ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 17

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Przekierowanie 301
cybull
Co chwila co? nowego :) Rozwi?za?em to tak:
W zale?no?ci jakiego u?ywasz panelu logowania:
Dla user_info_panel b?dzie to linia #34
a dla enhanced_user_info_panel b?dzie to linia #66
znajd?
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

i wpisz w polu action zamiast ".FUSION_SELF." swój adres strony g?ównej taki jak masz po przekierowaniu przez .htaccess

http://www.pragapoludnie.com.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 14:33:40
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
BenLomax
@cybull teraz jest ok. Wszystko dzia?a elegancko i mam nadziej, ?e tak zostanie Smile

MSK4x4
Witam, czy ten kod wpisa?em dobrze ?? Zrobi?em tak jak wy?ej, ale co? mi nie dzia?a...

Edytowane przez MSK4x4 dnia 13.04.2010 18:07:44

eldiablo
@MSK4x4 a spróbuj tak:

Widz? na Twojej stronie ?e masz te? adres knieja3.bo.pl, wi?c wpisz poprawny w drugim odwo?aniu, cba.pl albo bo.pl.

http://dropdire.pl
MSK4x4
eldiablo napisa?/a:
@MSK4x4 a spróbuj tak:

Widz? na Twojej stronie ?e masz te? adres knieja3.bo.pl, wi?c wpisz poprawny w drugim odwo?aniu, cba.pl albo bo.pl.

Dalej nic. Ten plik ma by? umieszczony w g?ównym katalogu (public_html) PHP FUSION czy (jak jest na unl.pl) czy na 1 stronie serwa ? Robi?em to i to i nic nie da?o...

eldiablo
Wpisujesz

W pliku htaccess w g?ównym katalogu Twojego konta na unl.pl i to powinno robi? przekierowanie na twój adres w cba.pl.
Edytowane przez eldiablo dnia 13.04.2010 20:50:22

http://dropdire.pl
MSK4x4
Nie mam poj?cia.... nic nie dzia?a. Co? ?le musz? robi?.

Gander
Mo?e na unl.pl nie dzia?aj? pliki .htaccess?

Proponuj? aby? doda? na stronie dodatkowy panel boczny o nast?puj?cej tre?ci:

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy PHP

Spowoduje to ?e ka?dy, kto nie jest adminem (czyli go?cie, zalogowani u?ytkownicy i wszelkiej ma?ci roboty internetowe) zostanie przekierowany na nowy adres z kodem 301 (strona przeniesiona). B?dziesz móg? si? tak?e zalogowa? przez stron? http://knieja3gli.../login.php (wykluczenie tej strony w warunku).

?ród?o: http://www.somaco...m/p145.php
Edytowane przez Gander dnia 16.04.2010 00:03:42

gander.solutions
MSK4x4
Gander napisa?/a:
Mo?e na unl.pl nie dzia?aj? pliki .htaccess?

Proponuj? aby? doda? na stronie dodatkowy panel boczny o nast?puj?cej tre?ci:

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy PHP

Spowoduje to ?e ka?dy, kto nie jest adminem (czyli go?cie, zalogowani u?ytkownicy i wszelkiej ma?ci roboty internetowe) zostanie przekierowany na nowy adres z kodem 301 (strona przeniesiona). B?dziesz móg? si? tak?e zalogowa? przez stron? http://knieja3gli.../login.php (wykluczenie tej strony w warunku).

?ród?o: http://www.somaco...m/p145.php

Witam, pomog?o !! Dzia?a dobrze!! Bardzo Dzi?kuje!!

Konto ukryte
Witam serdecznie, prosz? powiedzcie czy jest mo?liwo?? zrobi? tzw. „automatyczne przekierowanie” . Polega to na tym, ?e nazwa mojego serwera to forkred.webd.pl a domena zaparkowana to forumkredytowe.org, wiele jeszcze jest miejsc i odes?a? do adresu forkred.webd.pl a na tym adresie nie ma strona pe?nej funkcjonalno?ci ciasteczek. Chcia?bym, aby osoba wchodz?ca na forkred.webd.pl od razu zosta?a przekierowana na adres forumkredytowe.eu. Problem polega na tym, i? na 2 adresach jest ten sam serwer i nie wiem czy to jest wykonalne by osoba odwiedzaj?ca mia?a adres forkred.webd.pl i widzia?a ca?? stron? a nagle si? od?wie?a i jeste?my ju? na forumkredytowe.eu.
Jak my?licie da si? co? z tym zrobi??
I drugie pytanko czy je?li da si? co? takiego zrobi? b?dzie dzia?a?o to na ca?ej stronie a nie tylko na g?ównej, bo jak Np. kto? wpadnie na stron? Np. do artyku?u b?d? forum czy tak?e to zadzia?a?
Pozdrawiam

PW od moderatora:
  1. Przeniesienie posta - bogdan 30.08.2012 16:08

bartek124
W .htaccess:

Winno dzia?a? na ca?ej stronie.

PW od moderatora:
  1. Przeniesienie posta - bogdan 30.08.2012 16:08

userbar_bartek124_net.png mw.gif Nie pomagam na komunikatorach oraz PW!

www.bartek124.net
Konto ukryte
Dzia?a Smile dzi?kuj? Ci serdecznie, jeste? wielki Smile Klikn??bym pomog?e? ale nie wiem jak bo nie mam takiej opcji Smile
Edytowane przez Konto ukryte dnia 30.08.2012 20:03:57

suchy41
Witajcie, na google webmaster pojawi? mi si? b??d polegaj?cy na braku strony - google bot zaindeksowa? stron? która nie istnieje. We wskazówkach jest napisane, aby w?a?nie przez to naprawi? b??d - przekierowanie 301. Wi?c teraz problem jak to zrobi?, ?eby z danego linku przekierowa? na stron? g?ówn?.

Powiedzmy, ?e nieistniej?ca strona to: www.strona.pl/str... a adres strony to www.strona.pl

www.cscrew.eu
Konto ukryte
W?a?nie tak jak jest wy?ej napisane przez bartek124, b?d? poczeka? a? google ponownie zaindeksuje stron?.
A z drugiej strony pytanie, co to jest to /strona.html jaka? pod strona czy np. news.php.

EDIT: albo, je?li rzeczywi?cie jest to html zrób sobie taki sam plik i wprowad? automatyczne przekierowanie.

Gdzie content="10 oznacza czas auto od?wie?enia.
Edytowane przez Konto ukryte dnia 13.09.2012 16:46:15

suchy41
Statystyki ze stat4u, które by?y dodane w inframe aby nalicza?o je, bo w innych wypadkach nie nalicza?o :)

P.S.

Doda?em to co doda? Bartek:

Strona oszala?a i si? w ogóle nie w??cza, a chcia?em to wykorzysta? do tego poniewa? te? mam hosting z webd.

Nie wiem tak?e jakim cudem to jest mo?liwe, skoro w ogóle nie ma nigdzie podanego takiego adresu...
statystyki.html 404
infusions/pd_warning/ja 404
infusions/pd_warning/premium 404
infusions/pd_warning/reklama 404

Wi?c pytanie brzmi, jak to równie? zrobi? z katalogami.

www.cscrew.eu
Konto ukryte
Podaj zawarto?? .htaccess bo co? czuj? ?e mówisz o jednej stornie, w moim przypadku zmiana by?a z domeny na domen?, wi?c my?l? ?e co? poprzekr?ca?e? i o jakiej funkcji dok?adnie mówisz w google analytics?

suchy41
Te b??dy pokazuje mi tutaj: google.com/webmasters/

W pliku ".htaccess" aktualnie ca?y czas co? zmieniam, wi?c nie wiem co poda?. Chcia?bym aby:

itp.

www.cscrew.eu
Konto ukryte
No ale masz klik statystyki.html? je?li nei to go zrób i wstaw to co Ci poda?em jako automatyczne przekierowanie, a a z webd.pl na eu zrób jak bartek poda?.
Nie mo?esz zrobi? jak w 1 przyk?adzie z eu na eu bo si? strona zap?tla i nic si? nie pojawi.

suchy41
Rozumiem, tylko zwró? uwag? na to, ?e Bartek poda? 2 te same adresy, jak ja to robi? to w?a?nie strona si? nie wczytuje.

Szuka?em tak?e w google informacji jak bez www zmieni? na www:

Lecz to tak?e nie dzia?a.

www.cscrew.eu
Konto ukryte
suchy41 napisa?(a):

Rozumiem, tylko zwró? uwag? na to, ?e Bartek poda? 2 te same adresy, jak ja to robi? to w?a?nie strona si? nie wczytuje.

Szuka?em tak?e w google informacji jak bez www zmieni? na www:

Lecz to tak?e nie dzia?a.

Ziomek przecie? Bartek poda? przyk?ad tylko !!

I to jest OK

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl