ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 12

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

JazOOn
06.10.2025 21:00:15
czy shout dziala?

hoopak
02.10.2025 10:33:17
Bleeeeee Cool

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
fusionBoard 4.x PL
Bochen
kafar napisa?/a:
Witam - rozwi?za? ju? kto? problem braku wy?wietlania si? ilo?ci postów/tematów z podkategorii, na g?ównej stronie forum?

Przy??czam si? do pytania.
Edytowane przez Pieka dnia 18.03.2009 19:17:10

www.webstudio.sdgp.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 23.10.2025 02:38:43
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
pasta20
G?upie pytanie nie dodaje mi za??czników na forum. Na nowej stronce nie dodaje mi :/
Edytowane przez Chemikpil dnia 22.03.2009 19:48:51

erlando
Czy kto? z szanownych tu bywalców móg? by podpowiedzie? sk?d mo?na za?y? instrukcj? obs?ugi FB4.2 ?

Dopiero zaczynam przygod? z tym skryptem i nie do ko?ca jestem w stanie sam napisa? wszystkiego o funkcjonalno?ci i zastosowaniu.

Przyda?o by si? o?wieci? przysz?ych u?ytkowników na mojej stronie ale pewnie mój opis nie b?dzie adekwatny do tego co tu na prawd? mo?na... Mo?e jest jaka? gotowa publikacja na ten temat ? Nie mog? nigdzie odszuka?.

Pomo?e kto? ?
Cierpliwy kamie? ugotuje ...

webstreet.pl
pasta20
Dziwne dzia?a ju? ale mam pytnako inne mam na stronie www.pasta20.pl na forum Automatyka podkategorie Eplan, Elcad itd chcia?bym aby wy?wietla?o mi tematy na forum z tych podkategorii. Przeszuka?em ustawienia i nic nie znalaz?em Sad

Hm jeszcze jedno chcia?bym aby pokazywa?o ile mam w tej podkategorii tematów i postów tak jak to jest w normalnych forach.

Pozdrawiam
Edytowane przez pasta20 dnia 28.03.2009 13:56:41

Artur-M
Co za :/
W fusionBoard s? grupy. I ka?dy mo?e sobie tak? grup? stworzy?. To jest jasne i proste. Ale czy wie kto?, jak taki "u?ytkownik trzeci" (nie-za?o?yciel grupy) mo?e si? do jakie? grupy u?ytkowników dopisa?? Zw?aszcza, ?e grupa jest "publiczna"?
Bo skoro mo?na zak?ada?, to chyba g?upim by?oby, gdyby nie mo?na by?o si? tam doda?.

P.S.Jak kto? do tego doszed?, to bardzo prosz? o podpowied?.
Edytowane przez Artur-M dnia 04.04.2009 17:17:57

eridor
Eee... u mnie pojawia si? czasami bia?a strona, kiedy klikam w edytuj zasady ostrze?e?... Jakby co? z ajaxem? Bo pokazuje ?e si? ?aduje... Mam stron? na home.pl

Wiadomo?? doklejona:
Hmm... tak samo si? dzieje przy niektórych innych ajaxach... Np: przy dawaniu oceny..

I mia?bym ma?? sugesti?:
- Mo?liwo?? pokolorowania nazwy forum/dzia?u
- Mo?liwo?? dost?pu do dzia?u od X postów
Edytowane przez eridor dnia 10.04.2009 14:00:38
...

http://hobbit.avatar.net.pl
korekt advet
Siemka ! Ja mam problem z dodawaniem moderatorów w FusionBoard poniewa? po dodaniu moderatora jest b??d
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy
jak to naprawi? ?
PHP-Fusion v6 to ju? historia PHP-Fusion v8 to tajemnica, ale PHP-Fusion v7 to dar losu Smile
www.fineasz-i-fer... - Zapraszam Smile

www.fineasz-i-ferb.345.pl
Maro100
korekt advet napisa?/a:
Siemka ! Ja mam problem z dodawaniem moderatorów w FusionBoard poniewa? po dodaniu moderatora jest b??d
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy
jak to naprawi? ?

Nie wiem czy pomo?e ale podmie? ten func.php na ten co da?em w za??czniku;)

PW od moderatora:
  1. Brak Stopki! - chemix 22.04 - 18:06
Maro100 dodał/a następującą plik:
func_1.rar [6.02kB / 740 Pobrane]

Nic co ludzkie nie jest mi obceGrin
galactikfootballcenter.pl - najlepsza stronka o GF

korekt advet
Nie pomog?o Sad
PHP-Fusion v6 to ju? historia PHP-Fusion v8 to tajemnica, ale PHP-Fusion v7 to dar losu Smile

Spaik
Zauwa?y?em ?e w tym modzie widnieje tryb czasu 12h.
Jest mo?liwo?? jako? przestawi? to na 24h?

korekt advet
Siemka ponownie ! Czy da si? jako? usun?? fusioboard bo przez wtyczki i przywrócenie plików jako? nie dzia?a usuwanie ?

cybull
Na pocz?tek w opcjach forum wy??cz fusionboard, nast?pnie po wy??czeniu gdy ju? b?dziesz widzia? normalne forum php-fusion mo?esz zrobi? zabieg kosmetyczny w postaci podmiany plików forum na te z oryginalnej paczki php-fusion. U mnie to zadzia?a?o bez problemu. Dla spokojnosci wykonaj najpierw backup swojej bazy danych.

http://www.pragapoludnie.com.pl
korekt advet
Dzi?ki cybull. Wcze?niej mia?em co? nie tak z plikami w paczce widocznie je modyfikowa?em wi?c ?ci?gn??em now?.

Pieka
Kolega Spaik nadeslal odpowiedz na Wasze bolaczki, cytuje:
W infusions/fusionboard4/includes/func.php znajdz:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy PHP

I kod:

zamie? na :

Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Bochen
Ja mam problem z licznikiem, który pokazuje rekord online. Wci?? pokazuje to samo mimo, ?e którego? dnia by?em ?wiadkiem kilkunastu zalogowanych userów, a licznik wci?? sta?. Czego to mo?e by? przyczyna?
Edytowane przez Bochen dnia 25.04.2009 21:58:02

www.webstudio.sdgp.pl
cybull
A takie g?upie i bezzasadne jak s?dze pytanie:

Stron? od?wie?asz ?eby sprawdza? wskazania licznika online?

http://www.pragapoludnie.com.pl
Bochen
Czy od?wie?am? Je?li masz na my?li cho?by przez wci?ni?cie klawisza f5 to tak i to wielokrotnie. Wiem, ?e to si? samo od tak nie zmieni. Rekord wynosi 5 userów i jest z 16 marca. W tym czasie kilkakrotnie widzia?em, ?e ludzi na stronie by?o znacznie wi?cej, a mimo to licznik i data wci?? wskazuje to samo.

Na pocz?tku mysla?em, ?e zlicza i zapisuje tam tylko zalogowanych, ale ostatnio cz?sto te? by?o po kilkana?cie zalogowanych osób w tym samym czasie...

?eby nie by?o nieporozumie? daje screen. Chodzi mi o to, co podkre?lone na czerwono.
http://www.ets.sd.../staty.jpg
Edytowane przez Bochen dnia 25.04.2009 22:39:19

www.webstudio.sdgp.pl
Artur-M
Który fragment jakiego pliku odpowiada za wy?wietlanie takich [cenzura]reli, jak avatar, ilo?? napisanych postów, miejsce urodzenia czy dat? rejestracji po lewej stronie od napisanego posta na forum z w??czonym fusionBoard-em?

Bochen
Zale?y jaki styl wy?wietlania masz w??czony na forum.
infusions/fusionboard4/includes/views - Tu masz 4 ró?ne style wy?iwetlania uk?adu w widoku postów. W zale?no?ci, który masz w??czony w tym pliku szukasz.
Prawdziwy m??czyzna nie je miodu, prawdziwy m??czyzna ?uje pszczo?y!

www.webstudio.sdgp.pl
Artur-M
Dzi?ki Lascar Smile Bo ja oczywi?cie grzeba?em w "viewthread.php" Pfft

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl