ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 13

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Udost?pnianie tre?ci naszej strony w serwisach spo?eczno?ciowych i na innych stronach (ShareThis)
bogdan
Nie mam poj?cia co? tam nakombinowa? Grin.
Zarejestrowa?em si?, ustaw mi prawa admina, mo?e uda mi si? co? znale??.
Nie szukaj Szcz??cia, lecz dawaj Je innym, a wtedy samo do Ciebie przyjdzie.
Nie ma mnie na GG. Pfft

dysko-patia.eu
W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 15:05:13
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Speed024
Masz admina.

bogdan
Dla jasno?ci - rozja?ni?. Grin
Problem by?, ale nie po stronie wtyczki. Smile
Nie ma mnie na GG. Pfft

dysko-patia.eu
Speed024
Zgadza si?, jeszcze raz dzi?ki bogdan za pomoc. Smile
Wtyczka b.fajna i przydatna Wink .

damianko28
Witam. Mam zaistalowany ten skrypt ale jak chc? udost?pni? link news do Facebook to nie wy?wietla si? miniaturka Smile

bogdan
Przed momentem sprawdza?em i dzia?a. Smile
Klikam w ikon? "FB" i wy?wietla si? okno z mo?liwo?ci? wyboru miniatury.
img.liczniki.org/20120511/news-1336713425.png
Pó?niej klikam "Udost?pnij link" i pojawia si? na "FB".
img.liczniki.org/20120511/fb-1336713425.png
Nie ma mnie na GG. Pfft

dysko-patia.eu
damianko28
No w?a?nie przy ?adowaniu brak miniaturki, mo?e co? z fotkami u mnie na stronie nie tak? Zdj?cia mam na serwerze FTP.

Po??czony z 11 maj 2012 08:50:
Strone mam na PHP-Fusion v7.2.5

Po??czony z 11 maj 2012 14:42:
To jaka mo?e byc przyczyna, ?e nie wyskakuje mi okno z miniaturami?
Edytowane przez Pieka dnia 11.05.2012 20:41:30

bogdan
Taki? niecierpliwy, ?e a? "ró?yczk?" zarobi?e?. Grin
Nie poda?e? oprócz tego, ?e Ci si? nie wy?wietla ?adnych informacjo, dopiero w dopisce, jak? masz wersj? PHP-Fusion.
Poda?by? adres strony, ludzie by si? przygl?dn?li.
W ko?cu, jak jest - nie dodaje Ci miniatur, czy nie wy?wietla okna?

Je?li nie dodaje miniatur, to sprawd? sobie od podstaw, czyli edytuj newsa, zobacz czy masz go dodanego do jakie? kategorii, czy ta kategoria posiada grafik?.
Je?li posiada grafi?, to powinno dodawa? na "FB" miniatur? tej grafiki (kategorii newsa).
Dodaj sobie w tre?ci newsa grafik? i sprawd?, czy j? doda do "FB".
Powinno doda?.
Nie ma mnie na GG. Pfft

dysko-patia.eu
damianko28
Wersj? mam teraz PHP-Fusion 7.02.05 bo nowej wersji stron? robi?. ale na wersji PHP-Fusion 7.02.03 miniaturki si? wgrywaj? i jest ok. Nie wiem co sie dzieje na wersji 7.02.05. Tak mam podan? kategori? ale nawet kategori? newsa wy??czy?em i to samo. Poni?ej screen jak to wygl?da i w???nie nie ?aduje mi miniaturki zaraz znika ta opcja i jest tak jak na zdj?ciu poni?ej Smile
damianko28 dodał/a następującą grafikę:
facebook.jpg

Edytowane przez Pieka dnia 11.05.2012 20:39:39

bogdan
Je?li spróbowa?e?, to co wcze?niej opisa?em i Ci nie dzia?a, i masz czyst? instalacj? PHP-Fusion (tak to rozumiem), to nie mam poj?cia.
Jednie co mog? Ci podpowiedzie?, to pobierz now? paczk?, odinstaluj wtyczk?, nadpisz pliki i na nowo zainstaluj.

PS.
Ten Twój screen, jako? dziwnie wy?wietla okno "FB", troch? si? ró?ni od mojego.
Nie ma mnie na GG. Pfft

dysko-patia.eu
damianko28
bogdan napisa?(a):

Je?li spróbowa?e?, to co wcze?niej opisa?em i Ci nie dzia?a, i masz czyst? instalacj? PHP-Fusion (tak to rozumiem), to nie mam poj?cia.
Jednie co mog? Ci podpowiedzie?, to pobierz now? paczk?, odinstaluj wtyczk?, nadpisz pliki i na nowo zainstaluj.

PS.
Ten Twój screen, jako? dziwnie wy?wietla okno "FB", troch? si? ró?ni od mojego.

Bo w?a?nie PHP-Fusion instalowa??m bezposrednio z Hostingu CBA Smile To b?d? znów normalnie pobra? paczk? PHP-Fusion i skopiowa? na serwer Wink
Edytowane przez Pieka dnia 11.05.2012 20:37:55

bogdan
Nie wiem jak inni, ale ja im wi?cej piszesz, tym mniej rozumiem. Grin
Jak si? uporasz z tym Twoim "ba?aganem", to daj zna? co Ci wysz?o.
Popraw sobie b??dy w po?cie, bo znów b?dzie "ró?yczka".
Nie ma mnie na GG. Pfft

dysko-patia.eu
Pieka
Kolega damianko28 jak widz? ma w g??bokim powa?aniu regulamin i wszystkie zasady, w tym równie? pisowni:
  1. Od?wie?a tematy, czyli tzw. bumping i to wielokrotnie.
  2. Mimo uwag nadal pisze nazw? naszego CMS-a byle jak.
  3. Zamiast wyja?ni? rzeczowo na pro?b? rozmówców pisze jeszcze bardziej niedbale.

Reasumuj?c, spotkamy si? najwcze?niej za tydzie?. Gratuluj?.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
czarnoglowa
Przepraszam, je?li gdzie? na forum jest taka informacja, ale szuka?am naprawd? dog??bnie na forum (w google te? nie mog?am znale?? odpowiedzi na t? kwesti?) i nic takiego nie znalaz?am.

Chcia?abym zapyta?, czy mo?na gdzie? w tej wtyczce ustawi? struktur? jak wy?wietla si? polecane na facebooku zdj?cie. Czy mo?e jest to ustawione na facebooku i nie mamy na to wp?ywu? Je?li jednak si? da to gdzie to zmieni? i jak?

Zdj?cie 1
www.zdjeciawidealnymmomencie.pl/images/errors/Wyswietlanie_facebook.jpg

Zdj?cie 2
www.zdjeciawidealnymmomencie.pl/images/errors/Wyswietlanie_facebook2.jpg

Chodzi mi o to by nie wy?wietla?o:
Nazwa strony - Galeria zdj??: Tytu? zdj?cia (jak na screenie 1) i ?eby nie by?o podpisu (jak na zdj?ciu 2) a tak?e gdyby si? da?o aby ogólna konstrukcja by?a taka:
|
|
\ /
www.zdjeciawidealnymmomencie.pl/images/errors/Wyswietlanie_facebook3.jpg
Wy?rodkowany tytu? zdj?cia

Wy?rodkowane zdj?cie na pe?nej szeroko?ci

Adres strony
www.zdjeciawidealnymmomencie.pl/images/errors/Wyswietlanie_facebook4.jpg

Mam nadziej?, ?e przedstawi?am w miar? jasno co mi chodzi? Czy kto? móg?by mi odpowiedzie? na t? kwesti? i podpowiedzie? jak i w którym pliku to zrobi??

http://www.maraton-sklep.pl/
bogdan
Cze??. Smile
Przejrza?em pliki, na tyle na ile si? "znam" i wydaje mi si?, ?e to le?y ju? po stronie Facebook'a.
S? wstawione kody, które ju? przekierowuj? na stron? FB.
Co? podobnego jak w "AddThis", skrypty generuj? to co jest ustawione na docelowych stronach.
Mog? si? myli?. Smile
Nie ma mnie na GG. Pfft

dysko-patia.eu
Drecha
Nie mylisz si? Smile Facebook pobiera grafik?, która jest ustawiona jako "wiod?ca" na stronie, do której podano link, ponadto pobiera równie? tre?? znajduj?c? si? w danym newsie, artykule etc. A do tego pobiera nazw? danej strony (pe?n?). Je?li chcesz wp?yn?? na nazw?, pobaw si? z wtyczkami SEO lub pogrzeb w plikach - ale to za du?o roboty, wi?c polecam opcj? pierwsz? Smile

czarnoglowa
Dzi?kuj? bardzo za odpowied? i nakierowanie gdzie pogrzeba? Smile

http://www.maraton-sklep.pl/
suchy41
Drecha napisa?(a):

Nie mylisz si? Smile Facebook pobiera grafik?, która jest ustawiona jako "wiod?ca" na stronie, do której podano link, ponadto pobiera równie? tre?? znajduj?c? si? w danym newsie, artykule etc. A do tego pobiera nazw? danej strony (pe?n?). Je?li chcesz wp?yn?? na nazw?, pobaw si? z wtyczkami SEO lub pogrzeb w plikach - ale to za du?o roboty, wi?c polecam opcj? pierwsz? Smile

Kolego je?li mo?esz to powiedz co odpowiada za zmian? tego co pobiera FB, bo mówisz, ?e pobiera nazw? strony i w tre?ci news/artyku?/itp., a u mnie pobiera nazw? strony, a za miast tre?ci jest opis strony. Pytanie moje brzmi od czego to zale?y, mo?e co? mam ?le zrobione z szablonem i dlatego ?le pobiera.

www.cscrew.eu
Konto ukryte
Witam, wszystko dzia?a poza "Lubie to" nie pojawia mi si? nic w tym okienku, mo?na jako? edytowa? plik czy co? ?
nie do?? ?e nie pojawia si? guzik to nie wiem jak wstawi? by kierowa?o do konkretnego profilu na FB.
Plisss o pomoc Smile
Chodzi o to ?e na FB mam forumkredytowe.eu a strona ma adres forkred.webd.pl i to chyba si? nie zgrywa, da si? to jakos podmieni? w wtyczce ? bo nie mog? na FB za?o?y? konta jak nazwa serwera ;/
Edytowane przez Konto ukryte dnia 22.08.2012 22:38:38

bogdan
Poprawi?em paczk?, dodana w pierwszym po?cie, z dzia?aj?cym "Lubi? to" w newsach, artyku?ach, etc. Smile
Nie ma mnie na GG. Pfft

dysko-patia.eu
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl