ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 17

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
System Bezpiecze?stwa 1.8.5
Pieka
Przepakowalem i uzupelnilem paczke o polskie locale utf-8.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 12:36:00
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
portal24dk
Jako? inaczej strona wygl?da gdy w??cz? panel widoczny dla go?ci w przegl?darce internet explorer 7.

Odp: wy??czy?em ten panel to co si? dowiedzia?em to ta wtyczka i tak b?dzie dzia?a?.
Edytowane przez Pieka dnia 23.03.2009 18:24:27

http://www.netpiko.com/
nafalem
Mam nadziej?, ?e lepsza ni? ta pod pf6, bo na tamtej go?? w 2 minuty wyczy?ci? mi userów z bazy i zmieni? ca?e maincore.php .
Edytowane przez hoopak dnia 10.04.2009 21:01:16

Spaik
A mi ten system bezpieczenstwa nie dziala poprawnie. Chodzi o to ze w poprzedniej wersji bylo wszystko ok. Blokowalo zabronione slowa i git a teraz? Nie reaguje na nic. Dodalem odpowiedni kod do pliku maincore.php i dalej nic. Wie ktos o co tutaj chodzi ?
( w sumie i tak teraz przed spamem broni mnie system captcha w komentarzach ale inne niebezpieczenstwa czyhaja )

portal24dk
Mam komunika na swojej stronie ?e:
- ALARM BEZPIECZE?STWA -
System Bezpiecze?stwa wykry?, ?e u?ywasz klienta przegl?darki,
lub posiadasz IP, które znajduje si? na czarnej li?cie.

Ta próba zosta?a zablokowana i zosta?y zapisane wszystkie informacje o tym zdarzeniu.Je?li widzisz t? wiadomo?? po dodaniu nowego moda/infusiona na twoj? stron? lub je?li
dosta?e? si? na t? stron? przez normalny link, prosz? skontaktowa? si? z administratorem tej strony, aby naprawi? ten b??d.

Tylko ?e ja jestem administratorem jedynym tej strony Grin. Czyli musz? i?? do kolegi na komputer zalogowa? si? na swoj? stron? jako administrator i usun?? swoje IP z listy zablokowanych ? Sad Czy jest mo?liwo?c ?eby ta wtyczka nigdy mojego adresu IP nie blokowa?a?
Edytowane przez Pieka dnia 12.11.2009 09:45:07

http://www.netpiko.com/
pasta20
Ja mam inny problem dodale do maincore jedn? linijk? kodu aby uruchomi? wtyczk? i teraz sie niemog? zalogowa?.
Usune?em t? linijk? i dalej nie mog? powrócic ;/
Sad czy ta wersja ma jaki? b??d.
Nie mo?na si? zalogowa?, wyrzuca b??dy
maincore.php on line 224
maincore.php on line 225
Taki sam problem mia?em na localhost my?la?em ?e to wina serwera localhost a okaza?o si? ?e to wina tego zabezpieczenia.
Tylko po w??czeniu jego w maincore.

Pozdrawiam.
Edytowane przez pasta20 dnia 12.07.2009 13:02:25

Pieka
Zainstalowalem ponownie (skoro twierdzisz, ze jest blad...), czyli zgodnie z wytycznymi zmodyfikowalem plik maincore.php, zainstalowalem wtyczke i wlaczylem panel: test7.ovh.org. Jak widzisz wszystko dziala prawidlowo.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
pasta20
Dzi?kuj? Grin zastanawialem si? co jest nie tak niby wszystko robi?em dobrze, w | ko?cu nie raz juz dodawa?em taka wtyczk?.
W TC porównywa?em bazy danych niby wszystko by?o dobrze.
Wi?c zacz??em szuka? dalej.
Maincore.php te? dobry ;/ ale jak porówna?em go z oryginalnym to w pierwszej linii jakie? krzaczki si? pojawi?y.
Nawet jak próbowa?em zainstalowa? w te?cie na localhost stronk? do testu to wyrzuci?o mi 2 linijki.
Tak wi?c win? by? plik maincore a dok?adnie edycja programem SharePoint Designer 2007.

P.S. szkoda tylko ,?e dosta?em ostrze?enie za temat localhost gdzie pisa?em w?a?nie o tym problemie Sad gdzie dzisiaj doszed?em do tego ?e to wina maincore.
Pozdrawiam i mam nadziej? ?e si? komu? przyda.
Edytowane przez Chemikpil dnia 13.07.2009 12:10:00

erlando
Dla zainteresowanych ostatnia aktualna wersja 1.8.7 wydana 8-go Listopada.
erlando dodał/a następującą plik:
v7-bs_secsys_1_8_7_en.zip [218.5kB / 683 Pobrane]

Edytowane przez Pieka dnia 12.11.2009 07:33:35
Cierpliwy kamie? ugotuje ...

webstreet.pl
matush11
Mam pytanie. Jak w tym modzie ustawi? opcje akceptowania komentarzy które kto? napisa? aby dopiero po akceptacji ukaza?y si? na stronie?

Wiadomo?? doklejona:
matush11 napisa?/a:
Mam pytanie. Jak w tym modzie ustawi? opcje akceptowania komentarzy które kto? napisa? aby dopiero po akceptacji ukaza?y si? na stronie?

Dzi?kuje "GTW" za pomoc. Odpowied? znalaz?em na http://www.php-fu...ost_135014
Edytowane przez matush11 dnia 02.12.2009 16:15:55

reddevil-85
portal24dk napisa?/a:
Mam komunika na swojej stronie ?e:
- ALARM BEZPIECZE?STWA -
System Bezpiecze?stwa wykry?, ?e u?ywasz klienta przegl?darki,
lub posiadasz IP, które znajduje si? na czarnej li?cie.

Ta próba zosta?a zablokowana i zosta?y zapisane wszystkie informacje o tym zdarzeniu.Je?li widzisz t? wiadomo?? po dodaniu nowego moda/infusiona na twoj? stron? lub je?li
dosta?e? si? na t? stron? przez normalny link, prosz? skontaktowa? si? z administratorem tej strony, aby naprawi? ten b??d.

Tylko ?e ja jestem administratorem jedynym tej strony Grin. Czyli musz? i?? do kolegi na komputer zalogowa? si? na swoj? stron? jako administrator i usun?? swoje IP z listy zablokowanych ? Sad Czy jest mo?liwo?c ?eby ta wtyczka nigdy mojego adresu IP nie blokowa?a?

Witam ten sam problem mam. System bezpiecze?stwa zbanowa? mnie po wej?ciu na ftp serwera.

eldiablo
reddevil-85 jak si? doda swój IP do bia?ej listy czy proxy dozwolone, co? w tym rodzaju to infusion nie daje Ci ju? "bana".

A z tym FTP to co? ci si? pomiesza?o, nie ma takiej mo?liwo?ci.

http://dropdire.pl
bogdan
Witam. Smile
Mam pytanie, czy maj?c wersj? PHP-Fusion-a v7.02.xx i zainstalowany "System Bezpiecze?stwa", przy "przesuwaniu" paneli w PA, pojawia Wam si? ten nieszcz?sny komunikat?
W ni?szych wersjach nie by?o z tym problemu, bo inaczej funkcjonowa?o rozmieszczanie paneli na stronie, w tej po "przesuni?ciu", w momencie "od?wie?ania kolejno?ci paneli" nast?puje ban Grin
Macie mo?e jaki? pomys? jak to rozwi?za??
Z góry Dzi?ki Smile
Edytowane przez Pieka dnia 07.06.2011 13:31:24
Nie szukaj Szcz??cia, lecz dawaj Je innym, a wtedy samo do Ciebie przyjdzie.
Nie ma mnie na GG. Pfft

dysko-patia.eu
Konto ukryte
Witajcie Smile jest mo?e jaka? nowa wersja? b?dzie dzia?a? to dobrze pod v7.02.06? Prosz? o info czy mo?liwo?ci tej wtyczki s? aktualnie i co nie, co pomo?e broni? si? przed w?amaniem? Widze ?e Bogu? co? tam dzia?a? ale czy co? dua?o si? zrobi??
Pozdrawiam.
Edytowane przez Konto ukryte dnia 10.04.2013 15:35:02

bogdan
Nowsza jest, cho? nie do ko?ca sprawdzona i pewnie co nie co trzeba pokombinowa?.
Zainstaluj, sprawd?, tylko uwa?aj na autobana.Grin
Nie ma mnie na GG. Pfft

dysko-patia.eu
Konto ukryte
Oki przetestuje i zobacz? co nie co Smile A jak Bogu? widzisz j?? Warto w ni? inwestowa? i daje rad? w ochronie przed w?amaniami? Czy raczej troch? zabezpieczy ale nie do ko?ca?

bogdan
Wed?ug mnie nigdy na 100% si? nie zabezpieczysz.Smile
Cz?owiek tworzy zabezpieczenia, to i cz?owiek mo?e je z?ama?.
S? fanatycy, co lubi? to i robi? to dla "sportu".
Czy si? op?aca?
Musisz si? przygl?dn?? i rozwa?y?, czy gra warta "ofiar". Grin
Wg. mnie s? inne prostsze rozwi?zania (m.in tu na Supporcie), które w wi?kszym stopniu ochroni?, ale jednak nie do ko?ca.Smile
Nie ma mnie na GG. Pfft

dysko-patia.eu
Konto ukryte
Dzi?kuj? Bogu? za bardzo konkretn? wypowied?Smile jak zwykle mo?na na Ciebie liczy?. Powiedz prosz?, jakie inne? Mo?e nakierujesz mnie jak?? nazw? b?d? linkiem?

bogdan
To plus "Pytanie bezpiecze?stwa".
Chroni, ale nie przed wszystkim.
Wszystko zale?y od tego co Ty chcesz osi?gn??, jakie i na co chcesz za?o?y? zabezpieczenia.
Ale to ju? dyskusja na inne w?tki.Smile
Nie ma mnie na GG. Pfft

dysko-patia.eu
kosior88
Witam, nic innego nie ma w PHP-Fusion aby unikn?? spamu w shoutox i komentarzach? Opcja wy??czenia pisania dla go?ci nie wchodzi w gr? Smile Pozdrawiam

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl