ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 20

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Share This Panel (share_this)
khaman
Share This Panel v2

Panel autorstwa Fangree, dodaj?cy pod artyku?ami, newsami, zdj?ciami oraz w?tkami na forum, panel z linkami HTML, BBCode i adresem. Posiada tak?e wtyczk? Addthis, pozwalaj?c? doda? linki do wykopu, ulubionych, wys?a? e-mailem i wiele innych.
Wtyczk? uzupe?ni?em o polskie locale, oraz przystosowa?em przycisk Addthis do polskich warunków, (m.in. domy?lnie dodane Wykop, Blip.pl)

img686.imageshack.us/img686/3782/sharethisq.jpg

-------------
Instrukcja instalacji za??czona do wtyczki (README_PL)
-------------
khaman dodał/a następującą plik:
v7-share_this_v2_pl.zip [21.86kB / 1199 Pobrane]

Edytowane przez Pieka dnia 16.04.2010 12:33:02
Posty pomocne oznaczaj jako pomóg?help.png Nie pomagam na PW/GG | Brak stopki = brak pomocy

W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 20:25:34
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
konto usuniete
Mam pytania:
1. Po zainstalowaniu wed?ug wskazówek dodatek ten nie korzysta z polskich locali, czemu tak si? dzieje?
2.*********, tak si? to wy?wietla w artyku?ach, troch? za szerokie wi?c nie-?adnie wygl?da. Mog? to jako? zmieni??
3. Czy da?oby si? to tak przerobi?, ?eby by?a ikonka przy artyku?ach, fotkach, na forum aby po klikni?ciu jej wysuwa?y si? te wszystkie opcje, które teraz s? widoczne?
Edytowane przez hoopak dnia 04.08.2011 23:16:36

krystian1988
Dzia?a pi?knie dzi?ki khaman.
BRAK STOPKI = BRAK POMOCY NA SUPPORCIE.PRZECZYTAJ:
Regulamin Supportu Nie pomagam na PW!!!

khaman
@foxi89,
1. W ka?dym z plików shartix_x.php masz linijki:

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

spróbuj pobawi? si? warto?ciami font-size:12px

2. Nie wiem, u mnie dzia?a normalnie. Najszybsze rozwi?zanie, mo?esz zamieni? English.php na Polish.php w katalogu locale w tej wtyczce.

3. Je?li dobrze zrozumia?em chcesz usun?? te ikonki i da? zamiast "Wi?cej" jaki? plik graficzny?
Posty pomocne oznaczaj jako pomóg?help.png Nie pomagam na PW/GG | Brak stopki = brak pomocy

konto usuniete
No w?a?nie ?le mnie zrozumia?e? odno?nie pytania nr3 Wink
Na przyk?ad pod artyku?em masz grafik?, ewentualnie napis "Podziel si?" (kwestia indywidualna je?li chodzi o tre??) po jego naci?ni?ciu wysuwa si? to wszytko co teraz mamy na sta?e czyli ikonki blip-a itp, oraz linki, BBcode itp Wink. Mam nadziej?, ?e dobrze to wyja?ni?em.
Ogólnie to jestem Ci wdzi?czny za ten jak?e przydatny dodatekWink
Edytowane przez konto usuniete dnia 16.04.2010 14:15:55

Angius
Wybaczcie za odkopanie, ale czy da?oby rad? ca?o?? wrzuci? pod jedn? ikonk? "share"? Chodzi mi ot o, ?eby po klikni?ciu w dan? ikonk? wyskakiwa?o okienko z tymi wszystkimi funkcjami. I najlepiej, ?eby ta ikonka by?a obok ilo?ci wy?wietle?, ikonki "drukuj", ogólnie na tym dolnym pasku. Da?oby rad??
//Angius

http://www.incantator.cba.pl
shallov
khaman napisa?/a:
Share This Panel, o którym pisa?em kilka postów wy?ej posiada ju? takie co? w galerii.

Co prawda wiadomo?? Khamana wy?ej jest z innego tematu ale tyczy si? tego wi?c tu zapytam Wink
Gdzie mo?na zmienic wyglad/ustawienie ikon?

konto usuniete
Wstawiaj?c odpowiedni dla Ciebie kod ze strony http://www.addthi... np. w sharthis_a Smile

shallov
No tak tego sie domy?li?am tyle ?e w tych podstawowych "guzikach" ze si? tak wyra?? ten kod zajmuje tam z 5 linijek, a ja chcia?am u?y? czego? takiego http://www.addthi...hare-stack
i o to pyta?am w poprzednim temacie, na co Khaman odpowiedzia? to co pozwoli?am sobie zacytowa? wy?ej. Z odpowiedzi zrozumia?am, ?e share ma na wy?wietlenie tego w takiej formie jak?? prostsz? metod?, bo szczerze mówi?c z tych kodów nie wiele rozumiem i nie mam poj?cia jak i gdzie to ewentualnie wstawi?. Wink
Edytowane przez Drecha dnia 18.01.2011 19:42:23

eldiablo
shallov napisa?/a:
No tak tego sie domy?li?am tyle ?e w tych podstawowych "guzikach" ze si? tak wyra?? ten kod zajmuje tam z 5 linijek, a ja chcia?am u?y? czego? takiego http://www.addthi...hare-stack
i o to pyta?am w poprzednim temacie, na co Khaman odpowiedzia? to co pozwoli?am sobie zacytowa? wy?ej. Z odpowiedzi zrozumia?am, ?e share ma na wy?wietlenie tego w takiej formie jak?? prostsz? metod?, bo szczerze mówi?c z tych kodów nie wiele rozumiem i nie mam poj?cia jak i gdzie to ewentualnie wstawi?. Wink

Kod CSS do pliku styli Twojej skórki, kod HTML i Javascript do pliku footer.php lub header.php. Ale jak wida? tam na przyk?adzie, nie jest to raczej do wklejenia np: obok ikony do drukarki w postach na forum Grin

Chyba ?e nie przeszkadza Ci takich gabarytów animowana ikona -> http://www.addthi...hare-stack

I druga sprawa ten przycisk b?dzie zawsze wy?wietlany i widoczny w prawym dolnym rogu strony. Chyba ?e znacznie przerobisz sobie kod.

http://dropdire.pl
khaman
Tu jest gotowa wtyczka a z tego co piszesz chcesz sobie co? koniecznie wstawi? po swojemu. Prosz? w takim razie za?o?y? osobny temat w odpowiednim dziale a posty dotycz?ce tego przenios?.

shallov
To w takim razie w dobrym temacie pisa?am chyba bo to przecie? równie? add thishttp://www.php-fu...owstart=20 z Twojej odpowiedzi Khaman zrozumia?am to co napisa?am wy?ej. Ju? si? stad ewakuuj?.

Eldiablo, to tylko do galerii mialo by? wiec wielko?? i miejsce wy?wietlania nie przeszkadza?oby, Twoja wypowied? nieco mi rozja?ni?aWink

grzechx
Korzystam z przyjaznych linków, a w Share This Panel niestety s? w "nieprzyjaznej" formie. Jak to zmieni??
Portal Prl'u --->www.czas-prl.pl

Spaik
Dzi?ki Khaman Smile ?wietna robota!

ElPaul
Witam.
Zauwa?y?em wyj?tkowo dziwn? sytuacj?. Po aktualizacji do wersji 7.02.01 kiedy chc? doda? linka do mojej strony na facebooku, zamiast linka do materia?u/strony/ dodaje link do google.com!

?eby zobrazowa?:
Klikam w linki wpisuj? adres:
www.e-godow.pl/paul/fb1.jpg

Klikam "za??cz" i widz?:
www.e-godow.pl/paul/fb2.jpg

I tam w przypadku, czy o newsa, czy to artyku?u, czy nawet grafiki ze strony. Pisa?em do supportu hostingu i twierdz?, ?e z ich strony wszystko OK.

Adres stromy: www.e-godow.pl
hosting: nazwa.pl
Co ciekawe, subdomeny je?li je doda? do FB dzia?aj? w tej sytuacji OK. Np.: www.caro.e-godow.pl
Jakie? pomys?y? Bo mi ju? witki opadaj?. Przed aktualizacj? by?o OK! To najlepsze!

P.S. Kiedy klikam ikonk? FB we wtyczce AddThis dzieje si? dok?adnie to samo. Jak na razie wy??czy?em Share This Panel.

Znalaz?em przyczyn?. Jednoczesne u?ycie wtyczki oraz nowego koku ?ledzenia google analytics. Wróci?em do starego kodu, w??czy?em ShareThisPanel i jest OK.
Edytowane przez ElPaul dnia 09.06.2011 11:01:56

lem
Witam,

Jak to samo doda? do Downloads / dany plik do pobrania.

bogdan
Sprawdza?e? to -> http://www.php-fu...rowstart=0?
Nie szukaj Szcz??cia, lecz dawaj Je innym, a wtedy samo do Ciebie przyjdzie.
Nie ma mnie na GG. Pfft

dysko-patia.eu
Konto ukryte
A to co Bogu? udost?pni? sprawdzone i dzia?a jak ta lala Smile

lem
Witam,

Owa wtyczka dzia?a wy?mienicie lecz ja wol? bawi? si? w edycj? plików ni? to i baza.

Padle
Ja mam problem z t? wtyczka albo j? ?le doda?em

Twoja przegl?darka nie obs?uguje tego j?zyka lub ma wy??czon? jego obs?ug?. W??cz wykonywanie kodu JavaScript w swojej przegl?darce internetowej, aby skorzysta? ze wszystkich funkcji strony lub skorzystaj z programu obs?uguj?cego j?zyk JavaScript, np. Mozilla Firefox, Apple Safari, Opera, Google Chr...

i nie wiem co robi? ...

U?y?em wtyczki v5 opisanej w 2 temacie i to samo robi :/

Jak j? doda? do wtyczki z filmami bo tam brak :/
Edytowane przez Padle dnia 14.01.2014 16:50:43

www.beyze.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl