Zobacz temat
Strona 2 z 2: 12
|
Konsola Pozdrowie? v1.4
|
|
DjJohn |
Dodany dnia 11.02.2012 03:12:41
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 15 ![]() Data rejestracji: 18.02.2009 01:11 |
Witam wszystkich. Je?li ju? pad? temat konsoli to ja bym mia? pro?b? zwi?zan? z ow? wtyczk?, by? by kto? wstanie zrobi? wtyczke ale pe?n?, czyli (konsola pozdrowien, top lista, ustawianie grup dost?pu u?ytkowników, pozdrowienia online, kick autopilota, blokada przed kickiem, je?li kto? prowadzi audycje, statystyki shoutcast z mo?liwo?ci? edycji jakie opcje maj? si? wy?wietla? w panelu statystyki wraz ze zdj?ciem prezentera, ramówka, opcja banów, i tym podobne) My?l? ?e taka wtyczka przyda?a by si? nie jednemu, i nie jeden by? by niezmiernie wdzi?czny. Widz? w koledze DJPromo wielki potencja? wi?c gor?co zach?cam do rozbudowania wtyczki. Pozdrawiam wszystkich. Bardzo prosz? o pomoc, kto by si? podj?? rozbudowania skryptu, jestem wstanie zap?aci? za wykonanie ros?dn? cen?. Edytowane przez DjJohn dnia 11.02.2012 13:12:52 |
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 06.09.2025 09:35:56
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost | |
DJPromo |
Dodany dnia 13.02.2012 18:04:30
|
![]() Bywalec ![]() Postów: 630 Pomógł: 41 ![]() Data rejestracji: 13.06.2006 18:51 |
Witam Ponownie w tym temacie. Jako ?e postanowi?em ponownie dzia?a? w temacie radiowym wznawiam w wolnych chwilach prace nad ulepszaniem Konsoli. Obecnie zaimplementowany zosta? shoutbox do panelu admina w celu prowadzenia wiadomo?ci dla DJ od adminów. Dalej zosta?a napisana Lista Ostatnio granych utworów do podgl?du admina jak i dj bez konieczno?ci ju? logowania si? do serwera. Ilo?? utworów wy?wietlanych jest uzale?niona od ustawie? serwera !! Zosta?a do?o?ona opcja Kopnij Autopilota ![]() W przygotowaniu jest ramówka do tego b?d? integracja z Ramówka kolegi @Zezol Oraz toplista. Przepisanie pewnych elementów na ajax i poprawa kodu to w najbli?szym czasie. Pomog?em Kliknij Pomóg?
?ycie to chwila zbyt krótka aby móc .... ?ycie to chwila / trzeba patrze? i podziwia? ![]() ![]() |
|
|
P4nch0 |
Dodany dnia 27.02.2012 19:25:53
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 15 Ostrzeżeń: 3 Data rejestracji: 24.01.2012 17:46 |
U mnie wtyczka wcale nie pojawia si? w panelach do dodania,wie kto? dlaczego? wrzucam wszystko jak nale?y,instaluj? ale gdy chc? doda? panel i wybieram plik to nie wy?wietla mi folderu z tym panelem. |
|
|
PATRYXx |
Dodany dnia 24.07.2014 14:28:34
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 2 ![]() Data rejestracji: 24.07.2014 14:04 |
Witam. Przepraszam ?e od?wie?am ale kiedy? korzysta?em z tej wtyczki i chcia?bym jeszcze raz jej u?y? na stronie swojego radia. Niestety wtyczka wy?wietla b??dy z tabelami w panelu admina jak i w konsoli pozdrowie? oprócz tego nie da si? w niej pisa?. Je?li mo?na prosi? o update do najnowszej wersji PHP Fusion by?bym wdzi?czny lub te? o podanie alternatywy dla tej wtyczki. Zamieszczam te? b??dy jakie wyskakuj?, by? mo?e da si? jako? rozwi?za? ten problem r?cznie. Konsola pozdrowie?: Konsola pozdrowie? w panelu administratora: Kiedy? chodzi?o elegancko, aktualnie takie b??dy wyskakuj? po jej zainstalowaniu. Hosting jest na stronie CBA. Pozdrawiam. Edit. Jeszcze tutaj znalaz?em b??d z tabel?. Konsola pozdrowie?, panel administratora, pobierz pozdrowienia: Edytowane przez PATRYXx dnia 24.07.2014 14:39:22 Staram si? pomóc na ile umiem.
|
|
|
bogdan |
Dodany dnia 24.07.2014 14:46:23
|
![]() Ekspert ![]() Postów: 2451 Pomógł: 164 ![]() Data rejestracji: 21.07.2009 12:55 |
Co do instalacji tabel w bazie to zastosuj si? do tego -> http://www.php-fu...d_id=32570 Czyli odinstaluj wtyczk?, edytuj plik infusion.php i zainstaluj ponownie. Czy innych b??dów w dzienniku nie b?dzie - tego nie wiem. Nie szukaj Szcz??cia, lecz dawaj Je innym, a wtedy samo do Ciebie przyjdzie.
Nie ma mnie na GG. ![]() |
|
|
PATRYXx |
Dodany dnia 24.07.2014 19:18:15
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 2 ![]() Data rejestracji: 24.07.2014 14:04 |
bogdan napisa?(a): Co do instalacji tabel w bazie to zastosuj si? do tego -> http://www.php-fu...d_id=32570 Czyli odinstaluj wtyczk?, edytuj plik infusion.php i zainstaluj ponownie. Czy innych b??dów w dzienniku nie b?dzie - tego nie wiem. Ok dzi?ki dzia?a. Na pocz?tku my?la?em ?e b?dzie lipa ale policzy?em ile razy wyst?puje i okaza?o si? ?e wi?cej ni? raz. Na chwil? obecn? wszystko trybi. Jeszcze raz dzi?ki za szybkie odp. Ps. jak tu daje si? pomóg?? ![]() Staram si? pomóc na ile umiem.
|
|
Strona 2 z 2: 12
Przejdź do forum: |