ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 5

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

JazOOn
06.10.2025 21:00:15
czy shout dziala?

hoopak
02.10.2025 10:33:17
Bleeeeee Cool

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » Podstawowe zagadnienia zwi?zane z PHP-Fusion » Przedszkole
 Drukuj temat
Obrazek przed ujrzeniem strony (preloader)
DJPromo
Co ty chcesz sobie mota? zrób tak jak napisa? W?odek

zrób index.html do niego wgraj to co poda? i podaj adres www i czas

i teraz jak masz ustawione prace na serwie to od razu jak zobaczysz obraz i nast?pi przekierowanie np za 6 sekund to automatycznie w??czy ci sie http://tw ójadres.pl/maintenance.php

bo zostanie za?adowany news.php czy index.php a tam jest sprawdzane czy nie prowadzisz prac jaki?
Pomog?em Kliknij Pomóg?
?ycie to chwila zbyt krótka aby móc .... ?ycie to chwila / trzeba patrze? i podziwia? Smiledjpromo6.jpg

W?cibski Go??
Dodany dnia 23.10.2025 13:34:36
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
zezol
Sorki, ale Wy chyba nie wiecie o co mi chodzi Wink
Ja chc? mie? maintenance.php, po w??czeniu którego po 5 czy tam ilu sekundach przekieruje na now? stronk?. Mi chodzi o to, aby wchodz?cy na stary adres widzieli to "zaproszenie" w maintenance.php. Zobacz?(zd??? przeczyta?) i ich przekeiruje na now? stronk?. Mo?e teraz skapujecie Grin

DJPromo
Powiedz mi jaki jest sens tego dawaj?c to w maintenance.php je?li i tak osoba zostanie przeniesiona na inny adres zrób tak jak napisa? wlodek

dodaj tam grafik? jaki? tekst

czy zrób co? w rodzaju INTRA i z g?owy Smile
nie widz? sensu zabawy z maintenance.php Je?li ma to by? tylko przekierowanie po pewnym czasie
Edytowane przez DJPromo dnia 14.06.2007 23:04:16
Pomog?em Kliknij Pomóg?
?ycie to chwila zbyt krótka aby móc .... ?ycie to chwila / trzeba patrze? i podziwia? Smiledjpromo6.jpg

Spoczywaj w pokoju... wlodekp
@zezol dlaczego Ty upar?e? si? utrudnia? sobie ?ycie DJPromo dobrze radzi zawrzesz na stronie grafik? i komunikat o zmianie przeprosiny itd itd i po co cCi to maintenance-skoro ono jest tak?e tylko tak? w?a?nie stron? info-przeproszenia za utrudnienia i nic wi?cej nie ?aduje- z fusiona-jeszcze mniej jak login.php to jak tryb awaryjny w windows-np bez sterowników-okrojony.
Edytowane przez Pieka dnia 16.06.2007 22:44:08

wlodekp.europa.pl
zezol
Ju? "zm?d?a?em" Wink Nie utrudniam sobie ?ycia Smile Pokombinowa?em troch? z maintenance.php i jest! Mo?esz sprawdzi?: http://3d-gimbog.ovh.org/ Cool

No i dobrze, ale plan dalej jest do maintenance.
I wiesz wcale nie staram si? by? upierdliwy tylko klikn??em na plan wcze?niej(pw-kaszanka) bo chcia?em zobaczy? jak go zrobi?e??
Mój nie publikowany dla wszystkich chodzi:
http://www.gimnaz...kowice.pl/ i patrzy?em w kontek?cie wykorzystania go na Twojej stronie- chocia? Ty to tylko jedna klasa-strona.

wlodekp.europa.pl
zezol
Teraz to ju? sie ca?kiem zamiesza?em... Frown
Plan jest do maintenance? Klikn??e? na plan - jaki plan? Lekcji? Smile I jaka kaszanka? "http://www.gimnaz...kowice.pl/ i patrzy?em w kontek?cie wykorzystania go na Twojej stronie- chocia? Ty to tylko jedna klasa-strona." ze co?
Przepraszam, ale "czego?" tu nie rozumiem... Sad

PS. Jak by co, to nie krzycz Wink

Klikam ten adres na ovh 5s przekierowanie ma wej?? lua teraz nie wchodzi bo chyba zdech? od zapyta? moja wlodekpol.lua te? nie idzie cho? nic na niej nie ma.
Jak ju? wesz?a w nawigacji górnej masz plan link-klikajac na niego w??czalo si? jak wchodzi?a pó?godiny temu maintenance i znowu przekierowanie.
Krzycze? nie musz?, liczy? te?-bo wystarczy ?e popatrz? na swojego avka i mam b?ogi stan roz?adowania.

wlodekp.europa.pl
zezol
Kurcz?, znów nie kapuje? Przecie? na LUA nie mam ?adnego przekierowania...

PS. O jaki plan Ci chodzi?o?
Mój nie publikowany dla wszystkich chodzi:

EDYCJA POSTA:
Ju? wiem dlaczego Ci? przekirowa?o. Adres buttona planu lekcji na LUA: http://3d-gimbog....page_id=3. Po prostu zapomnia?em w tym buttonie doda? sat?? ".BASEDIR." Smile Ju? poprawione...
Edytowane przez zezol dnia 17.06.2007 00:11:27

Paker1177
przeciez wystarczy zrobic plik index.html w kodzie tego pliku umiescic kod obrazka i hiperlacze do ./news.php i ustawic strone jako www.nazwa.pl/inde...

tygrysek1984
Ja mam taki problem bo tak?e chcia?em zrobi? i nawet mi si? to uda?o mam strone startow? z obrazkiem i po 5 sekundach mnie przekierowuje na g?ówn? stron?. Ale problem jest taki bo gdy mam ustawione w panelu administratora, ?eby startowa? z tej strony u mnie start.html to po za?adowaniu g?ównej strony nie dzia?aj? mi górne panel tzn. panel powitalny i info panel i niewiem co mam z tym dalej zrobi? Sad
Prosz? o pomoc
Edytowane przez Milka dnia 31.01.2008 14:00:04

www.s-f.yoyo.pl
rabit7
Nie ma jakiego? poradnika na ten temat, bo tutaj widz? strz?py informacji, które trzeba zebra? w ca?o??, a ja jeszcze nie jestem zabardzo zorientowany w php fusion...
Edytowane przez rabit7 dnia 15.02.2008 18:30:04

www.fb-clan.xt.pl
bartek124
Zrób plik index.html jaki chcesz a odno?nik daj do news.php. W czym? problem?
userbar_bartek124_net.png mw.gif Nie pomagam na komunikatorach oraz PW!

www.bartek124.net
rabit7
Ok bez problemu uda?o si? to zrobi?.

www.fb-clan.xt.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl