ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 15

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Video Infusion Pro
14pawel
Witam,

Mam problem z t? wtyczk?, a mianowicie na stronie g?ównej nad panelem "Najnowsze filmy" wyskakuje mi taki b??d bazy danych:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

A jak wchodz? w "kategoria filmu" wyskakuje mi takie b??d:

A w najnowsze, najwy?ej oceniane i popularne filmy taki b??d:

Wiem ?e jest to zwi?zane z baz? danych. Prosz? o szybk? pomoc.

W?cibski Go??
Dodany dnia 07.09.2025 19:40:05
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
piotru
Dodaje filmy z serwera chce zmieni? okno wy?wietlacza i si?nei zmienia dla filmow z serwera natomiast z YT tak. Miniaturki nie wskakuja jak sie daje plik ze serwera jest poprostu czarne okienko. Po kliknieciu PLAY filmik sie buforuje do konca i dopiero sie odtwarza zmiana ustawie? nic nie wnosi jedynie jak zatrzymam buforowanie i znowu klikne play to idzie. Czy to wszystko sie dzieje normlanie ? Jak u was to wygl?da ??

noker
Wtyczka si? posypa?a po zainstalowaniu Fusion Board 4.02

http://rc.pulawy....videos.php

W??czanie, wy??czanie samego forum FB402 nic nie pomaga.
Czy odinstalowanie wtyczki poprzez PA i zainstalowanie jej spowrotem mo?e co? pomóc? Co si? w takim przypadku dzieje z dodanymi filmami?

r-c.pulawy.pl
Konto ukryte
Teoretycznie nic to nie zmieni, ale mo?esz spróbowa?, a masz w??czone bbcodes na stronie?

Pieka
Wymieniona w tre?ci b??du funkcja znajduje si? w pliku bbcode_include.php, który podmieni?e? w czasie instalacji fB. Przywró? w?a?ciwy, a b??d zniknie.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
noker
Dzi?kuj? Panowie, rzeczywi?cie podmiana pliku bbcode_include.php poprawi?a dzia?anie wideo galerii.
Fusion Board na razie wy??czy?em.

Pozdrawiam

r-c.pulawy.pl
Vanko
Witam, chce zrobi? by po przej?ciu na strone z filmem ,w bocznym panelu pokazywa?y sie podobne losowe pliki z kategorii. Mam taki kod czy niewie kto? jak go przerobi?

bardzo bym prosi? o pomoc, dzi?kuje i pozdrawiam.

http://skyde.pl
Konto ukryte
Ja tak?e si? dopisuj?, i? przyda? by si? taki bajer, od razu prosz? o info co i jak zrobi? Smile

Vanko
Witam, a wie kto? jak zrobi? by wy?wietla?y si? filmy tylko z kategori o ID 5. Oto mój kod:
Jak go przerobi??.

Piotrroger

Pewny nie jestem, bo wtyczki nie znam, ale spróbuj tak ;)

userbar_sparta3.gif

http://spartabks.boo.pl
Vanko
@Piotrroger dzia?a dzi?ki Smile

KOSWOJ
Mam jeszcze pytanie gdy instaluj? Video Infusion .Wrzucam plik do katalogu infusion potem robi? zgodnie z instrukcj? czyli--
--Przejd? do PA -> Zarz?dzanie stron? -> wtyczki, wybierz z rozwijanej listy "Video" i zainstaluj.---i tutaj gdy wejd? we wtyczki nie wida? tego panelu "Video"
U mnie w Wtyczki(infusions) jest tylko Shoutbox
Gdzie to wrzuci? ?eby mi si? pojawi?o "Video" we Wtyczki(infusions)
Prosz? o podpowied?

www.kakolewnica-info.cba.pl
bogdan
Mimo, ?e pliki s? (powinny by?) spakowane wg. drzewa katalogów, chyba ?le je dodajesz.
A wi?c po kolei.

1. Po rozpakowaniu, oprócz plików informacyjnych, masz katalog "UPLOAD" - otwierasz go.
2. Po otwarciu masz katalogi - "administration", "includes", "infusions", "locale".
Na serwerze po wej?ciu w katalog g?ówny masz tak samo ustawione katalogi, plus oczywi?cie inne PHP-Fusion.
Takie ustawienie jak poni?ej.
img.liczniki.org/20131010/bogdan_2013_10_10_21h30m41s_003_-1381433486.png
Przy takim ustawieniu katalogów na kompie i na serwerze wysy?asz na w/w.
Czyli np.zawaro?? "locale" wrzucasz do "locale", albo nadpisujesz ca?y katalog.
Musi dzia?a? jak odpowiednio dodasz.
Wa?n? informacj? jest to, ?e foldery i pliki z paczki musz? by? dodane do "lustrzanych" katalogów na serwerze.
Nie szukaj Szcz??cia, lecz dawaj Je innym, a wtedy samo do Ciebie przyjdzie.
Nie ma mnie na GG. Pfft

dysko-patia.eu
kura100214
Taki Mi wywala b??d jak wchodz? w strone kategorii ;) i mas? b??dów w dzienniku :/

Ju? dzia?a wszystko :)
Edytowane przez kura100214 dnia 15.11.2013 15:53:55

Pietras1987
W centralnym panelu w tytu?ach i opisach mam "?" zamiast polskich znaków. Znacie rozwi?zanie?

www.zastraszacze.w8w.pl
Padle
Mo?e kto? pomóc chce ?eby sam film wy?wietla? si? tylko dla u?ytkowników a je?eli nie to zamiast playera propozycja zalogowania lub rejestracji :) znalaz?em linijk? kodu odpowiedzialn? za to 139 - 283 tylko nie wiem co przed wstawi? :| jak co? zamieszczam kawa?ek kodu

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy PHP

www.beyze.pl
Vanko
Siema, powinno by? ok.

Padle
Dzi?ki wielkie +

www.beyze.pl
KOSWOJ
Witam
W jaki sposób mo?na doda? filmy do Video Infusion Pro v3.0.3 ze swojego komputera.Jak dodaje z YouTube wszystko dzia?a a jak dodaje np. plik mov z komputera to odtwarza mi si? tylko g?os a nie ma obrazu.Gdy dodaje film wybieram -typ filmu -plik -potem wybieram plik z filmem z komputera i -zapisz film.Próbowa?em doda? film w innym formacie i te? nie dzia?a.Prosz? o pomoc

www.kakolewnica-info.cba.pl
AdrianQ
Pytanie, czy to tej wtyczki mo?na doda? niestandardowe rozszerzenia pliku? Bo mam naprawd? niestandardowe.

www.bkppl.c0.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl