ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 3

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

JazOOn
06.10.2025 21:00:15
czy shout dziala?

hoopak
02.10.2025 10:33:17
Bleeeeee Cool

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Ajax chatbox panel v1.0
szymuss
Nie mog? zalogowa? si? do panelu administracyjnego. Wpisuj? has?o jakie jest podane i "my?li". Wykona?em te? zmiany o jakich pisze rafnal w pliku: themes/templates/header.php ale to nie pomog?o. Jakie? pomys?y?

http://www.wladcypolabitwy.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 23.10.2025 17:40:40
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
BigLebowski
Te? mia?em taki problem, ustaw chmod 777 dla pliku zmienne.php.

szymuss
Tak mam ustawione i dalej to samo.

BigLebowski
Pierwsze has?o to "admin" Grin.
Edytowane przez bogdan dnia 31.10.2012 15:13:15

szymuss
Takie has?o wpisuj?.

BigLebowski
To mi napisz na PW, to ci to zrobi? przez TW.

bogdan
Opiszcie na Supporcie, bo komu? si? to mo?e przyda?, a na PW np. o meczu sobie pogadajcie. Smile Grin
Nie szukaj Szcz??cia, lecz dawaj Je innym, a wtedy samo do Ciebie przyjdzie.
Nie ma mnie na GG. Pfft

dysko-patia.eu
Alexxx
Od?wie?am, Wszystko pi?knie ?adnie ale dlaczego mi nie pobiera w nicku polskich znaków ??

BigLebowski
Autor niestety chyba nie ?yje. Je?eli zmartwychwstanie to przy okazji do??czam si? z moj? pro?b? par? postów powy?ej.

bogdan
Zanim co? napiszesz, to pomy?l.
W tamtym miesi?cu pisa?em z jednym z koderów, w pewnym momencie przesta? odpisywa?.
Jak to zwykle - nat?ok zaj??, pomy?la?em.
Dwa dni pó?niej, na innej stronie przeczyta?em, ?e zmar?...
Po rozwag?.
Nie szukaj Szcz??cia, lecz dawaj Je innym, a wtedy samo do Ciebie przyjdzie.
Nie ma mnie na GG. Pfft

dysko-patia.eu
rafnal
@BigLebowski - ku Twojemu zaskoczeniu ja nadal ?yj? i pracuj? nad kilkoma projektami dlatego odcinam si? od innych stron i dzia?am "na spokojnie"... co do dodania d?wi?ków to zaraz zaskocz? w motyw i co? wykombinujemy Smile

@Alexxx - problem przedszkolaka (jak masz problem z PL znakami zaczytaj co napisa?em w pierwszym po?cie...)
"- wtyczka dostosowana do kodowania UTF-8 (na chwil? obecn? inne kodowania bed? krzaczki),"

@bogdan - mia?em kilka podobnych sytuacji w trakcie mojej pracy dlatego popieram to co napisa?e? (w takich tematach i taki sposób nie ?artujemy)

Pozdrawiam
It Is Risky Not To Take Risk.
If You Dont Take Risk,
Risk Will Take You...

BigLebowski
Racja, troch? za mocna przeno?nia, z góry przepraszam za nieporozumienie Grin. Rafnal bardziej chodzi?o mi o widoczno?? panelu dla niezalogowanych Smile.

cichy83
Witam,
Ja mam taki problem, wgra?em wszystko ok, doda?em panel ustawilem chmod
ale na stronie nie ma okienka do piania, tylko jest archiwum i panel admina, jak na scr poni?ej
www.e-pasja.com.pl/forum/uploads/images/1354773284-U1.jpg
Macie na to jak?? rad?.
Edytowane przez cichy83 dnia 06.12.2012 06:55:42

BigLebowski
Wywal wszystko, zainstaluj jeszcze raz i ustaw chmod 777 tylko dla pliku zmienne.php w g?ównym katalogu chatu. ajax_chatbox_... ustaw na 755.

cichy83
Wywali?em i wgra?em na nowo, ustawilem chmod i doda?em panel, dlaej to samo brak okienka do pisania itp. Sad

BigLebowski
Z headerem zrobi?e? Smile ? http://www.php-fu...ost_172908

cichy83
Zmieni?em wpis w header wgra?em od?wie?y?em ale dalej to samo nic si? nie zmieni?o. Sad , trac? wene a musz? odpali? tego SB.

BigLebowski
Ja Ci nic wi?cej nie jestem w stanie pomóc Grin. Olej to, to nie jest nic rewelacyjnego. We? zwyk?y shoutbox z od?wie?aniem w ajax i b?dzie ok. Mo?esz sobie zobaczy? jak wygl?da ten chatbox u mnie i nie ma si? czym zachwyca? culturesnation.pl ..

ps. je?eli koniecznie chcesz chat to przej?ciowo polecam chatango albo deszczowce Wink.

cichy83
To jaki ten zwyk?y polecasz, bo zale?y mi by by? w ?rodkowym panelu i szeroki ramka pisania i nad ni? wy?wietlanie.

kacepi
Hej, mam pytanie jestem we wszystkim do?? zielony i wszystko mi dzia?a tylko chcia?bym powi?kszy? czcionk? wiadomo?ci np. jesli pisze "hej" to tylko hej a data i ip mniejsze. Z góry dzi?ki za pomoc.

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl