Zobacz temat
Strona 2 z 2: 12
|
Admin Password Reset (admin_reset)
|
|
Cawe |
Dodany dnia 29.12.2012 11:08:11
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 6 Ostrzeżeń: 2 ![]() Data rejestracji: 09.12.2012 14:13 Złamana licencja |
Wtyczka mi nie dzia?a. Po wpakowaniu rozpakowanego folderu do infusins nic si? do instalacji nie pojawia. W odnowieniu has?a co bym nie wpisa? pisze mi ?e jest b??dne has?o administratora. Co bym tam nie wpisa? wyskakuje : Podano nieprawid?owe has?o administratora. Nie mog? tego has?a jako? zmieni? przez php Admin ? |
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 06.09.2025 06:16:33
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost | |
SQ7RJH |
Dodany dnia 11.01.2013 19:33:44
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 2 ![]() Data rejestracji: 02.01.2013 18:22 |
Wtyczka mi nie dzia?a. Po wpakowaniu rozpakowanego folderu do infusins nic si? do instalacji nie pojawia. W odnowieniu has?a co bym nie wpisa? pisze mi ?e jest b??dne has?o administratora. Co bym tam nie wpisa? wyskakuje : Podano nieprawid?owe has?o administratora. Nie mog? tego has?a jako? zmieni? przez php Admin ? Mam dok?adnie to samo. A najlepsze jest to, ?e tego has?a nie zmienia?em i u?ywam trzech wariantów tego samego. ?adne nie pasuje, a jestem pewien, ?e nie u?y?em nic innego. Normalnie koszmar, nie wiem czy to ma znaczenie ?e par? dni temu nie mog?em si? zalogowa? na swoje has?o do logowania. Post?pi?em tradycyjnie odzyska?em has?o klikaj?c na link "zapomnia?em has?a" oczywi?cie po zalogowaniu zmieni?em na swoje to którego u?ywa?em wcze?niej. NIe rozumiem co tu si? sta?o. |
|
Strona 2 z 2: 12
Przejdź do forum: |