ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 2

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

JazOOn
06.10.2025 21:00:15
czy shout dziala?

hoopak
02.10.2025 10:33:17
Bleeeeee Cool

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Pawe? Janas...dzie? smutku..Kadra na M?
JazOOn
wlodi napisa?/a:
kasa nie kasa ale juz se nie popije tego piwka.

P.S. Dobrze ze Janas stawia na m?odych, moim zdaniem beda lepej grali niz bysmy to ogladali w wykonaniu starszej ekipy Smile

ja nie mówie ze janas wybral strasznie ale dudka jako chociaz tego 3-go móg? wziac, tak samo franka i klosa...

W?cibski Go??
Dodany dnia 23.10.2025 17:16:26
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
wlodi
No móg? ale wiedzia? ze ta decyzja b?dzie ci??ko. W ko?cu jak nie uda sie nam nawet wyj?? z grupy to b?dzie pod du?ymi s?owami krytyki. Cool Dudek móg?by jecha? za Tomasza Kuszczaka

P.S. Jazoon - fajne to zdj?cie PfftPfft

http://telegram.revo.la
JazOOn
zdj?cie Pawlosto Satanisto Selekcjonerto Grin

marpar
nie no przecie? K?os jest tragiczny....mo?e i by? podstawowym graczem kadry ale jego gra to jest poprostu pora?ka. co do franka to na pewno nie jest w formie ale od brozka raczej jest lepszy <lol> Dudek hmmm troche mi go szkoda..moze by nie pogra? ale nale?y mu sie to....my?le ze Janas nie jest taki g?upi i ma swoje plany. Zdj?? te? presje z boruca bo koles sie nie musi martwi? o rywalizacje w bramce a m?odzi kuszczak i fabi?ski nie b?da protestowali bo s? zadowoleni z samego powo?ania do kadry Smile Nie s?dze, iz by nasze szanse wiele sie zmieni?y...pozyjemy zobaczymy Smile
pzdr.
userbar_marpar_20.jpg

www.judo.czechowice.pl
Pawson91
Frankowski jest nie w formie przeciez on z zurawskim i krzynowkiem sami y wyszli z grupy ludzie to co on zrobil pochwalam i nie ale gadanie ze Ci mlodzi cos zrobia to ja poprostu w to nie wierze na MS to powinni jechac na rezerwe a nie do pierwszego skladu przeciez oni nie czuja tych emocji on ostanie pilke i nie bedzie wiedzial co z nia zrobic...

Przegramy 3 mecze wrocimy do domu i za rowne 2 tygodnie Janas spadnie z krzesla treneskiego a przez cale dwa tygodnie bedzie gadania i plakania co on zrobil...

www.insidepc.info - wszystko dla Twojego komputera i Ciebie.
www.forum.insidep... - forum dyskusyjne portalu inisdePC.info

www.insidepc.info
JazOOn
tak?e pozostaje czeka?...po prostu pomijaj?c k?osa, nasz atak i bramka maj? pomniejszone fundusze Grin

marpar
trzeba wierzy? w polaków Grin, zobaczymy co pokaz? nast?pne mecze towarzyskie Smile)
userbar_marpar_20.jpg

www.judo.czechowice.pl
JazOOn
zreszt? do mnie wyja?nienia janasa dotycz?ce naszej bramki jakos nie trafiaja

co to za gadka ?e jak Pojedzie Dudek to Boruc sie skoncentruje na rywalizacji z nim! na milosc boska, sa przypadki ze bramkarz dostaje czerwona kartke albo nie ma po prostu forum i mamy drugiego ZNAKOMITEGO zastepce...

albo za?ó?my ?e I meczu grupowym wychodzi jako I bramkarz ale mu nie idzie, nie ma formy - to na II mecz mamy kogo postawi?......

marpar
teraz juz nie ma co gdyba? Sad mamy taki sk?ad jaki mamy i trzeba im zyczy? powodzenia Smile
userbar_marpar_20.jpg

www.judo.czechowice.pl
JazOOn
marpar napisa?/a:
teraz juz nie ma co gdyba? Sad mamy taki sk?ad jaki mamy i trzeba im zyczy? powodzenia Smile

Gdybanie to si? zacznie jak oni po 3tygodniach do domu wróc?...obym sie myli?

marpar
przynajmniej nie mam takiego szumu jak podczas kadry engela.
userbar_marpar_20.jpg

www.judo.czechowice.pl
JazOOn
marpar napisa?/a:
przynajmniej nie mam takiego szumu jak podczas kadry engela.

no i nie bior? Edyty Smile

marpar
JazOOn napisa?/a:

niestety Polska ponios?a t? niepowetowan? strate, która przewyzsza rang? brak franka i dudka Grin
userbar_marpar_20.jpg

www.judo.czechowice.pl
JazOOn
marpar napisa?/a:
JazOOn napisa?/a:

niestety Polska ponios?a t? niepowetowan? strate, która przewyzsza rang? brak franka i dudka Grin

jak? jest niewykonanie przez edyte hymnu po reformie...- po reformie bo 4 razy wolniej...
a koreance mysleli wtedy ?e to by? ich Grin

marpar
Warto doda?, ?e listkiewicz funduje Frankowi, Rz?sie,K?osowi i Dudkowi, specjalne VIPOWSKIE bilety na mecze mistrzostw ?wiata...?adnie z ich strony....buhaha
userbar_marpar_20.jpg

www.judo.czechowice.pl
JazOOn
marpar napisa?/a:
Warto doda?, ?e listkiewicz funduje Frankowi, Rz?sie,K?osowi i Dudkowi, specjalne VIPOWSKIE bilety na mecze mistrzostw ?wiata...?adnie z ich strony....buhaha

tak powiedzia?, ?e jak b?dzie potrzeba to zabierze jakim? innym dzia?aczom, byleby ta trójca pojecha?a

soldier175
My?l? ?e Janasowi prostata wesz?a do mózgu.
Nie ma co dobi? przy tym K. Górskiego....

Pieka
Oooleeeeeeeee, oleeeeee, ooooleeeeeeeee, nie damy sie, nie damy sie!!
Czyzby? Grin

http://wsad.info/...

Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Shaolin
"Co si? sta?o, co si? sta?o
co? nade mn? przelecia?o.
Rozbola?a mnie dzi? g?owa
kto? mnie kur*a przelobowa?
kto tak pi?kne bramki puszcza?
Oczywi?cie...
Tomasz Kuszczak"