ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 20

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Manager Panel
djdandi
Nadal mam z tym problem robi? jak pisa? Pieka ale nie wychodzi mi

Wklejam taki kod
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy PHP

Pojawiaj? si? b??dy niby ze scryptem ale sama strona z tym dzia?a mo?na lukn?? na http://brzanek.na.../index.php

A pojawiane b??dy to
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy HTML

Co jest nie tak
Dodaj? jeszcze plik z tym co chc? doda? do panelu a jest to lista przebojów
www.brzanek.nazwa...

Prosz? was o pomoc pozdrawiam.

http://pogoda.brzanekonline.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 09:36:45
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
piotrek1231
Witam. Ja chcia?bym doda? nast?puj?cy kod:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Próbowa?em wszystkiego. Tworzy? nowy plik a pó?niej include, ale nie dzia?a :|
Edytowane przez Pieka dnia 10.09.2009 19:35:59

Pieka
Masz blad w kodzie i aby poprawic znajdz:

i zastap:

Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
piotrek1231
Nadal nie dzia?a ;/ Nic to nie da?o

Pieka
piotrek1231 napisa?/a:
Nadal nie dzia?a ;/ Nic to nie da?o

To wstaw poprawnie do pliku managera, bo reszta kodu jest ok. Pamietaj o zamykaniu tagow.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
cre
Podepne sie.
Jak do pliku managera zaincludowa? panel zapisany w bazie a nie w pliku php ? Taki Panale w PA ma opis kodPHP i nie jest zapisany w zadnym pliku.

Zalezy mi aby wlasnie edytowac panel z poziomu PA a nie edytowac plik a te oparte na pliku nie mozna edytowac z PA w phpfusionie.

Spaik
Odkopuje troche temat gdyz mam pewien problem. Chcialbym zinkludowac cos do tego menagera. Chodzi o to zeby w zakladce otwieralo sie to:
http://www.lksjut...ll.inc.php

Probowalem juz tak:
lecz bez efektow. Co robie zle ?

Pieka
Podawalem juz w tym temacie, co i jak: http://www.php-fu...ost_123318
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Spaik
Dzieki Grin metoda prob i bledow doszedlem Grin i dziala Grin pozdrawiam Cie Pieka Smile

marcinski
Mam kilka pyta? odno?nie dostosowania panelu do swoich potrzeb:
1. Za nic nie udaje mi si? pozby? szarej ramki wokó? buttonów -> mo?na zerkn?? na stron? www.zuraw1928.cba.pl. Czy kto? wie jak to zrobi??
2. We wcze?niejszych postach kto? zwróci? uwag? ?e panel nie wy?wietla polskich znaków. U mnie dzieje si? to samo. Jak to naprawi??
3. Próbowa?em zainstalowa? dwa niezale?nie od siebie dzia?aj?ce managery na stronie, ale mi nie wysz?o. Próbowa?em to zrobi? poprzez zmian? nazwy plików skryptu i dopasowanie do tego ?cie?ek w plikach. W najlepszym wypadku drugi panel dzia?a? zale?nie od pierwszego. Czyli jak w pierwszym zmienia?a si? zak?adka to w drugim automatycznie te?. No i na razie stan??o ?e korzystam z jedego panelu. Jak zainstalowa? poprawnie drugi? Z góry dzi?ki za pomoc.

www.zuraw1928.cba.pl
Pieka
  1. Panel posiada wlasny plik styles.css, w ktorym dokonujesz wszelkich zmian dotyczacych kolorow etc.
  2. Wystarczy po edycji panela, zapisac plik w kodowaniu zgodnym ze strona kodowa strony.
  3. Musisz sklonowac ten panel, co zasadniczo nie jest niczym wielkim i przy odrobinie checi dasz rade.

Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
nmpministranci
Mam problem: Bowiem doda? chce obraz za pomoc? tagu
no i niestety nie dzia?a :| . Konkretnie rozwala ca?? stron?. Co robie ?le? Pomó?cie, prosz?.
Edytowane przez Chemikpil dnia 12.09.2009 14:30:46
Born to be Wild.Cool

niepale4.jpg

puszczykos
Ja równie? prosz? o informacje jak wrzuci? zdj?cie do poszczególnych layerów w manager_panel.
Edytowane przez Pieka dnia 29.09.2009 10:26:40

Pieka
Ponizej znajdziecie kilka wariantow w poszczegolnych zakladkach:

Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
puszczykos
Poradzi?em sobie sam, dzi?kuje i pozdrawiam.
Edytowane przez hoopak dnia 29.09.2009 14:40:53

KodiMaster
Witam.

Zrobi?em 2 zak?adki ( Najnowsze oraz Najlepsze) i wstawi?em pod nimi t?o (obrazek o wymiarach 172/22) jednak wy?wietla mi tylko ich fragment, rozmiar dopasowuje si? do wielko?ci tekstu. Próbowa?em w pliku style.css okre?li? rozmiar tego obrazka aby by? sta?y lecz nic nie da?o... domy?lam si? ?e robi? co? ?le lecz nie wiem w którym miejscu.
W którym miejscu powinienem okre?li? rozmiar obrazków?

Z góry dzi?kuj? za pomoc.

//edit

Problem troche rozwi?zany, poniewaz w iE wyswietla sie wszystko dobrze natomiast w Firefoxie jest nadal zle ;/

Pomoze ktos ?
Edytowane przez KodiMaster dnia 25.04.2010 23:34:27

grzesio1986pl
Witam,
czy jest mo?liwe ?eby zak?adki w Manager Panel zachowywa?y si? jak osobny panel? Chodzi o to ?eby skrypt z ka?dej zak?adki uruchamia? si? dopiero przy wy?wietlaniu.
Edytowane przez Pieka dnia 01.02.2012 16:27:57

http://eChatGG.tk
Chrzano
Witam
www.1-liga.pl

Po w??czeniu panelu wy?wietla si? b??d:

To problem z baz? danych, na których nie znam si? zupe?nie, po prostu utworzy?em darmow? baz? na friko.pl podpi??em pod 1-liga.pl wszystko by?o cacy, a teraz taki b??d.

bogdan
Dalej si? ucz?, wi?c zadaj? pytanie - sk?d si? wzi?? u Ciebie ten b??d, bo jak dla mnie ten panel nie tworzy tabel w bazie?
Edytowane przez bogdan dnia 16.10.2014 16:13:52
Nie szukaj Szcz??cia, lecz dawaj Je innym, a wtedy samo do Ciebie przyjdzie.
Nie ma mnie na GG. Pfft

dysko-patia.eu
Chrzano
A wi?c tak:
Pobra?em wtyczk? z laboratorium, wrzuci?em plik infusion, zainstalowa?em wtyczk?, wrzuci?em j? do panelu po prawej i to wszystko. Mam wra?enie ?e po prostu co? nie tak z po??czeniem baza - strona. Jednak gdy instalowa?em PHP-Fusion, by? komunikat, ?e proces ??czenia si? z baz? danych powiód? si?.

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl