ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 9

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion.pl - sprawy wewn?trzne » PHP-Fusion.pl
 Drukuj temat
Propozycja Polskiej wikipedii o PHP-Fusion
zezol
Ja równie? mog? pomóc jak b?dzie potrzebna pomoc. Mog? pomóc z konfiguracj?, administracj? itp. oraz przy tre?ci te? w razie czego.
Edytowane przez zezol dnia 04.01.2010 23:31:54

W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 03:10:26
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
piotrek199214
Zgadzam si? z u?ytkownikiem @khaman, oraz nie mo?e to by? pierwsza lepsza osoba. Musi to by? osoba odpowiedzialna. Ja nie chce by? t? osob? poniewa? nie zawsze mam czas, jedynie b?d? móg? pomóc od czasu do czasu co? napisa?, a inni b?d? od tego aby skorygowa? moje b??dy.
Moim zdaniem taka osoba powinna:
- mie? sta? na tym supporcie
- reprezentowa? jak?? tam wiedz? na temat PHP-Fusion (troch? powy?ej podstawowej)
- by? osob? odpowiedzialn?
- nie mie? ?adnych ostrze?e? od administracji
- powinna zna? regulamin i wszystkie zasady panuj?ce na stronie
- no i oczywi?cie by? cz?owiekiem Smile
- umie? pracowa? w zespole i mie? troszk? czasu (chyba najwa?niejsza cecha w tych czasach)

Moim zdaniem co potrzeba na start:
- Szaty graficznej
- dobrego pomys?u jak rozmie?ci? tre?? i sposób szukania

Pozdrawiam i czekam na projekt.
Edytowane przez piotrek199214 dnia 04.01.2010 19:35:44
Pomog?em Ci? Wystarczy podzi?kowa? i oznaczy? post jako pomocny pomogl[1]_1.png
Tanie tworzenie wtyczek, masz problem napisz.

www.piocom.eu
jantom
Oficjalne stanowisko administracji Polskiego Oficjalnego Supportu PHP-Fusion

W imieniu ca?ej ekipy chcia?bym przedstawi? nasze ostateczne stanowisko w sprawie dotycz?cej za?o?enia Wikipedii o PHP-Fusion.
Jako administratorzy Polskiego Oficjalnego Supportu PHP-Fusion nie b?dziemy anga?owa? si? w zarz?dzanie niniejszym projektem, poza udost?pnieniem subdomeny i przestrzeni na serwerze.
Oczekujemy, ?e projekt b?dzie w pe?ni zarz?dzany przez u?ytkowników, którzy wy?oni? spo?ród siebie osob? odpowiedzialn? za ca?o?? przedsi?wzi?cia oraz za dalsz? komunikacj? z administracj? serwera. W powy?szy wybór nie b?dziemy ingerowa?, jedynie liczymy na Wasz? rozwag?.

Edytowane przez jantom dnia 04.01.2010 22:18:58

http://jantom.info
ostry38
Ja tam mog? si? zaanga?owa? Smile [Cho? troszk? mnie tu nie by?o]
Wi?c mog? pomóc Smile
Hmm instalacje te? móg? bym wzi?? na siebie Smile [jestem na zwolnieniu do 17] wi?c troszk? czasu mam Smile

Pozdrawiam.
Pomagam na GG jedynie w drobnych sprawach!

www.lamacs.pl
zezol
Nie mam zamiaru si? chwali? (bo nie ma za bardzo czym), poka?e tylko wiki, na które postawi?em i zarz?dzam. Wi?c w razie czego mog? si? czym? zaj?c lub pomóc.
http://wiki.andro...
http://wiki.lua.pl (dawno nie ruszana z racji zmiany w?a?ciciela lua).

Pozdrawiam
Edytowane przez zezol dnia 05.01.2010 00:05:25

poki289
khaman napisa?/a:
Wszyscy u?ytkownicy, którzy maj? udzia? w tym temacie, otrzymali o demie PW z ch?ci? bycia prze zemnie Administratorem Wikipedii.

Administrator powinien zna? zasady pisowni i nie zaczyna? kariery od spamowania PW wszystkim u?ytkownikom w temacie..

Co do pisowni, to pisa?em to na szybko. A spamowanie by?o jedyn? form? komunikacji z u?ytkownikami Supportu, poniewa? nie u?ywam najpopularniejszego i najbardziej komercyjnego komunikatora, jakim niew?tpliwie jest Gadu-Gadu.
Pieka napisa?/a:
Najlepiej by bylo gdybyscie sie miedzy soba dogadali i wyznaczyli jedna osobe odpowiedzalna za konto. Dopiero wtedy mozecie je dostac i zaczac dzialac. Pozniejsze ustalenia pozostawiam Wam i prosze tylko o informacje.

I tak w?a?nie zrobi?em! Nic mi nie by?o wiadomo ?e dan zg?osi? swoj? kandydatur?, wi?c chcia?em ruszy? projekt.
Oczywi?cie jestem za aby dan otrzyma? takie uprawnienia.
Swoj? drog? zg?osi?em ch?? pomocy i stworzenia "czego?", a w zamian otrzyma?em kilka nie mi?ych PW.
Je?eli chodzi o szat? graficzn?, mog? si? podj?? tego wyzwania, tak jak kolega ostry jestem na zwolnieniu do ko?ca tygodnia, wi?c czasu troszk? mam.

www.add-ons.pl
Reyn
Dan wys?a? PW do osób które wypowiedzia?y si? w tym temacie, skoro nic nie dosta?e? to nie nasza wina. Pisanie na szybko nie jest dobre, szczególnie kiedy chcesz si? podj?? takiego zadania. Jest co? takiego jak autopodkre?lanie b??dów w Mozilli, wtedy mo?na ?atwo znale?? b??dy. Je?li Ci si? nie chce to nawet nie my?l, ?e taki Administrator dostanie poparcie. Tak jak wcze?niej pisa?em, nie gor?czkuj si?. Skoro Dan napisa?, ?e si? tego podejmie to na pewno to zrobi. To nie jest tak hop. Trzeba wszystkie pliki wgra?, zainstalowa? i dostosowa? do punktu dzia?ania. S? jeszcze zmiany kosmetyczne typu grafika. Co do GG to te? staram si? nie u?ywa? do pomagania. Tak jak niektórzy Administratorzy maj? w podpisie "Nie pomagam na GG" tak i ja pozwoli?em sobie ten wpis da?.

Mam nadzieje, ?e ?adna k?ótnia z tego nie powstanie. Chcia?em tylko wyja?ni? par? spraw. Dan, jak co? ruszy to daj zna?.

ostry38
Wi?c Panowie jak z tym robimy bo ja jestem ch?tny aby si? w t zaanga?owa?. A pw nie dosta?em Sad.
Pozdrawiam.

www.lamacs.pl
Szapko
Tak jak pisa? Reyn: napisa?em na PW do osób, które zadeklarowa?y ch?? pomocy przy Wiki PF. Jednak gdy teraz zacz??em czyta? posty wywnioskowa?em, ?e nie wszyscy dostali wiadomo?ci. Sprawdzi?em i faktycznie - nie wiem czemu, ale PW wys?a?o si? tylko do dwóch osób (mo?liwe, ?e mi internet roz??czy?o wtedy, bo czasami miewam takie problemy).
Jako, ?e nie dostali ich wszyscy, którzy si? zg?aszali zapytam tutaj:
czy chcecie odda? Wiki pod moj? opiek?? Zdanie wszystkich powinno by? jednoznaczne. Chyba, ?e kto? inny chce si? tego podj??, to mog? ch?tnie odst?pi? z kandydatury. Wink
Pisa?em ju? w tej sprawie do Pieki, który powiedzia? abym zaczeka? na potwierdzenie wszystkich, wtedy mam do niego napisa?.

P.S. O tym, ?e Wiki ruszy po ?wi?tach pisa?em nim Pieka zaproponowa? subdomen? i konto i mia?em zamiar instalowa? j? na innym serwerze, w tym wypadku musz? poczeka?, a? b?d? mia? do dyspozycji konto od Pieki.

ostry38
JA jestem za Smile [tylko ?eby mo?na by?o jakie? info tam dodawa?] Smile

www.lamacs.pl
Reyn
Równie? zostawiam Wiki w r?kach Dana Smile

Krzysiek1312
Reyn napisa?/a:
Dan wys?a? PW do osób które wypowiedzia?y si? w tym temacie, skoro nic nie dosta?e? to nie nasza wina.

Moja wina to tak?e nie jest mimo, ?e w temacie udzia? wzi??em. Kolega dan wyt?umaczy? si? jednak..

Mnie to w sumie bez ró?nicy. Nie oddaj? g?osu ani na jednego, ani na drugiego kandydata. Trzeba zacz?? dzia?a?, a zainstalowa? zawsze mo?na na innym serwerze i przenie??. Póki co jednak traci cenny czas na do niczego nie prowadz?ce pogaduchy.

Zak?adaj Dan t? stron? i b?dzie z g?owy. Ja jestem w sumie za takim rozwi?zaniem, aby równocze?nie pomys?odawca projektu jak i twórca witryny (dan) zarz?dzali Wiki.

bartek124
Podoba mi si? inicjatywa, brawo! Smile
Moje pe?ne poparcie, oby to nie by? s?omiany zapa?.
userbar_bartek124_net.png mw.gif Nie pomagam na komunikatorach oraz PW!

www.bartek124.net
Krzysiek1312
Dzi? ju? 12.. a ja ?adnej nast?pnej wiadomo?ci nie dosta?em.. i ?adnego linku tak?e..

Reyn
To ?e ty masz full czasu ?eby pisa? takie g?upoty to nie znaczy ?e inni maj?. S? obowi?zki poza komputerem. Dan jeszcze ma swoj? stron? ^^ Spokojnie, nie pali si?, wszystko w swoim czasie...

PS Daj? tre?? PW które dosta?em od Dana:
Witam!

Odno?nie postu [TU BY? LINK DO TEGO TEMATU]
pisz? i? mog? si? podj?? opieki nad kontem je?eli nikt z Was nie ma nic przeciwko. Ok?

Link skasowa?em bo po co Pfft
Mam nadzieje ?e to cho? troch? Ci? uspokoi Smile
Edytowane przez Reyn dnia 12.01.2010 17:50:39

Krzysiek1312
Niekoniecznie mam full czasu, ale wchodz? po prawie tygodniu, a ?adnych wie?ci jak nie by?o tak nie ma. Ja osobi?cie PW nie dosta?em, ale by?o ju? wy?ej napisane, ?e nie wszyscy otrzymali, ok.

Poza tym nie jestem nie spokojny, a próbuj? odkopa? temat, bo znów stoimy w miejscu.

zezol
Rozmawia?em par? razy z @danem a dzisiaj dosta?em od Niego wiadomo??, ?e nie mo?e si? podj?? zajmowania Wiki. Sugerowa? abym ja go zast?pi?, ale nie mog? sobie od tak sam decydowa?.

Dlatego kieruj? do Was pytanie i prosz? o ew. sugestie.
Czy zgadzacie si? abym ja zaj?? si? Wiki? Je?li macie przeciwskazania co do mojej kandydatury lub macie propozycj? osób - prosz? pisa?.

Reyn
Du?o razy pomog?e? i chyba ani jednego osta wi?c ok o ile nie zrezygnujesz z braku czasu etc...

piotrek199214
zezol napisa?/a:
Rozmawia?em par? razy z @danem a dzisiaj dosta?em od Niego wiadomo??, ?e nie mo?e si? podj?? zajmowania Wiki. Sugerowa? abym ja go zast?pi?, ale nie mog? sobie od tak sam decydowa?.

Dlatego kieruj? do Was pytanie i prosz? o ew. sugestie.
Czy zgadzacie si? abym ja zaj?? si? Wiki? Je?li macie przeciwskazania co do mojej kandydatury lub macie propozycj? osób - prosz? pisa?.

Zgadzam si?!.
Edytowane przez piotrek199214 dnia 16.01.2010 21:37:11
Pomog?em Ci? Wystarczy podzi?kowa? i oznaczy? post jako pomocny pomogl[1]_1.png
Tanie tworzenie wtyczek, masz problem napisz.

www.piocom.eu
Krzysiek1312
To Ty Piotrze si? zgaszaj, a ja si? zgadzam Wink
Edytowane przez Krzysiek1312 dnia 16.01.2010 20:04:13

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl