ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 12

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Professional Download System 1.8.4
ostry38
Cz?owieku kurde u?yj szarych komórek i pomy?l.
Pomagam na GG jedynie w drobnych sprawach!

www.lamacs.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 11:55:54
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
komputer-pcworld
Pomocy jak powiekszy? upload mam tylko max 5mb, a chce zwiekszy?, a nie|wiem gdzie. Prosze o pomoc, pisa?em do admina od unl zeby mi zwiekszy?, ale nie|odpisuje. Moze wy wiecie jak to zrobi??
Edytowane przez Pieka dnia 22.11.2009 14:58:06

ostry38
Na unl nie zwi?kszysz sam ... Musi zrobi? to admin.
ps i nie odpisywa? bo wczoraj by?a sobota a dzi? niedziela Wink
Edytowane przez ostry38 dnia 22.11.2009 15:46:01
Pomagam na GG jedynie w drobnych sprawach!

www.lamacs.pl
komputer-pcworld
Aha rozumiem, no to wielkie dzi?ki to w poniedzia?ek na|pewno mi odpisz?Smile Dzi?ki za pomoc.

Wiadomo?? doklejona:
Pisa?em do admina unl i napisa? mi ?e niema takiej mo?liwosci zwiekszenie to co ja mam teraz zrobi? pomocy!!!
Edytowane przez komputer-pcworld dnia 24.11.2009 13:32:03

Rokita
Witam spo?eczno?? PF.

Mam problem ze zrobieniem miniaturki screena danego pliku w danej kategorii. Wiem, ?e za wy?wietlanie nazwy, daty dodania, autora pliku odpowiedzialny jest plik "Theme_funcs" , nie wiem jaki kod podstawi? aby ten screen w miniaturce dla przyk?adu 50 x 50 pokazywa? si? przed nazw? Danego Pliku. Czy jest kto? kto potrafi mi pomóc ?

Z góry serdecznie dzi?kuj?.
Edytowane przez Rokita dnia 06.01.2010 19:01:36
Flash To moja pasja a Tworzenie Video Kursów Flash to czysta przyjemno?? Smile

www.grafmoon.pl
piotrek1231
Witam !
W jaki sposób mog? uzyska? efekt, aby go?ci portalu, nie posiadaj?cy konta mieli mo?liwo?? dodawania plików - krótko mówi?c prawa podobne jak u?ytkownik ?

Z góry dzi?kuj? za pomoc

sebcio500
Witam wszystkich
Otó? mam taki ma?y problem, chcia?bym aby w polu "opis", oczywi?cie w formularzu dodawania pliku mo?na by?o by dodawa? elementy html/php, chce dok?adniej doda? odtwarzacz flash, ale po wpisaniu kodu playerka nie wyskakuje odtwarzacz tylko kod do niego.

Da?oby rade co? zrobi? z tym fantem? : )

Wiadomo?? doklejona:
Dodam czy to klasa textbox, czy text nie wp?ywa na to ?e elementy html nie dzia?aj? w opisie? i czy plik did.php odpowiada za opis?

Wiadomo?? doklejona:
Ok rozwi?za?em problem usuwaj?c funkcj? stripinput,
Chcia?bym aby link "Strona" prowadz?cy do strony pliku te? po klikni?ciu nalicza? ilo?? pobra?, jak zedytowa? kod? bo nie moge znale?? kodu odpowiedzialnego za przycisk P O B I E R Z. ; <

Wiadomo?? doklejona:
ok da?em rade, po godzinach Grin
Edytowane przez sebcio500 dnia 14.09.2010 23:40:20

lookasz84
Witam,
To jest mój pierwszy post, wi?c nie zdziwi? si?, je?eli pope?ni? jak?? gaf?, ale mam pytanko, czy mo?na przerobi? ten panel, tak aby, u?ytkownicy mieli mo?liwo?? podgl?du pliku, lecz nie mogli go pobra??
Na swojej stronie chcia?bym stworzy? baz? plików pdf i skanów w jpg podzielonych na dzia?y, chc? je upubliczni?, ale bez mo?liwo?ci pobierania przez innych u?ytkowników. Stwierdzi?em, ?e do utworzenia takiej bazy nadaje si? niniejszy panel, jednak prosz? o pomoc jak zablokowa? pobieranie, ewentualnie prosz? o podpowied? b?d? podrzucenie skryptu, który pomóg?by w rozwi?zaniu mojego problemu.
Pozdrawiam

Kaeste
Witam. Przekopa?em ca?y temat i nie znalaz?em swojego problemu. mianowicie nie mog? dodawa? plików na swój serwer ftp przy dodaniu pliku przy kroku nr.2 na samym dole jest napisane takie oto co?:
Za?aduj: Twój katalog downloads nie ma uprawnie? do zapisu. Sprawd? ustawienia.

Druga sprawa w tym samym momencie pojawiaj? si? nast?puj?ce b??dy:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Próbowa?em zmieni? na ftp zezwolenia do folderu downloads ale taki oto b??d mi wyskakuje:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Prosz? o pomoc albo o jak?? wskazówk?.

Czy kto? mo?e mi odpowiedzie? na moje pytanie i pomóc?
Edytowane przez Kaeste dnia 16.10.2010 15:40:24
Samochód to jest Mercedes reszta to ju? tylko wynalazki

www.mercedesczwa.pl
volk
Jest mo?liwo?? dodania foto do Kategorie?
Edytowane przez Pieka dnia 12.12.2010 12:31:53

www.volk.glt.pl
djenzo
Opisa? by kto? dok?adnie jak zrobi? aby ten odtwarzacz by? a nie sam kod do niego ?

Wiadomo?? doklejona:
Ref.
Edytowane przez djenzo dnia 22.12.2010 16:41:34

cyfilis
Witam. Zainstalowa?em t? wtyczk?. Wrzucam plik opis, wszystko dodaje. Ale jak chc? w menu wej?? do tych plików to nie pokazuje mi tych kategorii. Dopiero jak zrobi? w standardowym downloadzie. A w Professional nie wida? ich.

PW od moderatora:
  1. Ogólna Uwaga - Drecha 09.01 - 16:18

Edytowane przez Drecha dnia 09.01.2011 16:16:52

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl