ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 18

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
INF: New Navigation Panel v3.2
FreEp
Mo?e autor móg?by zrezygnowa? z systemu numerycznej kolejno?ci i zastosowa? system znany z php-fusion (do góry, do do?u)?

W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 17:09:58
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Wooya
Widze, ze nie pomogla poprawka. Przyjze sie jeszcze temu dokladniej w takim razie.
... Pomagam tylko przy najnowszych wersjach PHP-Fusion ...
koder_1.png

zezol
Co? jest nie tak z dodawaniem/edytowaniem linku. Przy zatwierdzeniu odsy?a do "infusions/index.php". Normalnie jest:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

"SL", to nie jest czasem b??d? Zmieni?em na:

..dalej to samo. A wi?c w czym b??d?

PS. 'Zdarzenie' mia?o miejsce na localho?cie.
Edytowane przez zezol dnia 27.10.2007 20:26:41

_Tomek_
W?a?nie odkry?em jeszcze jeden problem.

Oto moja strona: http://www.zs4.sz...

Podczas zwijania i rozwijania grup menu wszystko dzia?a OK z wyj?tkiem kategorii "Dla uczniów", która zwija ca?e menu poni?ej, a nie tylko swoj? grup?.

Usuwa?em t? pozycj? i dodawa?em od pocz?tku. Opisana jest tak samo jak wszystkie inne grupy. Niestety bez efektów. Ca?y czas jest tak samo. Czy to jaki? b??d wtyczki, czy co? robi? nie tak?

Pieta
To chyba b??d wtyczki, bo u mnie by?o to samo. Dlatego ju? nie u?ywam zwijania w grupach.Sad
Pieta. Ten znad morza Smile

www.epieta.pl
zezol
Mi uda?o si? upora? z problemem :)
To(domy?lnie):

Zamieniamy na:

Edytowane przez zezol dnia 02.11.2007 17:26:29

weogrim
Witam.
Chcia?bym sie zapyta? jak zrobi? takie przerwy jak te po miedzy linikem a Grup?????

img101.imageshack.us/img101/8850/20071108174149oq2.png

zamiast tej linii

img155.imageshack.us/img155/5497/200711081746001iz5.png

i jeszcze jak usun?? ten kwadracik ?

img127.imageshack.us/img127/7046/20071108174600dq2.png
Edytowane przez Milka dnia 08.11.2007 20:29:43

http://weogrim.pl
_Tomek_
Witam.

Chcia?bym sie dowiedzie? jak zrobi?, ?eby linki pojawiaj?ce si? poziomej belce mog?y by? pogrubione i kolorowe?

Pozdrawiam

pawel1991
Mam najnowszy php fusion i jakos nie moge dojsc jak dodac grupe... Wszystkiego juz próbowa?em ;/ Help
Edytowane przez Milka dnia 07.12.2007 19:49:58

Pieka
pawel1991 napisa?/a:
Mam najnowszy php fusion i jakos nie moge dojsc jak dodac grupe... Wszystkiego juz próbowa?em ;/ Help

Wszystko jest opisane w tym temacie, wystarczy przejrzec oraz w Poradniku, zasada ta sama.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
ELO320
Ja mam takie jedno ma?e pytanie, bo niedawno odkry?em ma?y b??d i nie bardzo wiem jak naprawi?, otó? gdy sie koloruje linki w panelu to z poziomej belki znikaj? linki, separatory w postaci kropek zostaj? a linki znikaj?. Moz? jest to gdzie? opisane ale daje s?owo ze znale?? nie moglem.

www.imperium-gier.pl
thus
weogrim napisa?/a:
Witam.
Chcia?bym sie zapyta? jak zrobi? takie przerwy jak te po miedzy linikem a Grup?????

img101.imageshack.us/img101/8850/20071108174149oq2.png

zamiast tej linii

img155.imageshack.us/img155/5497/200711081746001iz5.png

i jeszcze jak usun?? ten kwadracik ?

img127.imageshack.us/img127/7046/20071108174600dq2.png

Mam ten sam problem, nie mog?em nigdzie znale?? odpowiedzi na zagadnienie. Prosz? o pomoc Smile

jantom
Wiecie ch?opaki, u nas to akurat zas?uga CSS. Je?li ju? musicie wstawi? sobie przerw?, to w nazwie linku pozostawcie puste pole (lub wstawcie spacj?), a w Adres wpisa? ---.

Usuni?cie kwadraciku - w ustawieniach wy??czy? zwijanie grup.

http://jantom.info
kylof
jantom napisa?/a:
Wiecie ch?opaki, u nas to akurat zas?uga CSS. Je?li ju? musicie wstawi? sobie przerw?, to w nazwie linku pozostawcie puste pole (lub wstawcie spacj?), a w Adres wpisa? ---.

Usuni?cie kwadraciku - w ustawieniach wy??czy? zwijanie grup.

W?a?nie je?li wstawie w adres "---" pojawia mi si? nowa grupa a wi?c

Menu (Grupa)
-link
-link
-link
Tutaj wstawiam "---" i pojawia mi grupa taka jak menu tylko bez napisu
Inne (Grupa)

Tak to mniej wi?cej wygl?da czy mo?e kto? doradzi? jak wstawi? przerw? tak aby nie by?o wida? lini (np wstawi? <br> tylko nie wiem gdzie pewnie w navigation_panel w infusionie ale nie bardzo wiem do czego si? zabra?)

Z góry dzi?ki za pomoc

ICEK
Ale sobie lektur? zrobi?em, ale dalej jednego nie potrafi? zrozumie? (nie wiem czy by?o i doczyta?em czy nie by?o wspomniane) Otó?: Obrazki i wszystko mi si? dodaj tak jak trzeba, ale da si? zrobi? tak, ?e przy ka?dym linku jak jest standardowy bullet to ?eby np. przy jednym z linków by? jeden jaki? inny obrazek np. aby wyró?ni?, ?e tam co? jest innego np. jaki? gifek "new" ?

www.modlinski.net
ELO320
Napisze jeszcze raz bo chyba mój post zosta? omini?ty i nie uzyska?em odpowiedzi jak z tym sobie poradzi? i jak naprawi?

Otó? gdy sie koloruje linki w panelu które s? po?o?one na poziomej belce to z poziomej belki znikaj? linki, separatory w postaci kropek zostaj? a linki znikaj?. Moz? jest to gdzie? opisane ale daje s?owo ze znale?? nie moglem.

img128.imageshack.us/img128/7119/21510167qo1.jpg
img170.imageshack.us/img170/870/21960842in2.jpg

www.imperium-gier.pl
ostry2006
A mo?esz da? swój pliczek na forum lukn? pewnie gdzie? b??d bo u mnie wszytko gra na kolorowe linki !

www.ligaformuly.lua.pl
ELO320
Pobra?em ten z modu?ów 3.1 i by?o tak , dopiero wrzuci?em ten nowy 3.2 i to samo jest.

Nie wiem w jakim celu mam go zamieszcza? skoro nic nie zmienia?em tylko pobra?em nówk? z za??cznika Wooy'i

www.imperium-gier.pl
chudy9
Mam pytanko gdzie sie wy??cza zwijanie grup bo nie moge znale????
Edytowane przez Pieka dnia 11.02.2008 18:45:58

Pieka
Spaik napisa?/a:
Witam. Zosta?em przekierowany przez administratora tutaj a wiec napisze tutaj ;P
Moj 'problem' wiarze sie z pewnym tlem ktore otacza dodany link z obrazkiem. Chcialbym sie go pozbyc lecz nie wiem jak. Ponizej przedstawiam obrazek okreslajacy to tlo:
----- problem rozwiazany

Jak sie tego tla pozbyc ? Prosze o pomoc.

Edytuj plik new_navigation_panel.php, znajdz (linie ~17-18):

I zastap:

Edytowane przez Pieka dnia 11.08.2011 17:00:41
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl