ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 13

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
TinyChat v1.27 (ls_tinychat_panel)
worekgdy
Wrzucam panel TinyChat wersja 1.27. Locale polskie. Mo?liwo?? chatowania dla go?ci (inna czcionka nazwy) i u?ytkowników. Moderacja i administracja poprzez PA=>wtyczki. Instalacja: wrzuci? na serwer, PA=>wtyczki i zainstalowa?, przej?? do zarz?dzania panelami=> doda? panel (na ?rodku, bo boczne rozk?adaj? wygl?d) i cieszy? si? jak dziecko na czacie Smile z nowgo panela.
Pozdrawiam
worekgdy dodał/a następującą plik:
v7-tinychat_v1_27.zip [49.43kB / 1038 Pobrane]

Edytowane przez Pieka dnia 03.02.2009 18:49:57

http://bojano.szkola.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 12:09:35
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
khaman
A dlaczego Polskie lokale tylko UFT?
Posty pomocne oznaczaj jako pomóg?help.png Nie pomagam na PW/GG | Brak stopki = brak pomocy

worekgdy
Niestety wspó?dziel? chwilowo swoj? maszyn? z córk? i co? mi namiesza?a z j?zykami. I mam teraz problem z kodowaniem w ISO. Po?ow? programów mam z opismi polsko - rosyjskimi, a niekiedy z literami nawet niemieckimi. Wi?c w tej sytuacji t?umacz? wtyczki i zapisuj? tylko w UTF-8. Ale jak znam dobre dusze na forum zawsze kto? podrzuci dodatkowe locale. Nie mniej jednak samemu (przy sprawnym kompie) jest to kilka klikni?? myszk? i wys?anie na serwer.

khaman
Tak, ale nie ka?dy widzi ?e brak wersji iso. Je?li Windows to "zaj?czek" kodowa? fajnie w iso Wink
Edytowane przez khaman dnia 03.02.2009 17:01:03
Posty pomocne oznaczaj jako pomóg?help.png Nie pomagam na PW/GG | Brak stopki = brak pomocy

worekgdy
Sprawd?cie locale polskie w ISO. Powinno by? dobrze (przynajmniej u mnie jest). U?y?em G?eg?ó?kiXP. Jak b?dzie dobrze b?d? za??cza? locale i w ISO-8859-2 i w UTF-8

Pieka
Sprawdzilem i delikatnie poprawilem pliki pod wzgledem kodowania, powinno byc ok.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Evanus
Da?oby si? utworzy? kilka chatów?
Edytowane przez Pieka dnia 11.02.2009 22:09:45

LAbUdZiN
Jak zmieni? t?o czatu?
Na mojej stronie jest to czarnawy background i nie widac co pisz? u?ytkownicy.

www.takgramy.pl
Czarodziej_2005
Co mam zrobi?, poniewa? czat mi nie dzia?a (Nie wyskakuje mi okienko do instalacji, a wrzuci?em na stron? ten folder) A wi?c, co mam zrobi? ?

Terryd
Moderacja i administracja poprzez PA=>wtyczki. Instalacja: wrzuci? na serwer, PA=>wtyczki i zainstalowa?, przej?? do zarz?dzania panelami=> doda? panel (na ?rodku, bo boczne rozk?adaj? wygl?d)
Jest w tym co? niezrozumia?ego?

Czarodziej_2005
Tylko ?e w tym "Pa=>wtyczki." nie ma nic do instalacji... A wi?c, co mam zrobi? ?

Chemikpil
Spamujesz mi na gg i PW (przeczytaj uwa?nie podpis), a nie potrafisz nawet poprawnie opisa? problemu. Nie pokazuj? si? nic? To jasne ?e nie masz plików wrzuconych tam gdzie powinny by?. Nic wi?cej nie pomog? skoro ty nie masz ch?ci bardziej opisa? problemu.
Nie pisa? na GG i PW w sprawach technicznych!
ChemikPil - blog (w nowej ods?onie) | ChemikPIL - My twitter

www.chemikpil.pl
Terryd
Mo?e spróbuj wpisa? to:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Nie wiem dok?adnie w jakim folderze to si? znajduje, wi?c poszukaj i uzupe?nij te "...".
Edytowane przez Terryd dnia 04.08.2009 23:12:52

Czarodziej_2005
Przepraszam za spamowanie... Pliki mam odpowiednio wrzucone zgodnie z instrukcj?, i wszystko do tego momentu:

PA=>wtyczki i zainstalowa?, przej?? do zarz?dzania panelami=> doda? panel (na ?rodku, bo boczne rozk?adaj? wygl?d) i cieszy? si? jak dziecko na czacie Smile z nowgo panela.
Pozdrawiam

Odpowiednio mam, bo sprawdza?em 9 razy, i co mam zrobi? ?

Chemikpil
Od kiedy to wtyczki instalujemy bezpo?rednio poprzez link i sk?d wytrzasn??e? plik instal.php. Ludzie zajrzyjcie do paczki i na swoje serwery.
Masz tam dwa foldery i w takim samym stanie maj? si? znale?? na serwerze. Nie w jaki? innych podfolderach, nie byle gdzie.

Wiadomo?? doklejona:
Instalowa?e? j? ju? wcze?niej?
Edytowane przez Chemikpil dnia 04.08.2009 23:16:54
Nie pisa? na GG i PW w sprawach technicznych!
ChemikPil - blog (w nowej ods?onie) | ChemikPIL - My twitter

www.chemikpil.pl
Czarodziej_2005
Tej wypowiedzi nie rozumiem:

Chemikpil napisa?/a:
Masz tam dwa foldery i w takim samym stanie maj? si? znale?? na serwerze. Nie w jaki? innych podfolderach, nie byle gdzie.

Nie, nie instalowa?em wcze?niej, nic...

Terryd
No w tej wtyczce, co j? rzekomo ?ci?gn??e? s? 2 foldery i te 2 foldery maj? si? znale?? na serwerze.

Czarodziej_2005
Tylko, ?e próbow??em ju? na wszystkie sposoby, nawet oddzielnie te foldery powrzuca?em... tylko i tak nie dzia?a.. To powiedzcie dok?adnie co mam z tego wrzuci? (jakie pliki czyli ich nazwy) przez ftp na stron?...
Edytowane przez Czarodziej_2005 dnia 04.08.2009 23:39:46

Terryd
... -.-' dobra...
Dochodzisz do momentu, gdy widzisz te 2 foldery "administration" i "infusions" i nic nie ruszaj?c przerzucasz to przez ftp na stronk?. Czego jeszcze w tym nie rozumiesz?

Czarodziej_2005
No, wszystko rozumiem i tak robi?, ale i tak nadal nic, nie mam do instalacji w PA

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl