ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 20

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Sylvia - System Ostrze?e? (sylvia)
krystian1988
To co powiesz na to:
www.krismods-fusion.pl/sylvia.png
mój viewthread nie jest modyfikowany wcale. To od razu mówi? jest oryginalny.
BRAK STOPKI = BRAK POMOCY NA SUPPORCIE.PRZECZYTAJ:
Regulamin Supportu Nie pomagam na PW!!!

W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 22:07:29
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Spoczywaj w pokoju... Creeper
Czyli prawid?owo Smile
Jako Administrator nie mo?esz mie? ?adnego ostrze?enia. Na Forum pokazywany jest stan ostrze?e?, ?eby u?ytkownicy mogli odczytywa? "skargi na innych". Nie ma sensu dodawa? na Forum linku oraz stanu ostrze?e? Administratorowi, poniewa? on zawsze b?dzie wynosi? 0.

jozio_94
Krystianowi chodzi?o chyba o to, ?e zosta?y zamienione obrazki z rangami. Na screenie u?ytkownik ma rang? "Site Admin". Sprawdza?em u siebie na oryginalnym pliku viewthread.php i nie by?o takiego problemu. Wi?c to chyba nie jest wina wtyczki.

BigLebowski
Podpinam si? pod post Krystiana, to jest b??d wtyczki. Usun??em par? postów nad i pod u?ytkownikiem i zmieni?a mu si? ranga na site admina. Pó?niej od?wie?y?em i wszystko by?o ok, ale nie wiem od czego to zale?y. Dobrze nie jest Pfft ..

A! Wcze?niej nie patrzy?em si? na to co trzeba. To jest ju? znany b??d i nie dotyczy tej wtyczki tylko systemu rang w PointX. Problem polega na tym, ?e wtyczka szybciej wczytuje informacje z Forum ni? zostan? one poddane jakimkolwiek dzia?aniom. W tym wypadku jest to w?a?nie usuwanie tematów. PointX szybciej wczyta dane ni? zostan? one usuni?te. W wystarczy od?wie?y? stron? i powinno by? dobrze. Autor wie o tym i doda poprawk? w nast?pnej aktualizacji.

BigLebowski
Mam tak? sugesti? do nast?pnej wersji, aby zbanowanym ju? ostrze?e? nie pokazywa?o Smile. Zwracam si? te? z uprzejm? pro?b?, by tre?? ostrze?enia znalaz?a si? (na czerwono?) pod postem, tak jak na supie Smile.

Chodzi o ten zielony napis "PW od moderatora:"? Je?eli tak to ju? zg?oszone, je?eli nie to b?dzie jeden dodatek wi?cej Smile

jozio_94
A ja mam sugesti?, czy lepiej jak ostrze?enia s? widoczne po klikni?ciu w link "Lista" czy tak jak na supporcie od razu widoczne po wej?ciu w profil?

Marfoks
Mam problem :(

Gdy wchodz? we wtyczki i klikam instaluj pojawia mi si? komunikat:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Co robi??

Jest z tym problem. W za??czniku paczka z poprawk?, wystarczy wgra? pliki.

Edit:
Za??cznik w pierwszym po?cie.
Edytowane przez Creeper dnia 06.01.2013 10:50:56

Marfoks
SUPER! Dzia?a, dzi?ki Smile

Pieka
Warto poprawi? te? pierwszy post tematu. Nie zapominaj o poprawnym nazewnictwie plików. Tak, jak teraz to b?dzie bajzel, bo w nazwie pliku brak informacji o fiksie.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Pierwszy post zaktualizowany, nazwa paczki zmieniona.

Konto ukryte
A ja mam problem z plikiem profile.php po wej?ciu w profil usera pojawia si? pusta strona.
forumkredytowe.org/blad.jpg
Odinstalowa?em pd waring, zainstalowa?em sylvi? i oto masz Ci babo placek. Kto? wie co jest nie tak?
Profile.php jest oryginalny nie modyfikowany.
Natomiast je?li odinstaluj? pdwaring ale nie usun? z serwera z folderu infusions mam taki komunikat po wej?ciu w profil:
forumkredytowe.org/blad2.jpg
Je?li usun? folder z serwera pojawia si? jak na 1 screenie.
Wrzuca?em oryginalny plik z paczki PHP-Fusion profile.php i mimo wszystko nie dzia?a, cos jakby prowadzi dalej do pdwaring albo sylvia co? zmieni?a i nie ma profilu Sad
Edytowane przez Konto ukryte dnia 06.01.2013 19:28:56

Nie u?ywa?em pdWarning, ale skoro dodaje on co? do profilu, a nic nie modyfikowa?e? to mo?e nie wy??czy?e? pola w ustawieniach?

Konto ukryte
Faktycznie Smile dzi?kuj? Ci serdecznie, dzia?a jak trzeba Smile

jozio_94
Witam Smile Ch?tnie widzia?bym w tej wtyczce mo?liwo?? zablokowania dost?pu do forum czy Shoutboksa odgórnie tzn. bez wzgl?du na liczb? ostrze?e?. Prosi?bym wi?c autora wtyczki o dodanie takowej modyfikacji. Druga sprawa to wiadomo?? od moderatora pod postem. Mo?na j? doda? tylko, gdy wype?nimy pole z tre?ci? ostrze?enia. Czy mo?liwe jest dokonanie modyfikacji, aby notki te funkcjonowa?y tak?e samodzielnie tzn. bez konieczno?ci podawania ostrze?enia? Chcia?bym równie?, aby notki pojawia?y si? po przeniesieniu/zmianie nazwy tematu tak jak na supporcie. Przyk?ad: http://www.php-fu...ost_106491 Ta ostatnia rzecz dotyczy w zasadzie innej wtyczki - PM After Action (tak?e autorstwa Yodix'a), ale jedno si? z drugim wi??e, dlatego pytam czy jest mo?liwo?? po??czenia funkcjonalno?ci tych notek w jedn? ca?o???

Wys?a?em informacj? do autora. Notki od Moderatora dzia?aj?ce oddzielnie od ostrze?e? ju? by?y w projekcie nast?pnej wersji, ale pomys? z automatycznymi notkami po przeniesieniu, zmianie nazwy etc. Great Idea Smile

jozio_94
Dzi?kuj? bardzo Creeper Smile Mam nadziej?, ?e da si? stworzy? jeden system notek, bo w zasadzie to by?yby tak jakby 3 "rodzaje": notki zwyk?e (bez konieczno?ci dodawania ostrze?enia), notki informuj?ce o dodaniu ostrze?enia i te informuj?ce o przeniesieniu/zmianie nazwy tematu. Gdyby uda?o si? co? takiego stworzy? to by?oby idealnie Wink

Tylko nie wiem kiedy dok?adnie b?dzie nowa wersja. Chwilowo otrzyma?em PointX 2.0.4. Udost?pni? go jak tylko przeprowadz? testy Smile Z autorem marnie teraz kontakt wygl?da, bo jedynie na maile odpowiada i to tak po 2-3 dniach.

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl