ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 19

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion v5.00-v6.01 Support » Modyfikacje skryptów
 Drukuj temat
Gmail - wysy?anie emaili
Spoczywaj w pokoju... wlodekp
To ju? ostatni uk?on:
dodaje go7ow? paczk? z dwowa plikami do podmiany w katalogu includes:
pliki pochodz? z mojego wlodekp.ovh.org gdzie dok?adnie dzi? b?d?c w pracy to przetestowa?em-i wed?ug zamieszczonej w poprzednich postach-instrukcji przerobi?em je na sta?e w instalce 6.01.8+mój setup-polski tylko jedno theme Similitude polski i angielski wek Tiny.
Pisz? o tym bo wsz?dzi? b?d? u?ywa? tej instalki-z defoult GEMAI-poniewa? opisana metoda jest bezwzgl?dnie poprawna-a ja nie mam zamiaru obci???? si? swoimi serwerami mail-POP-i walczy? ze spamem.
Dodatkowo wstawi?em ten opis u Nas dawno-dzisiaj forum OVH sekcja php-fusion-jako aksjomat.
Wpisy w PA i pe?na konfiguracja smtp-normalnie s? opisane na forum dok?adnie w temacie maili na OVH-sam to robi?em tak?e.
wlodekp dodał/a następującą plik:
pack_1.zip [15.37kB / 391 Pobrane]

Edytowane przez Pieka dnia 19.01.2008 21:08:14

wlodekp.europa.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 14:33:39
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Smurf1992
@wlodekp Smile Niestety nadal wyskakuje mi b??d w newsletterze :

Newsletter nie mo?e zosta? wys?any.

Upewnij si?, czy wpisa?e? prawd?owo email do wysy?ania Newslettera.

No, ale trudno nie b?de dr??y? tego tematu, skoro nikt nie potrafi mi pomoc...Wink
Dodam tylko, ?e w STMP HOST mam : smtp.gmail.com, wpisany taki sam maila w UR jak w UG oraz poprawne has?o...Sad
Edytowane przez Pieka dnia 19.01.2008 21:08:29

Spoczywaj w pokoju... wlodekp
Kolego czy ty nie widzisz po co te wszystkie operacje wykonano???
Gmail u?ywa szyfrowanego po??czenia do wysy?ania maili i wyra?nie napisa?em ?e:
SMTP HOST MA BY? WPISANE: ssl://smtp.gmail.com
ssl to jak http czy ftp tylko protokó? szyfrowany i takim protokó?em ma by? wys?any mail na Gemai bo innego nie odbierze-ustawienie programu pocztowego windows-outlook-expres- równie? wymaga ustawienia uwierzytelnienia i protokó?u ssl.
Ja tak odbieram posty z gmaila programem, a nie ze strony google, ale Tobie to chyba obce-bo by? w lot skuma?, o co chodzi!
I to jest koniec pomocy-bo Tobie rzeczywi?cie nikt nie potrafi pomóc ja napewno nie.
Edytowane przez Pieka dnia 19.01.2008 21:08:52

wlodekp.europa.pl
as
Masz 100-tu procentow? racj? @wlodekp... ten ~Smurf1992 jest na straconej pozycji ju? od momentu pocz?cia. Obiekt badawczy bez mo?liwo?ci dalszej jego rozbudowy i modyfikacji. Z przyjemno?ci? zawr? ten temat (to ju? trzeci b?dzie z jego udzia?em), bo moim psim obowi?zkiem jest wykazywanie nale?ytej dba?o?ci o zdrowie psychiczne pozosta?ych przy ?yciu i maj?cych przed sob? perspektywy na dalszy rozwój userów Supportu... ZAMYKAM, THE END, KONEC, FINITO, FINISH, KONIEC, FINE...
Edytowane przez Pieka dnia 19.01.2008 21:09:07
as

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl