ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 19

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Zbiorowe zarz?dzanie komentarzami
scorpio70
Wracaj?c do tematu Smile czy nie da?o by si? zrobic co? takiego by:
po wej?ciu w PA/zarzadzanie tersci?/Komentarze/zobacz by?a mo?liwo?c oprócz edycji i kasowania... tak?e odpisywania na nie??

www.workfit.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 14:46:18
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
marines
a u mnie nie dzia?a ?adne rozwi?zanie z tego tematu Shock

http://marines.jogger.pl
Banshee
Uruchomilem strone ktora zrobil tomrek. Dziala super, ale chcialbym, zeby byla ogolnie dostepna dla wszystkich, wiec czy ktos moglby mi pokazac co trzeba zmienic, zeby po kliknieciu na komenty do newsow ladowala sie strona z newsem i komentarzami do niego (czyli poporstu readmore). Teraz laduje sie od razu panel zarzadzania newsami, do ktorego dostep ma tylko admin.

Pozdro i dzieki dla scorpio70

scorpio70
dzieki Smile
a powiedz mi gdzie umie?ci?e? t? strone z komentarzami?? Napewno istnieje mo?liwo?c wy??czenia ogl?dania dla go?ci, userów.... a w?aczenia tylko dla admina. Je?eli np umie?ci?es w Panelu: to wybierz w PA/zarzadzanie stron?/zarzadzanie panelami/edytuj panel/opcja dost?p to co si? ineteresuje. To samo se tyczy nawigacji, tam tez jest taka opcja Smile
pzdr

www.workfit.pl
Banshee
www.HCFR.pl - z prawej, pod ostanimi na forum. Tylko mi chodzi o to, zeby to bylo wlasnie dostepne dla wszystkich, zeby kazdy mogl sobie zobaczyc, co inni ostanio skomentowali.

Scorpio, pousuwaj wiadomosci PW bo masz zapchana skrzynke Pfft

scorpio70
ju? usuna?em Smile
musisz pamietac ?e ten mod dziala tak?e na komenty z forum!! Tak wi?c jak b?dziesz mia? jakie? forum tylko adminów to te tylko dla adminów te? bed? widoczne. tak?e uwa?aj Smile

www.workfit.pl
Halski
tomrek - ?wietne, szkoda tylko, ?e nie wiadomo z jakiego artyku?u jest dany komentarzSmile
http://godfather.gameholic.net/ - na Fusion oczywi?cieSmile

Pieka
Temat przyklejam!
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
zezol
A ja mam problem... a mianowicie zamiast wy?wietli? wszystkie komentarze wy?wietla mi tylko te z dodatkowych stron a z innych nie, 'tylko tyle': "Unknown column 'photo_date' in 'order clause'".
A i jeszcze jak sprawdza?em z tym kodem @tomrek'a to pokaza?o wszystkie jako?...
Edytowane przez zezol dnia 12.01.2007 23:22:55

Pieka
Zerknij do innego tematu przyklejonego: http://www.php-fu...ad_id=9367
Mysle, ze to jeszcze lepsze od tego.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
zezol
Mi chodzi o zarz?dzanie komentami(np. w PA), nic wi?cej...
Mo?e to by by?o:
INF-Latest Comments v1.02 - 15.59Kb
Podstrona i panel ostatnich komentarzy wszystkich dzia?ów Twojego portalu.

Nie dodawa?bym panelu i 'spox'Smile

To co Ty poda?e? i ja z Lab'a to to samo chyba jest...

PS: Jeszcze jedna sprawaWink
Edytowane przez zezol dnia 12.01.2007 23:49:57

Apis
Na mojej stronie http://www.zeglug...isvideo.pl w menu nawigacji jest link "Ostatnie komentarze". Jest to moje opracowanie moda pobranego w laboratorium z tym, ?e zamiast w panelu umie?ci?em go na dodatkowej (informacyjnej) stronie otwieraj?cej sie po klikni?ciu w link menu. Stronka zawiera po 5 komentarzy dodanych w newsach, artyku?ach, galerii i na stronach dodatkowych. Ka?dy komentarz jest "podlinkowany" i klikni?cie przenosi do miejsca (newsa, artyku?u, fotki lub strony) gdzie zosta? dodany, a tam z kolei jest mozliwo?c przej?cia do edycji/usuwania komentarza (w wersji Fusion 6.01.x).

Zarówno liczb? wy?wietlanych na tej stronie dodatkowej komentarzy jak i s?ów w ka?dym z nich mo?na edytowa? (konieczna ingerencja w kod, ale do?? ?atwa). Ka?dy mo?e sam zafundowa? sobie co? takiego na stronie, ale jesli kogo? to rozwi?zanie zainteresuje - prosz? o wys?anie e-maila z podanej wy?ej strony do mnie. Wy?l? plik tekstowy zawieraj?cy kod do wpisania w utworzon? stron? dodatkow? "Ostatnie komentarze".
Pozdrawiam
Edytowane przez Apis dnia 22.01.2007 23:04:32
Pozdrawiam. Pomog?em? Kliknij "Pomóg?" Wink
---
?egluga ?ródl?dowa wczoraj, dzi?, jutro

www.zegluga-rzeczna.pl
Pieka
Skoro zdecydowales sie napisac o tym, to moze bedziesz tak mily i od razu wstawisz w/w modyfikacje na to forum?
W przeciwnym razie nie widze sensu tego posta.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Apis
Przepraszam - nie mia?em z?ej woli... s?dzi?em, ?e jest to tak proste, i? nie trzeba tutaj tego wstawia?, skoro mod jest w laboratorium .....

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Aby zmieni? liczbe wy?wietlanych komentarzy odszukujemy w kodzie fragment DESC LIMIT 5 i liczb? 5 zmieniamy na ??dan?

Podobnie z ilo?ci? s?ów: odszukujemy lini?: trimlink($data[comment_message], 105). i liczb? 105 zmieniamy na ??dan?.

Pozdrawiam
Edytowane przez Apis dnia 22.01.2007 23:09:21
---

www.zegluga-rzeczna.pl
Pieka
Apis napisa?/a:
Przepraszam - nie mia?em z?ej woli... s?dzi?em, ?e jest to tak proste, i? nie trzeba tutaj tego wstawia?, skoro mod jest w laboratorium .....

W takim razie nie rozumiem ponizszego tekstu..
Jest to moje opracowanie moda pobranego w laboratorium

Zostawmy to. Dziekuje za wstawienie.
Edytowane przez Pieka dnia 22.01.2007 23:07:32
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Apis
"Moje" opracowanie polega?o na po??czeniu pewnych funkcji w ca?o?? i dodaniu wy?wietlania komentarzy z dodatkowych stron, czego dot?d nie by?o.

Mysl? ?e teraz jest juz OK. Wink
Edytowane przez Apis dnia 23.01.2007 10:53:47
---

www.zegluga-rzeczna.pl
Kukis
jak zrobi? by za?apywa?o komentarze np. z ProDownloadPanel (najnowszego)?

http://www.gigadownload.boo.pl
Apis
Mo?na do?o?y? w w/w kodzie jeszcze jedn? grup?. Nie u?ywam tego panelu, ale komentarza s? okreslone jako typ przynale?ny do okre?lonej kategorii : np. we fragmencie

litera = "N" to newsy (news)
litera = "A" to artyku?y (articles)
litera = "P" to galeria (photogallery)
litera = "C" to strony dodatkowe (custom pages)

S?dz? ?e ProDownladPanel te? ma jak?? liter?. Trzeba j? odszuka? i sporz?dzic kolejn? grup?, czyli przed ko?cz?cym nasz? stron? komentarzy znakiem ?> doda? kolejna grup? wy?wietlan? np.:

Literk? 'X" nale?y zast?pi? odpowiedni?. Jak pisa?em - nie uzywam tego panelu wi?c nie wiem jak?.

Pozdrawiam
---

www.zegluga-rzeczna.pl
Kukis
a gdzie sprawdzi? jak? ma? Wink

http://www.gigadownload.boo.pl
Apis
Trzeba poszuka? w kodzie tego panelu.
---