Zobacz temat
Kod HTML w nazwach linków nawigacji
|
|
oronsko |
Dodany dnia 17.03.2010 23:23:19
|
![]() Pocz?tkuj?cy ![]() Postów: 119 Pomógł: 3 Data rejestracji: 10.08.2006 09:37 |
foxi89 napisa?/a: Przepraszam za "odkopanie" tematu ale mam zapytanie. Jaka mo?e by? przyczyna, ?e daj?c w nawigacj?: ![]() to pokazuje mi si? ??dana ikona ale w obramowaniu. Mo?na to zobaczy? u mnie na stronie ********* w nawigacji pionowej przy pozycji "Ksi?ga go?ci". Gdzie lezy przyczyn ? Jak mo?na zrobi? aby obrazek by? bez ramki ? Dzi?kuj? za ewentualn? pomoc. Pozdrawiam HTML si? k?ania ;P dajesz w znaczniku obrazka edit: Widz?, ?e ju? @Pieka Ci doradzi? to samo ;) Sprawd? w pliku CSS jakie s? style do obrazków i linków i ewentualnie tam ustal border na 0. Edytowane przez hoopak dnia 04.08.2011 23:19:37 |
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 23.10.2025 05:30:48
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost | |
Sqeverek |
Dodany dnia 10.07.2010 18:10:35
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 10 Ostrzeżeń: 1 Data rejestracji: 10.03.2010 19:45 |
Bardzo mi si? przyda? przyda? drugi post tematu, post Pieki, ale mam jeden problem. Otó? chodzi o to, ?e robi? poziom? nawigacj? tak, ?e wstawiam co? takiego w miejsce gdzie powinienem wpisa? nazw?, a adres tam gdzie adres. Wi?c wstawiam tak:
Wiem, ?e troch? dziwnie wstawione jest to border="0" ale tak jest dobrze. Wszystko dzia?a. Je?li kto? si? zastanawia po co mi to to ju? t?umacz?. Otó? mam dwa obrazki, jeden to napis na normalnym tle menu, a drugi to taki wyró?niny (t?o si? zmienia)... wiem, wiem, jest to normalne w nawigacji hp-fusion, ale ja dzi?ki temu mam: a) wi?ksz? czci?nk? b) odno?niki "Forum" i "Chat" mam jeszcze wi?ksz? czcionk? c) mog? zrobi? puste pole i po najechaniu na nie si? nie pod?wietla, a to g?upio by wygl?da?o, jakby puste pole si? pod?wietla?o po najechaniu. d) i dzi?ki temu pustemu polu mog? linki "Regulamin", "Kontakt" i "Archiwum newsów" da? dalej, tak jakby od prawej strony si? zaczyna?y. I mog? da? je mniejsz? czcionk?, tak ?e uzyskuj? zamierzony efekt i bardzo si? ciesz? I si? cieszy?em. Zorientowa?em si?, ?e w PA nie wida? tych obrazków, nic tak jakby puste menu, poza tym, ?e jak najad? to si? pokazuje ?apka (i w prawym dolnym rogu przegl?darki adres) i mog? klikn??, przej?? na inn? stron?. Pomy?la?em, ?e dla PA trzeba by jeszcze w innym pliku modyfikowa?, ni? w "site_links.php" ale co tam PA... nie przeszkadza mi, natomiast mam forum fusionBoard i tam te? nie dzia?a! W panelu "Nawigacja" te? nie ma obrazków. Czyli ta modyfikacja (ta z drugiego postu w tym temacie) nie obejmuje fusionBoard. Gdzie musz? co? jeszcze zmieni? by tam te? dzia?a?o. A i jeszcze to samo mam z "/ls_tinychat_panel/". Prosz? o pomoc bardzo:) |
|
Przejdź do forum: |