ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 9

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Wooya Web Stats Panel
Pieka
xela napisa?/a:
...Prosz? o porad?

Zmien serwer lub zrezygnuj z tych statystyk.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 09:26:00
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
xela
Pieka napisa?/a:
xela napisa?/a:
...Prosz? o porad?

Zmien serwer lub zrezygnuj z tych statystyk.

Hehe , dzi?kuj? za porad?. Inne sugestie ??Smile
Edytowane przez Chemikpil dnia 11.03.2009 20:34:20

Pieka
xela napisa?/a:
...Hehe , dzi?kuj? za porad?. Inne sugestie ??Smile

Nie widze tu nic smiesznego, ale co ja wiem... Przeczytaj stary temat dotyczacy tych statystyk: http://www.php-fu...post_55289 z akcentem tylko na przeczytaj, bo to dzial v6. Ale z racji, ze nie ma sensu dublowac informacji, ktore sa identyczne, wyjatkowo podalem temat w tym dziale.
Edytowane przez Pieka dnia 11.03.2009 20:43:25
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
xela
Czyta?em, nadal czekam na odp od BOK, odno?nie serwera, bo wcze?niej nie mia?em z tym ?adnych problemów, W ka?dym razie dzi?ki za pomoc Smile, jak dalej tak pójdzie to chyba zrezygnuje z nich.
Edytowane przez xela dnia 11.03.2009 22:24:59

Hos
Mam pytanko odno?nie tych statystyk, jak ustawi? ?eby zlicza?y mi one wszystkie odwiedziny ??cznie z go??mi a nie tylko jak zaloguje si? na swój portal jako g?ówny admin? Prosz? o pomoc
Edytowane przez Hos dnia 22.03.2009 22:19:50

piterus
Te statystyki w?a?nie zliczaj? wszystkie odwiedziny. No chyba, ?e jak wstawia?e? panel i ustawi?e? widoczno?? tylko dla admina to b?dzie zlicza? tylko wej?cia admina.
tawernatq_admin_1.png Piterus World mój blog i miejsce moich eksperymentów. Ubi lex, ibi poena Kontakt przez komunikatory tylko dla znajomych...

Hos
Dzi?ki za pomoc statystyki dzia?aj? ju? jak nale?y.
Edytowane przez Chemikpil dnia 02.04.2009 00:24:11

Gide0n
Ja niestety jestem chyba za zielony lub nie umiem czyta? ze zrozumieniem, bo w moim pliku maincore.php w g?ównym katalogu nie ma funkcji pomi?dzy liniami 22-25 register_globals:

Wtyczk? wgra?em do Infusions, nast?pnie zainstalowa?em wtyczke w panelu sterowania strony i doda?em panel - który w??czy?em i pokazuje mi si? tylko w panelu statystyk info ?e statystyki strony nie s? uruchomione.

Ju? drugi dzie? z tym walcz? - czy kto? móg? by mi pomóc?
---------------------------------------------------------

Ju? jest ok. Nie wiedzia?em ?e musz? wej?? w PA>Wtyczki>wooya stats aby uruchomi? je w ustawieniach. Teraz ju? dzia?aj? wy?mienicie! Dzi?ki!
Edytowane przez Gide0n dnia 07.04.2009 03:23:56

www.asgwroclaw.pl
piterus
Czyta?, czytasz ale nie do ko?ca...

Pod koniec pierwszego postu jest co? takiego:
Edit: Poprawione oraz uzupe?nione przez koleg? zezol pliki, znajduj? si? w za??czniku.
Spis poprawek:
- przystosowano do register_globals off,

Tak wi?c nie ma potrzeby gmerania w maincore.php
tawernatq_admin_1.png Piterus World mój blog i miejsce moich eksperymentów. Ubi lex, ibi poena Kontakt przez komunikatory tylko dla znajomych...

zuraw_ksw
Witam
nie mam poj?cia co si? dzieje;/ zgrywam wtyczne na serwer, instaluje dodaje do panelu w??czam panel i wystkuje co? takiego na panelem i pod:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

a w panelu pisze ?e statystyki nie s? uruchomione
A wchodz??do PA>Wtyczki nie pokazuje mi tej wtyczki tak jak by jej w ogóle nie by?o;/ Pomó?cie.
Edytowane przez khaman dnia 02.06.2009 13:56:51

piterus
Komunikat mówi, ?e jest brak tabeli generowanej przez instalator. Mam nadziej?, ?e instalujesz wersj? przeznaczon? pod swoj? wersj? PHP-Fusiona, bo jak na moje krzywe oko jest to objaw instalacji WWSP v6 na PF v7 lub WWSP v7 na PF v6.

zuraw_ksw
Rzecz w tym ?e instaluje WWSP v7. A dok?adniej v7-wooya_web_stats_panel_fix_zezol_3 na PF v7.00.05. Dopiero zaczynam si? bawi? PF a na moje oko to chyba dobrze dobra?em wtyczke, aczkolwiek mog? si? myli?;/ wi?c jak kto? ma jakie? pomys?y jak temu zaradzi? to prosz? o pomoc.
Edytowane przez khaman dnia 02.06.2009 14:02:50

piterus
A inne wtyczki si? instaluj? bez problemu? By? mo?e wyst?pi? jaki? b??d serwera podczas próby instalacji i nie zrobi?o tabeli. Spróbuj jeszcze raz zainstalowa?.

zuraw_ksw
Inne dzia?aj? bez problemów, tylko z t? mam problem a instalowa?em j? ju? kilka ju? ze 3-4 razy zawsze to samo. ;/
Edytowane przez hoopak dnia 02.06.2009 19:11:06

Gismo_PL
@zuraw_ksw - sprawd? poprzez panel w phpmyadmin czy podczas instalacji moda utworzone zosta?y tabele:
DB_WWSP_CONFIG oraz DB_WWSP_STATS.

http://fsong.pl
zuraw_ksw
Teraz zadam bardzo g?upie pyatnie ale gdzie tego mam szuka? tak dok?adniej bo na obs?udze phpmyadmin to ja si? zabardzo nieznam;/
Ale je?li dobrze zrozumia?em to po zalogowaniu si? na phpmyadmin i wy?wietleniu wszystkich table bazy danych na dole pownina by? tabela fusion_wwsp albo co? w tym stylu to jej nie ma;/
Edytowane przez zuraw_ksw dnia 03.06.2009 09:32:44

Krzysiek1312
Ja mam natomiast troch? inny problem.

Ja GA [Za?o?yciel] mog? zobaczy? statystyki, ale ju? Drugi SA tego zrobi? nie mo?e. Kiedy kliknie na skrót do statystyk pojawia mu si? bia?e t?o i wyrzuca go do infusions/index.php. Wcze?niej problem nie wyst?powa?..

Nie mam aktualnej wtyczki ze wszystkimi fixami, ale mog? j? zainstalowa?. Pozostaje tylko jedno pytanie. Czy je?li wyrzuc? obecn?, zainstaluj? t? najnowsz? to czy historia pozostanie ? Mam tam wa?ne dane z pewnego dnia, który w?a?nie ten drugi GA musi zobaczy?.

W czym le?y problem i czy mo?ecie mi pomóc ?

I jeszcze co?. Istnieje jaka? wtyczka lub czy jest mo?liwe przerobienie tej, aby po klikni?ciu na u?ytkownika, button czy cokolwiek pokazywa?o wszystkie strony, które odwiedza? ?

Pozdrawiam
Edytowane przez Krzysiek1312 dnia 20.10.2009 17:01:13

fast
Witam,
zainstalowa?em panel - wszystko dzia?a poprawnie, problem pojawia si? przy wchodzeniu na moj? stron? poprzez sbs 2003 R2 serwer, wywala komunikat:

Ca?a strona si? rozje?d?a, jakby serwer blokowa? co?.
Jakie? sugestie?

Wiadomo?? doklejona:
Z góry przepraszam, ?e post pod postem, ale bardzo mi zale?y na moim problemie dotycz?cym wy?wietlania strony poprzez serwer: SBS 2003 R2 edycja jesie? 2007 - wiosna 2008.
W poprzedniej edycji fusiona 6.0 wszystko dzia?a?o, natomiast przy 7 niestety nie dzia?a.
fast dodał/a następującą grafikę:
plik.png

Edytowane przez fast dnia 28.11.2009 18:56:07

k33l
Mam problem z t? wtyczk?, po uruchomieniu dostaj? tylko lewe menu rozci?gni?te na ca?? stron? oraz taki tekst:

piotru
Pi?knie, ?wietna robota. Dzi?ki za staty Smile

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl