ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 14

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
IP Poll Panel v7 ISO/UTF-8 - Ankieta dla go?ci
Chemikpil
Znajd? w pliku i usu? to
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Edytowane przez Pieka dnia 14.01.2009 14:12:18
Nie pisa? na GG i PW w sprawach technicznych!
ChemikPil - blog (w nowej ods?onie) | ChemikPIL - My twitter

www.chemikpil.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 14:53:26
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
kolok
Gdyby to by?o takie proste i ko?czy?o si? na wyci?ciu tego kodu to pytania by nie by?o. Ale dzi?ki za ch?ci.

Po wyci?ciu wskazanego przez Ciebie fragmentu, strona si? ca?kowicie rozwala tzn. nie wy?wietla si? ?rodkowa zawarto?? strony (logo, sopka, newsy), nie wy?wietla si? ankieta. Jedynie co si? wy?wietla to wycentrowany panel nawigacji z prawej strony.

Jakie? inne propozycje?
Edytowane przez kolok dnia 14.01.2009 11:39:16

http://www.helenka.net
ciunaj
Zamie?ci?em ankiet? w oparciu o t? wtyczk?, ale jest problem z oddaniem g?osu. Kilku osobom uda?o si? zag?osowa?, pó?niej u?ytkownicy, którzy nie oddali jeszcze g?osu zwrócili mi uwag?,?e nie pojawia si? u nich opcja g?osuj a tylko wyniki g?osowania. Sprawdzi?em to na komputerze kolegi, który nigdy nie by? go?ciem na mojej stronie i rzeczywi?cie pojawia si? ankieta z wynikami a nie z opcjami do g?osowania. Co mo?e by? przyczyn?? Mam stron? na netarterii.

Pieka
Jak sama nazwa wskazuje, jest to IP Poll Panel, czyli ankieta dla gosci z ograniczeniem do IP. Jesli Twoi uzytkownicy maja to samo IP, przykro mi, ale nie zaglosuja wiecej razy w tej konkretnej ankiecie. Zastosuj ankiete dla uzytkownikow, ktora masz w standardzie, a ktora ogranicza mozliwosc glosowania do konta na Twojej stronie, wiec kazdy zarejestrowany bez wzgledu na IP bedzie mogl w niej wziac udzial..
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
ciunaj
Dzi?ki

virusxd
Je?li kto? chce to wykona?em modyfikacj? Ankiety Smile
Je?li kto? jest wylogowany/nie ma konta to jest ankieta na IP, je?li jest zalogowany to na konto.
Oficjalna strona grupy programistycznej Deeveris www.deeveris.com
Pomagamy w najdziwniejszych problemach komputerowych.
Oce? j? Pfft

www.deeveris.com
spider1987
Da sie zrobic tak, zeby mozna bylo glosowac z tego samego IP tylko np z ograniczeniem czasowym? Bo robie ma?a stronke o mojej wiosce, bez panelu logowania i chce zeby wszyscy mogli g?osowac

www.pawlowice24.pl
xnoname
Nie wiedzia?em czy zak?ada? osobny temat...

Prowadz? stron? na której nie mog? zezwoli? na rejestracje u?ytkowników. Niestety strona te? jest skierowana do ma?ej spo?eczno?ci i wi?kszo?? osób posiada ten sam zewn?trzny adres IP (kochany internet radiowy...) Pod php-fusiona v6 istnia?a ankieta opieraj?ca si? na g?osowaniu z wykorzystaniem ciasteczek zamiast adresów IP.

Móg? by kto? dostosowa? modyfikacj? IP Poll Panel v7 ?eby opiera?a si? na ciasteczkach zamiast adresów ip lub przytoczy? inne rozwi?zanie. Na pewno nie tylko ja bym na tym skorzysta?.
Powtarzam nie mog? zezwoli? na rejestracje u?ytkowników.

ps: widzia?em kiedy? zewn?trzne ankiety, ale z mo?liwo?ci? g?osowania tylko tak / nie
Niestety potrzebuje czego? z wi?ksz? liczba wyborów do zdefiniowania przynajmniej 5.

4r73k
W ankiecie jest b??d, nie mo?na doda? znaku apostrofu ('), wyskakuje b??d:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy MYSQL

Prosz? o pomoc w naprawieniu b??du.

dudeck
Witam,
nie wiem co jest z moim php-fusion v7.01, ale nie mog? doda? ?adnej wtyczki! Zale?y mi na ankiecie dla niezalogowanych, wi?c wgrywam wtyczk? z tego tematu do folderu infusions, ale dalej mam przekre?lone Wtyczki w PA... Próbowa?em wgra? guest book, ale efekt ten sam... Czy kto? mi mo?e pomóc?
Z góry dzi?kuj?

Adam Stalica
@dudeck

A zainstalowa?e? te wtyczki w PA->Zarz?dzanie stron?->Wtyczki?
Ka?d? wtyczk? trzeba instalowa?, bo inaczej Ci si? nie pojawi w wtyczkach w PA ;-]

Pozdrawiam ;-]
Witam Grin

dudeck
Dzi?ki wielkie!!!! My?la?em ?e w zak?adce Wtyczki(infusions) si? je instalujeWink Jeszcze raz dzi?ki!!!

puszczykos
Moje pytanie jest takie. Po zag?osowaniu na dan? opcj? wyskakuj? wyniki, lecz wszystkie opcje wyst?puj? dwukrotnie... Dlaczego?
Edytowane przez Chemikpil dnia 24.11.2010 15:01:08

quake3000
Witam, mam pytanie w sprawie IP Ankiety, chcia?bym w tej wtyczce wy??czy? blokowanie IP, poniewa? posiadam internet radiowy i inni nie mog? zag?osowa? ;/ Próbowa?em z ankiet? member_poll_panel, ale jako go?? pokazuj? mi tylko wyniki, a ankiet? dopiero jako u?ytkownik, jak mo?na to zmieni?? Zaznaczam ?e panel mam ustawiony na go??.
Edytowane przez Pieka dnia 13.01.2011 12:36:03

piotrek199214
No je?eli zag?osujesz w ankiecie to zapami?tuje twój nr IP i pokazuje ?e g?osowa?e?. Mo?na wy??czy? IP tylko wtedy b?dziesz móg? oddawa? milion razy g?os w ankiecie. Mo?na zrobi? te? na cookies - lepsze rozwi?zanie.

Pozdrawiam
Pomog?em Ci? Wystarczy podzi?kowa? i oznaczy? post jako pomocny pomogl[1]_1.png
Tanie tworzenie wtyczek, masz problem napisz.

www.piocom.eu
quake3000
Dobrze kto? ma gotowe rozwi?zanie, autoryzacja na cookies? Albo jak wy??czy? w Ankiecie autoryzacj? IP, ?eby miliony g?osów g?osowa?o w ankiecie??

Wiadomo?? doklejona:
Problem rozwi?zany z autoryzacj? cookies, instalacja skryptu IM Sonda v1.5 polecam wszystkim ten skrypt.
Edytowane przez quake3000 dnia 20.01.2011 13:55:47

grzechx
Wie kto? mo?e jak zrobi? ?eby na li?cie wyboru by?o wi?cej ni? 10 pozycji ?
Nie wiem dlaczego jest tak ?e http://validator....
Pokazuje przy kodzie ankiety tyle b??dów.
Portal Prl'u --->www.czas-prl.pl

fyssas
Czy jest mo?liwo?? dodania do sondy okre?lony czas jej zako?czenia?
Na przyk?ad, jak mam na swojej stronie sond? dot. meczu i chcia?bym aby si? ona zako?czy?a automatycznie tu? przed pierwszym gwizdkiem s?dziego?
Czasami niestety zapomn? jej wy??czy? przed meczem - jak wracam po meczu to jest ju? duuuuu?o g?osów wi?cej z wynikiem jaki pad? w spotkaniu.
Edytowane przez fyssas dnia 10.10.2011 14:18:32

www.ligaokregowa.pl
grackon
Mam problem z zainstalowaniem tej wtyczki. Wrzuci?em pliki na serwer, wybieram w PA z listy t? wtyczk?, klikam i zero reakcji. W bazie danych nic si? nie instaluje i nie mam pomys?u jak mam wgra? ankiete?!

Po??czony z 03 stycze? 2012 21:45:
Poradzi?em sobie ju? sam. Wyczy?ci?em wszystkie wpisy ip_poll w bazie danych i zainstalowa?em od nowa i posz?o Smile
Edytowane przez grackon dnia 03.01.2012 21:45:12

globalny
Potrzebuje pomocy, jak przerobi? te ankiet? lub czy istnieje jaka? inna dla niezarejestrowanych opieraj?ca si? nie na ip, lecz na ciasteczkach lub innych zabezpieczeniach? W ankietach na ip niestety ludzie zmieniaj? specjalnie ip by odda? kilkana?cie g?osów

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl