ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 2

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

JazOOn
06.10.2025 21:00:15
czy shout dziala?

hoopak
02.10.2025 10:33:17
Bleeeeee Cool

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
fusionBoard 4.x PL
krystian1988
Cross77 napisa?/a:
Trzeba, poniewa? tematy nie zosta?y, tylko posty ;/

Nie trzeba kolego mylisz si? nowa instalacja + istniej?ce forum i wszystko lata jak potrzeba.
BRAK STOPKI = BRAK POMOCY NA SUPPORCIE.PRZECZYTAJ:
Regulamin Supportu Nie pomagam na PW!!!

W?cibski Go??
Dodany dnia 23.10.2025 11:23:26
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Dworak
Witam
jak doda? moderatora forum w Fusion board 4 albo ?eby grupa moderowa?a forum
Pozdr

Bochen
Wejd? w ustawienia forum. Potem tam w zak?adk? fora. Wybierasz dzia?,który Ci? interesuje i kliknij przy nim edytuj. Tam ustawiasz dost?p i grupy, które mog? moderowa?.
Prawdziwy m??czyzna nie je miodu, prawdziwy m??czyzna ?uje pszczo?y!

www.webstudio.sdgp.pl
kamprog
Witam.
Czy kto? orientuje si? czy w tej modyfikacji, jest opcja przeliczania postów - bo nigdzie nie mog? znale??.
Je?li takowa instnieje - bardzo prosz? o podanie gdzie.

Bochen
W tej modyfikacji nie ma konkretnie, ale jest w standardzie Fusiona. Wejd? w PA/Zarz?dzanie stron?/Ustawienia forum i tam na dole masz opcj? "przelicz posty u?ytkowników".

www.webstudio.sdgp.pl
radomoaza
Konkretne i szybkie pytanie:
1. Jak usun?? wcze?niej utworzon? grup? bo szukam i nigdzie tego nie maFrown
2. Jak zwi?kszy? ilo?? dozwolonych znaków w opisie grupy bo jest ograniczenie
Edytowane przez radomoaza dnia 25.07.2009 17:16:50

Bochen
1. W tym samym miejscu, gdzie grup? tworzy?e?. PA / Zarz?dzanie stron? / grupy u?ytkowników.

www.webstudio.sdgp.pl
radomoaza
W tym samym miejscu w moim przypadku oznacza tworzenie grupy w zak?adce spo?eczno??. Usuni?cie z PA w grupie u?ytkowników nie skutkuje usuni?ciem grupy ze spo?eczno?ci (nawet po wyczyszczeniu wszystkich cz?onków). Kolejna sprawa ju? tu poruszana to trwa?y zapis w profilu grupy mimo wypisania si? niej (nawet kilku). Wydaje si? ?e niedopracowa? jest wi?cej. Np. mo?na si? zapisa? tylko do jednej grupy (po zapisaniu do kolejnej nast?puje usuni?cie z poprzedniej). Ma kto? jakie? pomys?y?
Edytowane przez Chemikpil dnia 26.07.2009 16:04:53

kamprog
Witam.
Jak dodawa? avatary do galerii avatarów, bo nie mog? takiej opcji znale??.

Bochen
Wrzucasz je przez FTP. w folderze infusions/fusionboard4/images/avatars - tu wrzucasz obrazki poprostu w odpowiednich rozmiarach.

www.webstudio.sdgp.pl
kamprog
Ok. Dzi?kuj? bardzo za szybk? odpowied?.
A przy okazji znalaz?em b??d.
Podczas dodawani for, mo?na wybra?, czy ma by? zwini?te, czy nie. Niestety nie dzia?a zwijanie. Czy innym u?ytkownikom ta funkcja dzia?a? Je?eli tak - to bardzo prosz? o pomoc w rozwi?zaniu tego problemu.
Edytowane przez kamprog dnia 28.07.2009 08:20:02

radomoaza
Z ca?ym szacunkiem dla twórców tej wtyczki, ale nie polecam jej nikomu kto planuje bazowa? na opcjach grupa i znajomi. Jest ca?a niedoci?gni?? o których wspomnia?em wy?ej. W konsekwencji musia?em przywróci? kopi? bazy danych bo nie da?o si? tego opanowa?. Pozdrawiam z wiar? na now? ulepszon? wersje Smile

KCS
Bochen napisa?/a:
Wejd? w ustawienia forum. Potem tam w zak?adk? fora. Wybierasz dzia?,który Ci? interesuje i kliknij przy nim edytuj. Tam ustawiasz dost?p i grupy, które mog? moderowa?.

Mam ten sam problem, przekopa?em ju? wszystko i nie mam opcji dodania moderatora na 100%.

No i mam jeszcze jedn? spraw?, konkretnie chc? ustawi? podpis i t? kresk? nad podpisem na sam dó? postu tak aby nie by?a zaraz pod tekstem to i fajnie by by?o jak by zostawa?a jaka? przerwa pomi?dzy tekstem a podpisem (nr 1 na zdj?ciu)

Kolejn? spraw? jest przeniesienie nicku, rangi oraz obrazku rangi nad Avatar lub ?eby avatar wy?wietla?o pod obrazkiem rangi, jak kto woli bo to jedno i to samo (nr 2 na zdj?ciu)

images38.fotosik.pl/168/de5536fe21063172.jpg

B?d? niezmiernie wdzi?czny za pomoc, jak by co to u?ywam uk?adu forum Fusion 7 w ustawieniach FusionBoard.
Edytowane przez Pieka dnia 30.07.2009 23:07:03

xris
Próbowa?em poprawi? wy?wietlanie czasu napisania ostatniego posta ( napisy wczoraj i dzisiaj), nie znam si? dobrze na php wi?c robi?em to na czuja. Mo?e jest bez sensu, ale mo?e podsunie to komu? pomys? jak to poprawi?.

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy PHP

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy PHP

Edytowane przez xris dnia 31.07.2009 08:11:15

Bochen
Ja mam zapytanie odno?nie podkategorii na forum. Jak zrobi? by by?y domy?lnie rozwini?te?

www.webstudio.sdgp.pl
stachel94
A ja mam troch? inny problem. Po zainstalowaniu forum, nie mam stopki. Ale tylko na stronie g?ównej. Jak pisz? w?tek... i tak dalej to jest. Mo?e mi kto? pomóc?

Kacper455
Mo?e to g?upie pytanie ale...
Gdzie mo?na dawa? te ostrze?enie i gdzie jest ten Chat i gdzie jest Regulamin? Prosz? o odpowied?.

Bochen
Kacper455 napisa?/a:
Mo?e to g?upie pytanie ale...
Gdzie mo?na dawa? te ostrze?enie i gdzie jest ten Chat i gdzie jest Regulamin? Prosz? o odpowied?.

1. Ostrze?enia mo?esz dawa? w widoku posta. Innej mo?liwo?ci w standardzie brak. ja mam przerobiony profil bym i z profilu móg? to robi?. Oczywi?cie nale?y ustawi? grupy, które maj? mo?liwo?? dawania warnów.
2. W tej wersji chata nie ma zdaje si?.
3. Link do regulaminu pojawi si? na górze w widoku forum jak tylko dodasz regulamin w ustawieniach FB.

www.webstudio.sdgp.pl
Kacper455
A da?by? do pobrania ten profil? Albo napisa? jak przerobi? profil ?eby mo?na by?o dawa? przez niego warna?

stachel94
stachel94 napisa?/a:
A ja mam troch? inny problem. Po zainstalowaniu forum, nie mam stopki. Ale tylko na stronie g?ównej. Jak pisz? w?tek... i tak dalej to jest. Mo?e mi kto? pomóc?

Mo?e mi kto? pomóc?

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl