ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 10

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Wooya Web Stats Panel v1.2
K@iTO
wilczek napisa?/a:
mi co? nie za bardzo dzia?a Sad chcialem tylko zobeccze? czy jakie? ciekawe to jest a tu nici Sad

www.wolfneet.com/pliki/stats.jpg

czego? chyba mi brakuje Wink

Witam Wilczek... Wywal wszystkie inne staty Grin (odinstaluj infusiona "web stat - DJ_Baby) i dzia?a! Grin

Wooya Gratuluje!!

"Wooya Web Stats Panel v1.2" - Rewelacja Dzia?a równie? pod najnowszym Extreme-pack IV

Pozdro (naprwde zajefajnie przydatne)!
Portal o grze 9dragons w PHP-Fusion

www.9dragons.svajs.eu
W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 12:09:37
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
ElPaul
A da sie jakim? sposobem, chocia? cz??? w/w statystyk udost?pni? userom, np. w dodatkowej stronie?

fist90
/|\przylanczam sie do tematu i do pytania!!
.|
Edytowane przez fist90 dnia 05.01.2007 23:37:50

FastMan
te? si? przy?aczam do pytania. I jeszcze mam jedn? pro?be , czy móg?by kto? napisa? ?eby w bloku zwyk?ym tekstem by?o napisane Ile wszystkich unikalnych wizyt (czyli to co na dole strony) i unikalnych odwiedzin dzi?.

a ja mam pytanie...
czemu ten infusion zlicza tylko unikalne wizyty adminów?

www.silkroadonline.com.pl
Pieka
a ja mam pytanie...

To jego tajemna opcja Wink Wszystko wygadales...
Ponizej przyklad wlasciwego dzialania (nie bylem w stanie fizycznie osiagnac takiej ilosci unikow):
images20.fotosik.pl/23/28a62e374dfd0262m.png
Edytowane przez Pieka dnia 10.02.2007 20:00:17
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
FastMan
Zrobi kto? taki co? co pisa?em. Mia?oby dzia?a? na zasadzie tych unikalnych wizyt na dole tylko ?e by?oby to w panelu jako zwyk?y napis i by by?o ile jest unikalnych odwiedzin dziennie (dzia?aj?c na zasadzie tych wszystkich unikalnych)

Spoczywaj w pokoju... wlodekp
Kolego do tego w?a?nie napisa?em licznik wizyt DZI? temat przyklejony mo?esz go wstawi? albo kod wykorzysta? gdzie indziej ja tego ju? nie modyfikuje-bo napisa?em szkielet do samodzielnych modyfikacji.
Licznik w dzia?aniu na mojej stronie-panel prawa-dó?.

wlodekp.europa.pl
FastMan
Gdzie jest ten temat , bo szukam i szukam i nic

Pieka
FastMan napisa?/a:
Gdzie jest ten temat , bo szukam i szukam i nic

Prosze: Licznik jednodniowy, wpisujesz w szukajke i... Masz!
Jeszcze Ci cos podac? Moze herbatke i ciacho?
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
FastMan
O dzi?ki , bo szuka?em ró?nymi has?ami i albo nie znalaz?em tego albo by?o po 100 stron

Monter
a ja mam pytanie...

bo masz ustawion? widoczno?? panelu dla administratorów. Zrób dla wszystkich i powinno by? OK ;-)

opel-youngtimer.pl
Pieka
Monter napisa?/a:
a ja mam pytanie...

bo masz ustawion? widoczno?? panelu dla administratorów. Zrób dla wszystkich i powinno by? OK ;-)

O tym nie pomyslalem...
Nastepny (avatarus), ktory uwaza, ze jest tak bystry, ze nie potrzebuje czytac instrukcji?!!
Edytowane przez Pieka dnia 12.02.2007 21:28:15
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
prostyle
Cze??. Mam pytanie Czy nie da?o by si? jako? zmodyfikowa? tego skryptu , poniewa? mam stron? na 110mb.com , serwer nie akceptuje pliku .idx , co dziwne statystyka dzia?a , ale wy?wietla mi takie komunikaty pod panelem:

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Nie da si? tego jako? obej?? ? Licznik zlicza... Tylko te komunikaty...

Jestem pocz?tkuj?cy ale z edycj? skryptów nie b?de mia? problemów powiedzcie tylko co zmieni? lub usun??
Zale?y mi na tym poniewa? ze stat4u s? problemy umie?ci?em w panelu , wy?wietla logo ale nie zlicza odwiedzin...
Pozdrawiam
Edytowane przez Pieka dnia 13.02.2007 18:18:44

No w?a?nie teraz odpowiedni temat.
Wracaj?c do niego to komunikat wyra?nie mówi jak? funkcj? masz na serwerze przyblokowan?: fopen() otwarcie pliku do dalszych operacji na nim i nast?pne jej wynikiem wszystko co zdalne.
Poczytaj i poszukaj obej?cia dla YOYO przy wstawianiu obrazków zasada jest ta sama, je?li to nie pomo?e TO NIESTETY TYLKO ZMIANA SERWERA>

wlodekp.europa.pl
prostyle
dzi?ki za szybk? odpowied?Smile
wiem , ?e tam mo?na to odblokowa? ale trzeba wys?a? proof id w postaci skanu dokumentów to?samo?ci ... admin pisze ?e to ochrona przed spamem ... fajny jest ten hosting poniewa? nie ma reklam ... akurat strasznie mnie reklamy denerwuj? zw?aszcza ze wcze?niej mia?em konto na orgfree.com i wrzucili mi 2 wredne reklamy nad stron? ...

Co? za co?-je?li my?lisz na powa?nie o stronie-damrówka start-a dalej hosting.
Mówi? to przygl?daj?c si? ju? kawa?ek czasu ewolucji poszczególnych serwisów u?ytkowników.
Np YOYO na starcie nie serwowa?o reklam i wsz?dzie jest jakie? ale-bo to normalka nie ma nic za darmo NA POWA?NIE tak czy inaczej musi kto? to finansowa?.
Rozwi?zanie o którym wspomnia?em jest autorstwa Wooya-autora tych statysyk-jest to mocno zaawansowany skrypt wi?c konkrety tylko ON- ale czy warto na blokady-obejdziesz jedn? za chwile b?dzie druga.
A i tak nie wiadomo czy s? odpowiednie bibloteki php ?eby to obej??.
Tyle z moich do?wiadcze? na tym forum.

wlodekp.europa.pl
Fly Rider
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Witam,
mnie tak?e pojawia si? ten komunikat, ale zauwa?y?em pewn? prawid?owo??, gdy? pojawia si? ten komuniakat gdy wchodz? na moja stron? www.rapidpoznan.pl z przegl?garek, które u?ywaj? proxy. Czy?by skrypt "nie trawil" proxy ? Mój serwer to [OVH-60]

Pozdrawiam

http://www.judym.poznan.pl
Pieka
Masz zablokowana czesc operacji na serwerze, zdalnych.
Nic nie poradzisz, na darmowych to norma (YoYo, OVH).
Platny serwer i po sprawie.
Edytowane przez Pieka dnia 28.06.2007 19:00:00
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Fly Rider
W?a?nie w tym problem, ?e ja mam p?atny [OVH - 60 gp], przepraszam bo pomyli?o mi si? w poprzednim po?cie. I w?a?nie jest problem jak si? u?ywa proxy bo normlanie to wszystko cacy dzia?a.

http://www.judym.poznan.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl