ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 17

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion v5.00-v6.01 Support » Modyfikacje skryptów
 Drukuj temat
?nieg na stronie
petersca
Niestety ale mam to samo, w podgl?dzie dzia?a i tylko w podgl?dzie,

W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 14:33:31
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Pieka
petersca napisa?/a:
Niestety ale mam to samo, w podgl?dzie dzia?a i tylko w podgl?dzie,

Prosze adres strony, a na PW dane SA i FTP'a.
Sprawdzimy...
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Spoczywaj w pokoju... wlodekp
Odpowiadaj?? na PW kolegi w tym temacie Stwierdzi?em, ?e prawd? jest i? ?nieg nie pada na ca?ej stronie-mo?na to zauwa?y? u siebie, gdy strona ma pasek przewijania pionowy. Pada tylko do ko?ca strony na starcie bez przewijania. Nie jestem ?adnym expertem w javascript-wiem ju? gdzie u?y? funkcji ca?ej strony ale musz? to dok?adnie przemy?le? i przetestowa?.
Na chwil? obecn? mog? jedynie zaproponowa? inny ?nieg-padaj?cy na ca?ej stronie, jednak b?d? chcia? wróci? do tego pierwszego bo zdecydowanie lepiej mi si? podoba-ale to wy?wietlanie dyskwalifikuje go na razie.
I nie jest to moje tylko znalezione gotowe rozwi?zanie, bo w javascript jestem za cienki(nie przewiduje pogrubienia) by co? extra od podstaw napisa? samemu.
Ale modyfikowa? potrafi?.
Nie wstawiam tu tylko podaj? link-bo jest to tylko na razie alternatywa.
zdzplock.europa.p..._panel.zip

wlodekp.europa.pl
MaRcIn_PL
Wiecie co? na jednej stronie mi niedziala a na drugiej tak, mysle ze to od theme'a zalezey
Polakom gratulujemy SZUKAJKI

http://www.salon-gier.pl
To jest tylko kod javascript je?li Twoje theme u?ywa takich samych funkcji javascript jak kod ?niegu to tak b?dzie nawet mo?e blokowa? theme-zmiana nazw funkcji w jednym albo drugim kodzie-rozwi?zuje problem.
Przerobi?em to u siebie-gdzie-jednocze?nie u?ywam nawet do 7-javasript równocze?nie.

wlodekp.europa.pl
MaRcIn_PL
Tak, to te? jest nie wykluczone
Polakom gratulujemy SZUKAJKI

http://www.salon-gier.pl
wilczek
a mam pytanko da si? zmieni? zeby te snie?ki lecia?y do samego do?u i czy da si? je zmienic bo nie sa zbyt pi?kne, wola? bym sobie sam zrobic bo znalaz?em brusha do photoshopa... Grin

Pozdrawiam!
Edytowane przez wilczek dnia 06.12.2006 16:20:09

Osael
Odpowiadaj?? na PW kolegi w tym temacie Stwierdzi?em, ?e prawd? jest i? ?nieg nie pada na ca?ej stronie-mo?na to zauwa?y? u siebie, gdy strona ma pasek przewijania pionowy. Pada tylko do ko?ca strony na starcie bez przewijania. Nie jestem ?adnym expertem w javascript-wiem ju? gdzie u?y? funkcji ca?ej strony ale musz? to dok?adnie przemy?le? i przetestowa?.
Na chwil? obecn? mog? jedynie zaproponowa? inny ?nieg-padaj?cy na ca?ej stronie, jednak b?d? chcia? wróci? do tego pierwszego bo zdecydowanie lepiej mi si? podoba-ale to wy?wietlanie dyskwalifikuje go na razie.
I nie jest to moje tylko znalezione gotowe rozwi?zanie, bo w javascript jestem za cienki(nie przewiduje pogrubienia) by co? extra od podstaw napisa? samemu.
Ale modyfikowa? potrafi?.
zdzplock.europa.pl/downloads/snow_panel.zip

Wystarczy przeczyta? par? postów wy?ej.

wilczek
ok nie zauwa?y?em Smile przepraszam za nabicie posta... Smile

Nabiles w sumie dwa posty.../Pieka
Edytowane przez Pieka dnia 06.12.2006 18:52:38

Duplej
Pieka jestes boski Smile dzieki !

Lukeup
Te? uwa?am, ?e ten pierwszy ?nieg leprzy. Ten wi?kszy nie jest tak ?adny, ale co wa?niejsze bardzo wolno si? ?aduje...

lukeup.pl
Pawson91
ale cos jest nie tak bo jak ogladam sobie TV i ogladam swoja strone na ktorej leci snieg to mi sie zacina... rowniez jest z wszelkimi animacjami chociazby buzki i buttony ruchome tez sie zacinaja Sad
www.insidepc.info - wszystko dla Twojego komputera i Ciebie.
www.forum.insidep... - forum dyskusyjne portalu inisdePC.info

www.insidepc.info
as
Odpu?? sobie ~Pawson91... w tym roku wszyscy maj? k?opoty ze ?niegiem. Czekaj do 2007... trudno
as

adi
Witam racja ?e w pa dzia?a a na www nie to fakt to pewnie na www jest inne java i blokuje ja si? niezana pozdrawjam i mnie poprawcie jaksi? myle
Edytowane przez adi dnia 14.12.2006 02:42:10

radiosilesia.de
Pawson91
ale na phpbb zainstalowalem sobie ten sam snieg i jest tak samo wiec widocznie musi tak byc (oczywiscie skrypcik odpowiedni pod phpbb Pfft )
www.insidepc.info - wszystko dla Twojego komputera i Ciebie.
www.forum.insidep... - forum dyskusyjne portalu inisdePC.info

www.insidepc.info
soldier175
Dzia?a wam umnie ?nieg ? Wink

www.zagubieni-los...

Grin

as
Dzia?a...
as

Kukis
troch? dziwacznie pada.... ale dzia?a Grin

http://www.gigadownload.boo.pl
swizz
wlodekp napisa?/a:
zdzplock.europa.p..._panel.zip

mam ma?y problem... Co zrobi? aby p?atki ?niegu wy?wietla?y si? bez t?a (www.impraa.yoyo.pl) b??d wyst?puje tylko w przegl?darce IE. Mo?e da si? zmodyfikowa? ten skrypt aby dzia?a? tylko w FF?Sad

Moje p?atki by?y w gif ten jest niby w png-ale mnie melduje-?e ma zmienione rozszerzenie r?cznie. Do konwersji s? programy IE ma problemy(nie raz z PNG) natomiast nie z gif-em z przezroczystym t?em.
Mój cel jest zupe?nie odwrotny obie przegl?darki jednakowo. Wi?c poszukaj sobie sekscji IE w skrypcie usu?, a zostaw NS-netscape-wszystkie pochodne ff mozilla itd.

wlodekp.europa.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl