ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 13

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
[OH] Forum Bot Agent Panel
Pieka
Wstaw po prostu poprawnie kod. Jak to zrobic masz napisane w pierwszym poscie.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 11:55:56
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
piter555
Oczywi?cie, ?e wstawiam poprawnie. Chyba z 10 razy kopiowa?em ju?. Ale oto ten kod:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Pieka
Wstaw ten kod:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy JS

Przyklad dzialania: http://test.pieka...d=2#post_1
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
piter555
Aaa to w ten sposób. Okey wielkie dzi?ki. Wink

Wiadomo?? doklejona:
Jeszcze jedno pytanie. Czy da si? jako? zrobi? by ten panel nie by? widoczny na wszystkich stronach? Bo to strasznie przeszkadza. Wink
Edytowane przez piter555 dnia 11.12.2008 20:54:46

Pieka
piter555 napisa?/a:
...Czy da si? jako? zrobi? by ten panel nie by? widoczny na wszystkich stronach? Bo to strasznie przeszkadza. Wink

Nie da sie, ale skoro Ci przeszkadza, to go po prostu wylacz.
Edytowane przez Pieka dnia 11.12.2008 21:00:32
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
piter555
Pieka napisa?/a:
piter555 napisa?/a:
...Czy da si? jako? zrobi? by ten panel nie by? widoczny na wszystkich stronach? Bo to strasznie przeszkadza. Wink

Nie da sie, ale skoro Ci przeszkadza, to go po prostu wylacz.

Ehh.. to trudno, jako? trzeba zbiera? na serwer, jak si? nie ma karty^^ Wink

Kopciak77
Dziwne to wszystko robie jak piszecie kod doda?em prawidlowy i nic nie wyswietla na fusionboard4

Pieka
Kopciak77 napisa?/a:
Dziwne to wszystko robie jak piszecie kod doda?em prawidlowy i nic nie wyswietla na fusionboard4

Nie czytales calego tematu, a pisze jak byk, ze nie dziala i dzialac nie bedzie z fb4.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
RaTuSz
Istnieje wersja do v6?
Edytowane przez Pieka dnia 29.12.2008 15:21:26

Pieka
RaTuSz napisa?/a:
Istnieje wersja do v6?

Nie i nie bedzie istniala ze wzgledu na specyfike v7. Jest cos podobnego, znajdziesz w tematach przyklejonych w dziale modyfikacji v6 (tematy Modyfikacja forum - Pan Kontekstualny i W?cibski Go??? Przedstaw si?!).
Na przyszlosc nie pytaj w dziale v7 o rzeczy dla v6 i odwrotnie.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
K@iTO
Mam takie pytanie. Jak zrobi?, ?eby wy?wietla?a si? losowa reklama?

Pierwszy pomys? to taki aby wmontowa? w kod reklamy Rotator banerów lub losowe fotki... Mniej wi?cej co? takiego... Oczywi?cie przy Adsense adKontent nie ma sensu bo to samo si? prze??cza tak wi?c przydatne dla PP typu Ceneo :D

Co o tym Pieka my?lisz warto modyfikowa? skrypt reklamy czy lepiej podpi?? plik osobny lub kod taki z rotacja... ?
Portal o grze 9dragons w PHP-Fusion

www.9dragons.svajs.eu
Pieka
K@iTO napisa?/a:
..Co o tym Pieka my?lisz warto modyfikowa? skrypt reklamy czy lepiej podpi?? plik osobny lub kod taki z rotacja... ?

Moim zdaniem najrozsadniej bedzie zainstalowac rotator bannerow i wstawic jego kod jako tresc posta bota.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
qdlacz007
U mnie nic nie wy?wietla, wszystko wedle instrukcji. PHP-Fusion v7 wcze?niej jak robi?em na prób? to dzia?a?o teraz nic.

Wiadomo?? doklejona:
sprawa zamkni?ta Grin dzia?a <spoko>
Edytowane przez qdlacz007 dnia 10.03.2009 17:18:25

swistak
Mam ma?e pytanko odno?nie wklejana kodów reklam wpisywa?em ju? w ró?nych kombinacjach zast?powa?em " na ' i na /' nie da?o to efektu reklama si? nie wy?wietla ale jak dam inne reklamy to dzia?a tyko adkontekst sie nie wy?wietlaj? co mo?e by? przyczyn? ?
"Tylko dwie rzeczy s? niesko?czone wszech?wiat i ludzka g?upota, chocia? co do pierwszego nie mam pewno?ci" Albert Einstein

Spaik
Witam. Mam pro?b?. Chcia?bym ten mod przystosowa? do fusionboard lecz nie wiem od czego zacz?? i co zmieni?. Mo?e jaka? podpowied? z "góry" tego portalu ? By?bym naprawd? wdzi?czny jak i zapewne inni korzystaj?cy z modyfikacji FB.

Wooya
A czy FB produkuje output helpers?
Edytowane przez Wooya dnia 10.05.2009 20:38:09
... Pomagam tylko przy najnowszych wersjach PHP-Fusion ...
koder_1.png

Spaik
A móg?by? troszk? ja?niej ?Pfft Gdzie moge to sprawdzi? ? Pfft

lucanos
Mi wszystko ?adnie si? wy?wietla, ale na dole strony, b?d? na górze, zale?nie jak ustawie wy?wietla si? panel, ?e "Forum Bot Agent" jest aktywny. Zaznaczy?em, ?e ten panel ma by? niewidoczny, ale dalej go wida?. Co powinienem zrobi?? Smile
Edytowane przez Chemikpil dnia 17.05.2009 14:07:00

Wooya
Ten panel MA BYC widoczny! jest on widoczny tylko dla adminow i informuje, ze FBA jest aktywny. Zwykli uzytkownicy go nie widza.
... Pomagam tylko przy najnowszych wersjach PHP-Fusion ...
koder_1.png

sony1616
Panowie pomocy robi? wszystko tak jak w instrukcji pisze ?e bot na forum jest w??czony a nie postuje reklamami. Silnik to PHP-Fusion 7.
Edytowane przez hoopak dnia 18.05.2009 20:39:48

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl