ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 19

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Zbiorowe zarz?dzanie komentarzami
scorpio70
witam,
skoro juz taki temat jest to i ja sie pod??czam....chcia?bym dok?adnie tak jak zrozumia? @as, a chcia? @tomrek, czyli widoczne ostatnie komentarze gdzie? tam, np. w osobnym panelu. Co prawda stworzy?em pliki które ofiarowa? @as ale jak zwykle u mnie to nie dzia?a....bo poprostu nie wiem jak to zrobi?. Pomo?ecie......pomo?emy!! Smile Prawda??

www.workfit.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 14:46:22
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
as
Twoje obawy ~scorpio70 s? bezpodstawne. Temat i problem z nim zwi?zany, a przez Ciebie przestawiony, jest nie rozwi?zany, wi?c nie widz? regulaminowego powodu do zamkni?cia tematu, a tym bardziej do banowania usera, który dr??y temat w niesko?czono?? (czyt. do momentu jego rozwi?zania). @Piek? nie musisz si? przejmowa? i ba? si? go do puty, do póki nie z?amiesz regulaminu Forum. Póki jeste? OK., puty @Pieka da Ci spokuj, za co Ci gwarantuj? (o ile tego chopa w?a?ciwie pozna?em, wyczu?em i rozszywrowa?em). My?l?, ba uwa?am nawet i? tak jest, ?e temat dr??ony przez Ciebie jest wart uwagi, zainteresowania i ka?dego postu, który pozwala na przybli?enie si? do finito w/w. problemu... Ja sam wi?cej w tej sprawie nic nie pomog?, bo znam swoje ograniczenia ale zalecam (i sugeruj? wr?cz), aby molestowa? i napiera? Adminów Supportu w sprawie pozytywnego rozpatrzenia pro?by, którzy niejako z obligu s? wytypowani i wskazani do pozytywnego rozpatrzenia zagadnienia, podniesionego przez Twoj? osob? do rangi problemu...

Amen. W pelni sie z Toba zgadzam. Jak widze, faktycznie mnie poznales Smile i jest mi milo z tego powodu/Pieka
Edytowane przez Pieka dnia 28.12.2005 22:57:46
as

scorpio70
no w?asnie...chocia? bana dosta?em (chyba za pisanie posta za postem...ale to jedyny sposób utrzymania topica na wokandzie) nie rezygnuje z dalszego napierania Smile Bardzo by mi sie przyda? ów mod umo?liwiaj?cy wy?wietlanie aktualnie dodanych komentarzy.... strona sie rozrasta i szukanie dodanego komentarza jest nieco trudne Sad i ponownie prosze o (jak to @as napisa?) o pozytywne rozpatrzenie prósby.
Prosz?

www.workfit.pl
SebaZ
zobacze co da si? zrobi? (czyt. jak b?dzie mi sie chcia?o Pfft )
Zadawanie pyta? na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego ka?dy mo?e by? pozbawiony je?eli nie b?dzie umia? z niego korzysta?. Nie wymagaj wi?c natychmiastowej odpowiedzi.

Spoczywaj w pokoju... wlodekp
Plik stworzony przez @as dzia?a(sprawdza?em w 207), nale?y z nie go usun??:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

na pocz?tku i pod koniec zast?pi? FUSION_BASE na BASEDIR(kosmetyka)

wlodekp.europa.pl
scorpio70
Wszystko przerobi?em tak jak napisa?e? @wlodekp i sie zastanawiam w jaki sposób objawie sie dzia?anie tego pliku...u mnie nie ma ?adnych zmian Sad
prosz?....

www.workfit.pl
Plik s?u?y do kasowania komentarzy: news, artyku?y, foto(mo?na dopisa? custom te?) Po uruchomieniu wy?wietla tabel? z komentarzami w poszczególnych 3-ch rodzajach z mo?liwo?ci? wyboru i kasowania. Taka by?a ideaa tego tematu. I tak jest.
Urucho go administration/jegonazwa.php
Ja dopisa?en go sobie np do PA z obrazkiem i baz?-r?cznie, bo mo?na to zrobi? jako infusion. Osobi?cie nie u?ywam ?adnych komentarzy, wi?c to nie ifusion tylko test.

wlodekp.europa.pl
scorpio70
Parse error: parse error, unexpected '*' in /home/renata/domains/masazysta.lap.pl/public_html/locale/Polish/admin/commentary.php on line 2

o to jaki b??d mi sie wkrad? po uruchomieniu http://www.masazy...entary.php
i co teraz ...?
P.S. osobi?cie wola?bym to jako infusion Smile
pozdrawiam i prosz? o cierpliwo??
Edytowane przez scorpio70 dnia 29.12.2005 11:45:08

www.workfit.pl
commentary.php usu?

wlodekp.europa.pl
scorpio70
Dziekuje wam wszytskim i Tobie @wlodekp...wszystko oczywi?cie dzia?a z tym tylko ?e wspomnia?e? o komentarzach z galerii a u mnie s? tylko komentarze z newsów i z artów .... a jak zrobi? ?eby by?y jeszcze z galerii? i jak zrobic by móc od razu na nie odpisywac a nie tylko kasowa? Smile jestem wymagaj?cy co?? ale jak cos mie? to juz porz?dnie Smile
pozdrawiam

www.workfit.pl
Jw.
wlodekp dodał/a następującą plik:
komentarze[251].zip [5.62kB / 400 Pobrane]

wlodekp.europa.pl
tomrek
Ja sobie poradzi?em z tym problemem w n.w. sposób. Po przeróbkach zrobi?em tak? stron? informacyjn?. Nie jest on doskona?y ale bardzo pomocny. Mo?e komu? si? przyda

http://www.vloeg.prv.pl
Pieka
Brawo!! Gratuluje pomyslu Smile
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Ja sobie poradzi?em z tym problemem w n.w. sposób. Po przeróbkach zrobi?em tak? stron? informacyjn?. Nie jest on doskona?y ale bardzo pomocny. Mo?e komu? si? przyda

Bardzo dobre, to jest chyba najros?dniejsze rozwi?zanie, tak?e gratuluje-super pomus?u.

wlodekp.europa.pl
scorpio70
dzieki @wlodekp zainstalowa?em, dzia?a i o to chodzi?o...
@tomrek twoje tez zainstalowa?em i tez dzia?a i te? dzieki...
jedno nie przeszkadza drugiemu Smile
pozdrawiam
Znalaz?em jak?? nie prawid?owo??....(chodzi o infusiona) a mianowicie po nadaniu praw dla innego admina, ów admin nie mo?e tam wej??, co prawda ikonka komentarzy sie pojawia, ale linkuje na stron? g?ówn? a nie w komentarze...u mnie jest cacy alem ja g?ówny admin
pozdrawiam i czekam na rozwi?zanie kwestii

Edytowane przez scorpio70 dnia 02.01.2006 21:17:40

www.workfit.pl
Pieka
Musisz im dac uprawnienia "IP", czyli do wtyczek lub w pliku komentarze.php zmienic:

na

Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
scorpio70
teraz ju? wszystko dzia?a Smile
dziekuje

www.workfit.pl
scorpio70
za to co teraz zrobie nie powinienem dostac BANA gdy? b?dzie to dalszy ci?g przygód z "komentarzami"... Nie wiem jak sie to sta?o ale mam teraz w PA/zarz?dzanie tre?ci? 2 ikonki komentarzy (2 ikonki do tego samego) Niby nic to nie przeszkadza ale nie powinno tak by?...co zepsu?em ??
pozdrawiam

www.workfit.pl
Odinstaluj z PA wtyczk? komentarze-powinny znikn?? oba, zainstaluj-powinien by? ju? tylko jeden. Tak to dzia?a je?li nie wprowadzi?e? zmian w pliku infusion/kometarze/komentarze.php(on sam nie pozwoli na dwie ikony-dwa wpisy w tabeli) Je?li to, nie pomo?e to kontakt gg 2813875(wlodekp).
Edytowane przez wlodekp dnia 05.01.2006 09:19:47

wlodekp.europa.pl
scorpio70
tak jak mówi?e? ... wszystko dzia?a i mam jedn? ikonke ... dzi?ki

www.workfit.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl