ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 19

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion v5.00-v6.01 Support » Modyfikacje skryptów
 Drukuj temat
Autorejestracja w phpBB podczas rejestracji w fusion
marek88
Witam
Chcia?em sobie po??czy? rejestracj? w php-fusion i forum phpbb2. No i zrobi?em wszystko tak jak trzeba (tak jak pisze w pliku jak instalowa?) no i jak chcia?em wypróbowa? i da?em zarejestruj, wpisa?em wszystkie dane i jak klikn? na rejestruj to wyskakuje takie co?:

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

I na stronie jestem zarejestrowany, a na forum nie.

Jak by co to adres strony to: www.siatka.yoyo.pl
Oczywi?cie u?ywa?em phpbb_reg no i robi?em wszystko tak jak jest napisane w instrukcji....
Stronka i forum s? na tym samym koncie i w tej samej bazie.
Prosz? o pomoc
Pozdrawiam.

www.e-siatka.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 14:46:19
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
kidler
Jak kilke w edycji profilu na ,,Zarejestruj si? automatycznie'' to pokazuje si? taki b??dzik:

Po drugie czy da si? zrobi? by rejestracja by?a automatyczna, tzn ?eby zaraz po rejestracji, uzytkownik mia? konto na forum bez klikania w link w profilu. Z góry dzi?ki,

Czy forum musi by? w tej samej bazie co fusion?

www.smsik.info
Gander
Spokojnie, spokojnie!

W zwi?zku z tym ?e niebawem uruchamiam swoj? stron? autorsk? wszystkie moje wtyczki zostan? poddane od?wie?eniu.

Nie mo?na wykluczy? b??dów Sad
Pisa?em to jaki? czas temu, gdy moja wiedza nie by?a zbyt du?a.
Prosz? o cierpliwo??. Przygotuj? t? wtyczk? i dodam nowe funkcje (rejestracja automatyczna, statystyki).

By?bym wdzi?czny za propozycje, najlepiej w tym temacie (teraz b?d? tu zagl?da? cz?sto).

gander.solutions
kijanek6
Mam ten sam problem co marek88. Prawdopodobnie mod nie dzia?a na yoyo, bo s? tam ograniczenia php, register globals i safe mode Sad

http://www.egames.yoyo.pl
krisss117
Czy kto? zrobi dzia?aj?c? wersje phpBB Reg Ext 1.1 dla Fusion 6.00.3xx ... bo ?adna z powy?szych wersji mi nie chodzi Sad

Pieka
krisss117 napisa?/a:
Czy kto? zrobi dzia?aj?c? wersje phpBB Reg Ext 1.1 dla Fusion 6.00.3xx ... bo ?adna z powy?szych wersji mi nie chodzi Sad

Moze skierujesz swe kroki do autora tego MOD'a?
-------------------------------------------------------------------------
Przeczytalem kilka postow wyzej i zaczynam sie zastanawiac nad rozdawaniem banow..
Przeciez autor wyraznie napisal, ze przygotowuje nowa wersje tej wtyczki!!
Napisal to kilka dni temu, wiec moze sie opanujesz?!
Edytowane przez Pieka dnia 02.04.2006 23:36:57
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Underek
Gander napisz cos takiego do przema i eXtreme-Fusion prosze moze jest cos takiego je?li tak to dajcie lnka co kolwiek to bardzo wa?ne.

4r73k
Gander czy jest jakis sposob aby przeniesc uzytkownikow z fusiona do phpbb, oczywiscie oprocz recznego ?

Gander
Oczywi?cie ?e jest sposób.
Jak chcesz to napisz? to dla ciebie.

gander.solutions
Szparag
Ja równie? mam taki problem jak marek88. Czy jest jaka? mo?liwo??, ?eby ten mod dzia?a? na yoyo.pl?
Gander - ?wietna sprawa z tym modem! Mam nadziej?, ?e uda Ci si? nam (u?ytkownikom yoyo Frown) pomóc, bo u?atwia?oby to prac? na stronkach.

Gander
Zrobi?em co? zast?pczego. Pogrzebi? i jak znajd? to tu za??cz?.

gander.solutions
erdei
Gander widzialem mod phpBB konverter. Ale nie rozumie po co to i jak dziala ? Wytlumacz mi prosze ....

http://erdei.aplus.pl
Gander
phpBB konwerter to chyba s?u?y do przenoszenia postów z phpBB na fusion, lub w drug? stren?.

gander.solutions
Arkanin
ja mam problem. Mam zainstalowany phpbb2 i php fusion extreme pack III. Kiedy si? rejestruje i klikam w link aktywacyjny wyskakuje ?e wszystko dobrze a u góry widnieje

co jest? S? one w tej samej bazie danych. Sam ju? nie wiem. Mam wersje ex do php fusion 6

Gander
Zrobi?em na zlecenie now? wtyczk? phpBB AutoReg 3.0.
Naprawi?em w niej wszystkie b??dy wykryte w poprzednich wersjach, oraz doda?em jedn? opcj?. Musz? jeszcze zrobi? okrojon? wersj? dla serwerów nie obs?uguj?cych jednej z funkcji php (wykorzystanej w tej wtyczce).

Nie znajdziecie jej w Labolatorium Modu?ów.
Informacje u mnie.
Edytowane przez Gander dnia 06.06.2006 17:21:28

gander.solutions
Gander
Powy?sza wtyczka by?a wykonana na zlecenie i z tego tytu?u by?a rozpowszechniana odp?atnie.

Pisz? by?a, bo ju? nie jest Smile

Niemniej nadal czego? oczekuj? w zamian za wtyczk?:
Daj? wtyczk? za promowanie mnie i mojej strony w serwisie.

PS Teraz ju? jest: phpBB AutoReg 3.3

Wszelkie inforamcje o wtyczce i zasadach dystrybucji znajdziesz tutaj.
Edytowane przez Gander dnia 09.09.2006 12:42:01

gander.solutions
Kubofonista
Gander, w laboratorium modu?ów, nadal nie widze wtyczki dla phpbb by przemo a podobno mia?? si? tam znalesc Smile W sumie je?li obsluguje Extreme Packa i phpBB by przemo to ja jestem zainteresowany Smile GG:7140622

picia98
Te? jestem zainteresowany najnowsz? wersj? tej wtyczki - czy móg?by? si? ze mn? skontaktowa?

GaduGadu - 6739853

Wink

Cinio
Czy wtyczka php reg v3.3 umo?liwia równie? zalogowanie si? z poziomu php-fusion u?ywaj?c oczywi?cie kont z forum php by przemo?

Gander
Nie.
phpBB AutoReg 3.x nie obs?uguje logowania.
Prawdopodobnie taka us?uga bedzie w 4.x

gander.solutions
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl