grin Jest:
- Mo?liwo?? ustalenia wiadomo?ci przychodz?cej do u?ytkownika po dodaniu, edycji i usuni?ciu ostrze?enia,
- Wybór grupy która dodaje ostrze?enia,
- Zablokowanie: forum, shoutbox'a, komentarzy, dodawania rzeczy, w zale?no?ci od liczby ostrze?e?,

Jakie? propozycje?

jozio_94
Witam. To super Doomin, ?e znalaz?e? czas na zrobienie wtyczki Smile Ja proponuj? jeszcze:
- mo?liwo?? dodania ostrze?enia z poziomu profilu
- nie wiem czy ten b??d nadal b?dzie wyst?powa?, ale ilo?? ostrze?e? niepotrzebnie pojawia si? pod list? cz?onków grup u?ytkowników i do tego wywala b??d: http://i50.tinypi...340kmf.jpg
- brak jakichkolwiek ostrze?e? w profilu G?ównego Administratora oraz mo?liwo?? wy??czenia ich, aby nie pokazywa?y si? w profilu u poszczególnych Administratorów, Moderatorów, grup itp.
- brak mo?liwo?ci dodania sobie ostrze?enia.

Konto ukryte
I jak tam post?py z modem? Je?li mog? zapyta?? Ju? co? powsta?o?Smile
Edytowane przez bogdan dnia 19.08.2012 11:20:36

Spoczywaj w pokoju... Creeper
Je?eli kto? by?by zainteresowany to mam prototyp modyfikacji, która wspó?pracuje z dodatkiem PointX. Oczywi?cie mo?e dzia?a? sama, ale umo?liwia wprowadzenie, poza zwyk?ymi ostrze?eniami, likwidacj? ostrze?e? za punkty, odejmowanie punktów za otrzymanie ostrze?enia. Modyfikacja nie jest gotowa do wydania - Brakuje panelu zarz?dzania i Instalatora (obecnie zarz?dzanie jest zrobione poprzez kod w Dodatkowej stronie), ale jakby byli ch?tni to móg?bym doko?czy? lub napisa? do autora, ?eby wznowi? projekt.

Konto ukryte
Ja bym bardzo prosi? o doko?czenie, je?li jest taka mo?liwo??,
B?d?, je?li to nie problem o napisanie reszty przez Ciebie 

jajaja
@Doomin . I jak ko?czenie wtyczki? Te? oczekuj? na ni?.

Dzonson
B?dzie to dzia?a? czy nie bo widz? projekt zamar?.
Znany wcze?niej jako Dzony88.

www.dzonso.web.ct8.pl
Konto ukryte
Cze??, sorka, mam ostatnio du?o problemów Pfft dzi?ki za odkopanie tematu i przypomnienie mi o tym Grin Ju? pisz?, uwzgl?dniaj?c tylko powy?sze posty, chyba, ?e ma kto? jakie? pomys?y? Smile

Dzonson
Standardowa instalacja wtyczki INFUSIONS.
Edytowane przez Pieka dnia 01.11.2013 12:11:42
Znany wcze?niej jako Dzony88.

www.dzonso.web.ct8.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl