ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 20

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

JazOOn
06.10.2025 21:00:15
czy shout dziala?

hoopak
02.10.2025 10:33:17
Bleeeeee Cool

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Zawodnik miesi?ca
piotrek1231
Jak mo?na przerobi? t? wtyczk? pod v6?

W?cibski Go??
Dodany dnia 23.10.2025 05:30:19
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
kefirek
Poprawi?em drobne b??dy oraz poprawi?em wygl?d panelu doda?em link do g?osowania w panelu poprawione plik w po?cie wcze?niejszym.
Edytowane przez hoopak dnia 07.12.2008 14:21:02

m16
Wielkie dzi?ki za szybk? odpowiedz , w?a?nie o ten brak odno?nika si? w sumie rozchodzi?o.
Jak usun?? zapisane IP które g?osowa?y ? Bo przy g?osowaniu mi si? strona rozje?d?a i nie mog? tego za bardzo poprawi? , odinstalowa?em wtyczk? ale nadal to samo - gdzie? w mySql to siedzi ?
Edytowane przez m16 dnia 07.12.2008 14:10:02

kefirek
Odinstaluj zainstaluj wtyczk? oraz usu? cookie.
Edytowane przez hoopak dnia 07.12.2008 14:20:32

m16
A o tym szczerze mówi?c nie pomy?la?em. Dzi?kuje za pomoc.

EDIT
Nie mam ju? pomys?u jak dopasowa? glosuj.php do wymiarów strony bo si? ci?gle rozci?ga. ;/ Chyba wróce do zwyk?ej ankiety
Edytowane przez m16 dnia 08.12.2008 18:04:35

LAbUdZiN
Kefirek Móg?by? co? zrobi? aby resetowanie ip które g?osowa?y by?y z rozpocz?ciem nowego miesi?ca tak jak nowe g?osowanie?
Chodzi Mi o to i? kto? zag?osuje pod koniec miesi?ca grudnia, zacznie si? stycze?, g?osy zostan? wyczyszczone a ta osoba musi odczekac chyba 30 dni zamiast od razu bra? udzia? w nowym g?osowaniu.

www.takgramy.pl
piotrek1231
LAbUdZiN napisa?/a:
Kefirek Móg?by? co? zrobi? aby resetowanie ip które g?osowa?y by?y z rozpocz?ciem nowego miesi?ca tak jak nowe g?osowanie?
Chodzi Mi o to i? kto? zag?osuje pod koniec miesi?ca grudnia, zacznie si? stycze?, g?osy zostan? wyczyszczone a ta osoba musi odczekac chyba 30 dni zamiast od razu bra? udzia? w nowym g?osowaniu.

Te? dostrzeg?em ten b??d.
Czekamy wi?c na odpowied? Wink

kefirek
W po?cie na pierwszej stronie da?em poprawione pliki. Wystarczy tylko zamieni? pliki z za??cznika i wszystko powinno dzia?a?.

m16 napisa?/a:
A o tym szczerze mówi?c nie pomy?la?em. Dzi?kuje za pomoc.

EDIT
Nie mam ju? pomys?u jak dopasowa? glosuj.php do wymiarów strony bo si? ci?gle rozci?ga. ;/ Chyba wróce do zwyk?ej ankiety

Poprawi?em b??d z tym zwi?zany i nie powinno si? ju? rozci?ga?

piotrek1231 napisa?/a:
LAbUdZiN napisa?/a:

Te? dostrzeg?em ten b??d.
Czekamy wi?c na odpowied? Wink

Zosta?o poprawione teraz $_COOKIE nie tworzy si? na 30 dni od momentu zag?osowania tylko do ko?ca miesi?ca.

Oraz poprawi?em inne b??dy które znalaz?em.

Spaik napisa?/a:
Cudowna wtyczka. Czy móg?bym prosi? o przerobienie jej na v6 ? By?by to du?y problem dla Ciebie Kefirku?

Nie op?aca si? przystosowywa? na starsze wersje.
Edytowane przez kefirek dnia 22.08.2009 10:58:19

eggforever
Zauwa?y?em, ?e g?osowa? mog? 2 razy z tego samego IP, raz jako zalogowany u?ytkownik a drugi jako go??. Mnie interesuje tylko g?osowanie dla zalogowanych. Gdzie w kodzie mo?na to ustawi??

eldzi
Witam

Pytanie do Kefirka lub innej osoby, która zna odpowied? na nie.
Czy jest mo?liwo?? aby baza adresów IP kasowana by?a codziennie o pó?nocy a mimo to g?osy zliczane by?yby ca?y czas bez limitu czasowego ?

Z góry dzi?kuj? za odpowied?

pozdr
eldzi

http://www.wislapulawy.pl
Glazio
A co trzeba pozmienia?, ?eby by?o, np. zawodnik kolejki, ?eby po ka?dej kolejce si? resetowa?o.

gbk
Witam,
Czy daliby?cie rade przerobi?, ?eby resetowa?o si? co sobot? o 19.00 oraz ?eby mo?na by?o edytowa? na co si? g?osuje. Hehe pewnie nie zrozumieli?cie wi?c podam co? takiego: Posiadam lig? formu?y 1, chcia?bym ?eby da?o si? "typowa?" kto wygra w nast?pnym wy?cigu. Wy?cig odbywa si? co sobot? o 19.25
Edytowane przez gbk dnia 07.01.2010 15:30:06

sarum
Witam,
Od?wie?? temat je?li mo?na?
Czy kto? mo?e ma do tego skryptu archiwum zawodników?
Chodzi dok?adnie o to ?eby wchodz?c do archiwum wy?wietla?oby Zawodników, którzy wygrywali w danych miesi?cach...

np. Wrzesie? 2010

Kowalski

MaxEasy
A ja mia?bym pro?b? bo jestem zielony czy da rad? przerobi? na V7 tylko aby jeszcze mo?na by?o zdj?cia dodawa? ka?demu zawodnikowi a jeszcze lepiej jak z linkiem like do profilu facebook Grin

reddevil-85
Jak zwi?kszy? licz? wyników w panelu ?
Zwi?kszam liczb? w kodzie, jednak nic nie daje.

np.
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Spoczywaj w pokoju... Creeper
Tak powinno dzia?a?:

Sprawd? i napisz jakby co, bo ja nie mog?em przetestowa?. TeamViewer blokuje mi localhost.

reddevil-85
Dzi?ki wielkie. Grin

Huragan Morag
A jak wyczy?ci? wszystkie g?osy na koniec miesi?ca ?

www.huraganmorag.pl
Piotrroger
Wywal z bazy danych.

userbar_sparta3.gif

http://spartabks.boo.pl
livetimes
Potrzebuje pomocy.

Co maqm zrobic z tym

Pomimo wgranego prawidlowo skryptu wlasnie mi to wyskakuje gdzie tu jest blad?
Edytowane przez khaman dnia 01.01.2015 23:18:32

http://livetimes.cba.pl/
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl