ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 14

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Professional Download System 1.8.5
korekt advet
Dzi?ki Smile Pojawi?o mi si? to po dodaniu nowego thema Frown Mo?e kto? wie dlaczego ?
PHP-Fusion v6 to ju? historia PHP-Fusion v8 to tajemnica, ale PHP-Fusion v7 to dar losu Smile
www.fineasz-i-fer... - Zapraszam Smile

www.fineasz-i-ferb.345.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 09:35:46
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
wielgan_b
Mam pytanie z innej beczki - czy jest mo?e jaka? mo?liwo?? ograniczenia userów tego download'u do pobranie dziennie max 100 MB plików? A dla tych, którzy wykupi? sobie wi?kszy limit ?atwiejsza jego zmiana?

Pozdrawiam i mam nadziej?, ?e wiadomo o co chodzi.

yokus
Witam.

Mam pewne pytanie do tej wtyczki. Czy mo?liwa jest zmiana kolejno?ci wy?wietlanych w downloadzie plików? Chodzi mi o to, aby plik który dodaje pojawia? si? na ko?cu listy w dziale download, a nie na jej pocz?tku.

z góry dzi?kuje za pomoc
Edytowane przez yokus dnia 27.10.2009 10:10:47

Pieka
Wszystko masz w zarzadzaniu tym panelem i to na zasadach ogolnych PHP-Fusion, czyli ustawiasz to oddzielnie dla kazdej kategorii. Wejdz do zarzadzania downloadu, nastepnie kategorie i edytuj kazda z nich wybierajac odpowiadajace Ci sortowanie. Pamietaj, zawsze nalezy pierwsze sprawdzic ustawienia wtyczek/paneli.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
yokus
Dzi?kuje za pomoc. Wszystko jest dla mnie jasne, jednak?e po klikni?ciu na download w??cza si? przegl?d, i tu pliki nadal s? u?o?one w ten sposób, ?e im nowszy plik, tym wy?ej jest on na li?cie. I tu pytanie w zwi?zku z tym, czy istnieje mo?liwo?? aby po klikni?ciu w download, userowi pokazywa?y si? od razu kategorie downloadu? Albo chocia? ?eby w tym w?a?nie przegl?dzie da?o si? tak?e posortowa? pliki tak aby najnowsze by?y na ko?cu listy?Sprawdzi?em wsz?dzie we wtyczce, lecz niestety nie widz? takiej mo?liwo?ci konfiguracji.

Pieka
Edytuj wpis w nawigacji i zastap obecny tam adres ponizszym:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Mysle, ze to najprostszy sposob uzyskania tego, o co pytasz.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
lui
Mam dziwny problem z ta wtyczka (wersja 1.8.5). Po wgraniu na ftp, ustawi?em chmody 777 na folder Downloads i Images a mimo to w administracji t? wtyczka (ustawienia) mam info:
Status: Katalog nie do zapisu(Chmod).
W czym problem? To samo dotyczy folderu Images.
Heh... Na drugim ho?cie te? te same b??dy co wy?ej. Na obu hostach zauwa?y?em równie? brak linku "dodaj plik".
EDIT: Ciekawe. Jak zainstalowa?em wersj? 1.8.4 chmody dzia?aj? OK.
Edytowane przez lui dnia 27.11.2009 18:27:07

www.lui.ugu.pl
fluxax
Witam,

W za??czniku umie?ci?em moje w?asne t?umaczenie tej wtyczki, opracowane na podstawie t?umaczenia do wersji 1.8.4 w wersji dla UTF-8. T?umaczenie jest przetestowane - nie powoduje ?adnych b??dów (przynajmniej ja nie zauwa?y?em), by? mo?e pozosta?o jeszcze par? ?a?cuchów tekstowych do przet?umaczenia, ale w codziennej pracy z ta wtyczk? nie zauwa?y?em aby si? uwidacznia?y powa?ne problemy. Pami?tam, ?e przyczyn? dla której postanowi?em wykona? w?asne t?umaczenie by?y b??dy wynikaj?ce z brakuj?cych stringów w t?umaczeniu do jednej z wersji PDP wyst?puj?ce w wersji 1.8.5

Plik nale?y skopiowa? do katalogu /public_html/infusions/pro_download_panel/locale.

Jest to polski plik j?zykowy dla wersji UTF-8.
fluxax dodał/a następującą plik:
polish-utf8_1.zip [21kB / 555 Pobrane]

M.Ka?at - programy http://mkalat.waw.pl - moja strona

http://mkalat.waw.pl
sebekm
Bawi? si? kto? mo?e z ustawieniem Infopanel do PHP-Fusion v7 (v7-online_users_extend_panel) ?eby wy?wietla? statystyki z Professional Download System 1.8.5?
Sebastian
www.skbit.pl

www.sp8skarzysko.edu.pl
Krzysiek1312
A ja mam nieco inny problem. W momencie kiedy kto? zg?asza uszkodzony plik to ja otrzymuj? wiadomo?? PW, ?e plik jest uszkodzony, ale w tym samym czasie otrzymuj? tak?e wiadomo??, ?e plik jest zaktualizowany, a zaktualizowany nie zosta?. B??dne t?umaczenie czy w czym problem ?

Christaad
Je?li móg?bym zapyta? to czy idzie rozwi?za? takie problemiki:

1) Gdy jeste?my w jakiej? podkategorii obok pliku mamy "ocen?", która u mnie brzydko przechodzi do nast?pnej linii. Nie da?oby si? jako? wyenterowa? od nazwy oceny ilo?? g?osów?

2) We wszystkich miejscach zamiast "Pobrano razy" mam "Pliki" przez co mo?na odnie?? wra?enie, ?e jeden plik to kilkadziesi?t.
A jak to zamieniam w pliku j?zykowym to te? zmienia mi si? w g?ównym katalogu kategorii. Czyli i tak i tak jest ?le.

fluxax
Christaad napisa?/a:
2) We wszystkich miejscach zamiast "Pobrano razy" mam "Pliki" przez co mo?na odnie?? wra?enie, ?e jeden plik to kilkadziesi?t.
A jak to zamieniam w pliku j?zykowym to te? zmienia mi si? w g?ównym katalogu kategorii. Czyli i tak i tak jest ?le.

To dlatego, ?e zarówno za pozycj? w podgl?dzie kategorii jak i ilo?ci pobra? konkretnego pliku odpowiada ta sama zmienna. W angloj?zycznym oryginale nie by?o problemu, poniewa? po angielsku "Downloads" to zarówno ilo?? pobra? jak i ilo?? plików w kategorii - konkretne znaczenie zale?y tutaj od kontekstu. Tak wi?c aby wprowadzi? rozró?nianie dla j?zyka polskiego nale?a?oby przerobi? wtyczk? tak aby zamiast jednej zmiennej, jednego stringa, do tych dwóch celów, by?y dwa. Dlatego ja t?umacz?c na swoje potrzeby pozostawi?em owe "pliki", bo wtyczki przerabia? mi si? nie chcia?o :F, Grin
M.Ka?at - programy http://mkalat.waw.pl - moja strona

http://mkalat.waw.pl
Gismo_PL
A nie lepiej doda? nowy wpis do pliku locale'i Pfft oraz podpi?cie go w kodzie, bo wed?ug mnie to najszybsza i niekoliduj?ca z niczym metoda Wink.

http://fsong.pl
ArkaGdynia
Czy móg?by kto? doda? w pe?ni dzia?aj?c? paczk? bo wszystko si? super instaluje a jak wchodz? do PA->Wtyczki->Professional Download System to wywala b??dy same:

Prosz? o pomoc :)

Wiadomo?? doklejona:
Ok ju? sobie poradzi?em z tym problemem
Edytowane przez ArkaGdynia dnia 17.02.2010 21:23:43

djdandi
Witam a s?uchajcie jak mo?na doda? panel ostatnio dodane pliki ale nie przez PA tylko w theme.php ?
Pozdrawiam all

http://pogoda.brzanekonline.pl
ArkaGdynia
Witam pomo?e kto? zrobi? panel Statystyk Do tej wtyczki Chodzi mi o takie co? Smile

Statystyki za miesi?c luty- System sam zmienia dat? Pierwszego nast?pnego miesi?ca.

Wygl?d:
W lutym dodano : liczba - system sam podaje poprzez sum? plików jak? dodano.

Pomo?e kto? to zrobi? b?d? bardzo wdzi?czny Smile

Christaad
Gismo_PL napisa?/a:
A nie lepiej doda? nowy wpis do pliku locale'i Pfft oraz podpi?cie go w kodzie, bo wed?ug mnie to najszybsza i niekoliduj?ca z niczym metoda Wink.

A czy móg?by? napisa? jak to zrobi?, poniewa? nie wiem za bardzo gdzie co i jak mam pozmienia?.

ArkaGdynia
Witam mam pytanko jak doda? do tej wtyczki ?e zanim pojawi si? przycisk pobierz ?eby trzeba by?o wpisa? obrazkowy kod weryfikuj?cy takie co? co jest przy rejestracji czy w Shoutbox. Prosz? o pomoc czy da?o by rade takie co? zrobi? ??

Wiadomo?? doklejona:
Czy jest mo?liwa zmiana wygl?du linku na taki sam jak by on by? na moim serwerze. czyli zamiast linku

link taki :

Prosz? o pomoc
Edytowane przez ArkaGdynia dnia 11.03.2010 15:04:47

damian8p
Witam. Zainteresowa? mnie ten PDS 1.8.5 lecz jak to zwykle bywa co? nowego jest nam nie znane. A wi?c mój problem polega na tym ?e zamieszczam w dziale download skrypty .js i chcia?bym ?eby zamiast plik si? ?ci?ga?, ?eby si? instalowa?. W starym download zrobi?em to tak :)

I prosi?bym o co? takiego ?eby to funkcjonowa?o i w PDS. Na pewno co? wymy?licie :)
Edytowane przez damian8p dnia 06.04.2010 10:45:29

piterek187
A ja chcia?bym si? zapyta? dlaczego jak zmieniam pozycje kategorii to mi si? nie zmienia nadal jest tak jak by?o.

www.swiatf1.webd.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl