ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 10

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion v5.00-v6.01 Support » Modyfikacje skryptów
 Drukuj temat
Panel logowania i u?ytkownika wbudowany w logo
SlimShade2
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy
Co to znaczy jakie? b??dy?!

W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 06:16:17
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
szer
Po pierwsze: Muzyka?ci
Gratuluje takiego nazwania folderu....

Po drugie: showsublinks()
Nie rozpoznaje takiej funkcji co znaczy, ?e usun??e? z pliku theme.php odwo?anie do pliku theme_functions_include.php

SlimShade2
www.crash-bandico... <-- Tam znajduje si? panel który chc? posiada? znalaz?em nawet kod ale nie wiem czy dobry chyba tak

Teraz jest pytanie jak to jest dobry kod to mog? go wklei? jak tak to gdzie ?!
___To jest ostatnie moje pytanie na forum bo reszte ju? wiem potrzebuje jeszcze tylko tego owego Panelu w Bannerze___

adminik
to jest tylko logowanie wi?c nie jest to dobry kod

memht.pl
SlimShade2
To podaj mi dobry by pasowa? pod ten banner images20.fotosik.pl/379/8e5dfebccc4e9ca4m.png

zxc
Witam, da?em logowanie na stron? ale pod ff/ie wszystko sie sypie.

adres: http://tom.dlk.pl...n/news.php

pod opera jest ok. dlaczego pod ff sie sypie?

SlimShade2
Mam problem gdy? zrobi?em sobie stron? w PHP - Fusion i chcia?bym mie? panel logowania wbudowany w logo strony. Poni?ej podam skrypt :

Dzia?a on w EP, ale na Fusionie za nic nie pójdzie nie wiem co jest przyczyn? bo si? na tym nie znam a chcia?bym mie? to zrobione ( Prosz? o poprawne dokonanie zmian na tym skrypcie, albo podanie jakiego? nowego ). U?ywam przerobionej skórki : Comstock

Poni?ej znajduje si? tak?e plik theme.php

Mam problem gdy? zrobi?em sobie stron? w PHP - Fusion i chcia?bym mie? panel logowania wbudowany w logo strony. Poni?ej podam skrypt :

Dzia?a on w EP, ale na Fusionie za nic nie pójdzie nie wiem co jest przyczyn? bo si? na tym nie znam a chcia?bym mie? to zrobione ( Prosz? o poprawne dokonanie zmian na tym skrypcie, albo podanie jakiego? nowego ). U?ywam przerobionej skórki : Comstock

Poni?ej znajduje si? tak?e plik theme.php
SlimShade2 dodał/a następującą plik:
theme_1_2_3_4_5.rar [3.15kB / 577 Pobrane]

Edytowane przez SlimShade2 dnia 07.06.2007 16:09:42

Pieka
To jest kod uwzgledniajacy rangi, cieniowanie etc., czyli wszystko to, co znajduje sie w EP.
Musisz z niego wyrzucic czesci za to odpowiadajace lub zastosowac jeden z kodow podanych w tym temacie.
Nie ma najmniejszego sensu przerabiac w/w kod.
Edytowane przez Pieka dnia 07.06.2007 18:32:43
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
SlimShade2
A jakby? by? tak mi?y i wyczy?ci? to co jest nie potrzebne ( sam bym to zrobi? tylko, ?e si? na tym nie znam ) i zamie?ci? kod by?bym bardzo wdzi?czny Smile

Przeczytaj uwaznie moje ostatnie zdanie, specjalnie podkreslilem/Pieka
Edytowane przez Pieka dnia 07.06.2007 18:33:27

poczontkujoncy
Nie mog? sobie poradzi? z tym "wmontowaniem" panelu logowania w logo. U?ywam themu AERO. Pomo?e mi kto? z tym? By?bym bardzo wdzi?czny. Dodaj? za??cznik do mojego theme.php. Za pomoc z góry dzi?kuj?.
poczontkujoncy dodał/a następującą plik:
theme_1_2_3_4_5_6.rar [1.81kB / 583 Pobrane]

Edytowane przez poczontkujoncy dnia 05.07.2007 21:54:02

jamnik_sst
Zrobi?em zgodnie ze wskazówkami w pierwszym po?cie nawet uda?o mi si? zamie?ci? panel w odpowiednim miejscu.. Jeznak spój?cie co sta?o sie ze strona... Powiedcie gdzie pope?ni?em b??d.. Strona to http://testowo.lu...

A oto kod mojego Thema:

http://saintseiya.netserwer.pl/
marka

Zamie? na:

Nie jestem pewny czy dobrze wi?c zrób sobie kopie plików.

jamnik_sst
Ju? zmieni?em nic sie nie zmieni?o prócz tego ?e avatara nie wy?wietla.

Zrobi?em tak jak napisa?e? ale to nic nie da?o.
Edytowane przez Pieka dnia 18.10.2007 21:33:41

marka
T? stron? to masz nie?le rozwalon?... Mo?e zacznij od nowa i rób to dok?adnie? Albo na pocz?tek zrób co? prostszego.

We?:

Daj:

Pieka
Wszystko dziala prawidlowo, o ile masz avatara na stronie.
Jesli nie masz, to kontrukcja ponizszej linii nie pozwala na wyswietlanie zastepczego obrazu:

Po prostu jest bzdurna.

Wstaw grafike o nazwie brak.gif do katalogu images w katalogu uzywanej skorki, a podany wyzej kod zamien na ponizszy:

Edytowane przez Pieka dnia 18.10.2007 21:59:32
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
jamnik_sst
To niestety nic nie pomog?o.. mo?e ten panel który wklejam ma jakie? wyrównanie do lewej i dlatego ta zniekszta?ca stron?? je?li mo?esz pieka to pomuz.. bo ja juz kompletnie zg?upia?em..

Sosna
A wi?c tak - uda?o mi si? przenie?? panel na prawo od Snoopa - screen. Chcia?bym jednak zast?pi? "Panel u?ytkownika" nazw? loginu zalogowanej osoby i nie mam poj?cia jak... Próbowa?em ró?nych sposobów, w poni?szym kodzie wpisane jest ju? nawet ".$data['user_name'].", jednak nie wiem jak uzyska? ??dany efekt... Aha, jeszcze jedno - ci?gnie to za sob? drugi problem - komunikat o nowych PW, który si? nie pojawia... Prosz? o pomoc!!

Edytowane przez Sosna dnia 10.12.2007 21:17:35

Pieka
Nie:

Tylko:

Przeciez ma sie zalogowanemu wyswietlac jego nick.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Sosna
Wielkie dzi?ki! Kod by? skopiowany z pliku oryginalnego infusiona, dlatego nie zwróci?em uwagi na ten szczególik...

Jednak nadal nie wiem dlaczego pod panelem nie ma komunikatu o nowych wiadomo?ciach... Sad Do global doda?em $msg_count, bo widz?, ?e taka zmienna pojawia si? w kodzie komunikatu, jednak nadal nie osi?gn??em ??danego efektu... Frown

Pieka
Sosna napisa?/a:
Wielkie dzi?ki! Kod by? skopiowany z pliku oryginalnego infusiona, dlatego nie zwróci?em uwagi na ten szczególik...

Jednak nadal nie wiem dlaczego pod panelem nie ma komunikatu o nowych wiadomo?ciach... Sad Do global doda?em $msg_count, bo widz?, ?e taka zmienna pojawia si? w kodzie komunikatu, jednak nadal nie osi?gn??em ??danego efektu... Frown

Nie ma potrzeby dodawania tego wpisu do global.
Wszystko, co jest potrzebne, aby sie tam znalazlo masz podane w moim pierwszym poscie tego tematu, wiec zamiast kombinowac moze skorzystasz?
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl